Nagycsaládos kártya elfogadóhely!

Virtuális asszisztens leszek tanfolyam NOE kártya elfogadás

Van nagycsaládos kártya a birtokodban?

A Digitális Iskola a Nagycsaládosok Országos Egyesületével együttműködve nagycsaládos kártya elfogadóhelyként is működik 2020. májusától.

 

Jelenleg a >>> Virtuális Asszisztens leszek! online tanfolyamra biztosítunk 20% kedvezményt, ha bemutatod a kártyádat.

Ezzel az együttműködéssel szeretnénk minél többek számára elérhetővé tenni ezt a képzést, hiszen nagycsaládosok számára különösen kiemelt jelentőségű lehet, ha otthonról tudnak dolgozni. Szintén hasznos lehet a munkába visszatérést tervező több gyerekes szülőknek, anyáknak és apáknak egyaránt. 

A Virtuális asszisztens leszek! online tanfolyam teljes egészében otthonról, online formában végezhető, egyéni időbeosztással, időkorlát nélkül. A képzés rengeteg elméleti tudást tartalmaz, sok-sok gyakorló feladattal, oktatói ellenőrzéssel, feladatjavítással, valamint Facebook csoportban történő interaktív kérdezési, megbeszélési lehetőséggel. A képzést elvégzők tanúsítványt is kapnak.

 

Más területeken is hasznodra lesz.

Ez a tanfolyam összetett képzést ad: számos olyan technikai, gyakorlati ismeretet nyújt, ami nem csak a virtuális asszisztens munkakörben hasznos, de a mindennapi életben, és akár a gyerekekkel való közös tanulásban is sok hasznát veheted. 

Ha az informatikai ismereteidre ráfér egy kis tuningolás, ha szeretnél magabiztosan elboldogulni olyan feladatokkal, mint pl.

– képszerkesztés (Canva online képszerkesztő használata és lehetőségei)

– szövegszerkesztés (Google Docs használata)

– táblázatkezelés (Google Sheets használata)

– bemutató készítés (Google Diák használata)

– online naptár használata (Google naptár használata)

– online feladatmenedzselő használata (Trello használata)

– munkavégzés időnyilvántartó rendszer kezelése (Clockify rendszer használata)

– weboldal készítés (Google Sites használata)

– bevételek és költségek adminisztrálása, tervezése 

– közösségi oldalak használata

akkor itt a helyed.

 

 

Nagycsaládos kártya kedvezmény igénybe vétele

Ha szeretnéd igénybe venni ezt a kedvezményt, szükséges a kártya meglétének igazolása. Fotózd le a nagycsaládos kártya névvel ellátott oldalát.
Írj egy emailt az
info@digitaliskola.hu címre: csatold be mellékletként a kártya fotóját, írd meg, a családból ki szeretné igénybe venni a kedvezményt (résztvevő neve), és válasz emailben megkapod a kedvezményre jogosító kupon kódot, max. 48 órán belül. A kedvezmény kupon űrlapon történő megadásával tudod kedvezményes áron megrendelni a tanfolyamot.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük