Online tanfolyam ajánlatunk – jelenleg elérhető képzések

Online tanfolyam: ahol saját időbeosztásban tanulhatsz

Időről időre új online tanfolyam kínálatot találsz nálunk. 

Új tanfolyamainkkal igyekszünk minél gyorsabban reagálni az aktuálisan jelentkező új igényekre. 

Tanfolyamaink jellemzője az alaposság: képernyő videóinkon keresztül részletesen bemutatjuk az adott program, szoftver használatát, szakszavak nélküli magyarázatokat adunk, rendelkezésre áll kérdezési lehetőség is, így kezdő felhasználók is könnyen tudják követni és elvégezni a látottakat.

Mivel az online világban a szoftverek, az eszközök, az ajánlások, a platformok elég sűrűn változnak, így egyes kurzusaink időnként lekerülnek a választható palettáról, mindaddig, míg a változásoknak megfelelően nem kerülnek aktualizálásra – már amennyiben erre lehetőség van. Így biztos lehetsz benne, hogy nem 5 évvel ezelőtt elkészült, és azóta felismerhetetlenségig másképp kinéző, másképp működő szoftverekről, vagy egyéb eszközökről találsz nálunk videós leckéket.

 

Aktuális kínálatunk 

Az itt megtalálható oktatóanyagaink frissek: azt fogod te is látni a saját gépeden, amit az oktatóvideókban látsz. Maximum csak minimális, a megismerést és a használat elsajátítását nem befolyásoló változások adódhatnak: ha például az oktatóanyag elkészülésének végére megváltoztatják az adott szoftver oldalán a kinézeti dizájnt, de minden ugyanott, ugyanolyan néven megtalálható, ez még belefér. Viszont ha olyan mértékű változások, változtatások következnek be az adott oktatóanyagban bemutatott eszköz használatában, felületében, funkcióiban, amelyek egy kezdő számára megtalálási, megértési nehézséget okozhatnak, akkor az a tananyag frissítésig nem lesz elérhető. Ezzel szeretnénk biztosítani azt, hogy a teljesen kezdők számára is tényleg követhető, elsajátítható legyen a tananyag.

Az egyszer megvásárolt tananyaghoz örökös hozzáférésed lesz: így ha véletlenül időben megcsúszol, közbejön valami, később is megtalálod, folytathatod, vagy akár bármikor újra ismételheted a megvásárolt leckéidet.

/* Nem találod, amire szükséged lenne? Egyéni elképzelésed van, hogy milyen képzést szeretnél magadnak, vagy csapatodnak, munkatársaidnak? Megvalósító szolgáltatásunk keretében, bizonyos keretek között, van lehetőség arra is, hogy egyéni elképzelések alapján készüljön el online képzés. Ilyen igény esetén kérlek, látogass el a megvalósító oldalamra alap információkért./

 

Nézd meg, milyen kurzusokon tanulhatsz nálunk jelenleg.

Virtuális asszisztens leszek tanfolyam

4 hónapos online kurzus, ahol közösen felépítjük nulláról startra kész állapotúra a te virtuális asszisztens vállalkozásodat.

Ajánljuk munkába visszatérést tervező kisgyermekes anyukáknak, jelenleg munka nélkül maradtaknak, pályaváltást tervezőknek, nőknek férfiaknak egyaránt, idősebb korban is.

Weboldal garanciával!

Tanuld meg rövid idő alatt a Google Tanterem használatát, kövesd a videókat, és ültesd át online felületre a képzésedet, tanfolyamodat, előadásodat.

Hasznos lehet azoknak, akik már meglévő offline tanfolyamukat gyorsan átültetnék online felületre, és azoknak is, akik még csak most tervezik elindítani az első online tanfolyamukat.

Folyamatos segítséggel!

Ennek a 3 alkalmazásnak az ismerete szinte minden adminisztratív/irodai jellegű munkához elengedhetetlen!

38 videó, több mint 3 órányi gyakorlatias anyag.
(* Ez az anyag része a “Virtuális asszisztens leszek!” tanfolyamnak)

2 thoughts on “Online tanfolyam ajánlatunk – jelenleg elérhető képzések

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük