ÜDVÖZLÜNK A DIGITÁLIS ISKOLÁBAN!

 • Érdekel a számítástechnika világa – de nem igazán tudod, mi mindenre használhatnád még a számítógépedet?
 • Megtanulnál sok érdekes, kreatív dolgot, amire a számítógép és az internet lehetőséget ad – de nem tudod, hogyan kezdj hozzá?
 • Türelmes, szájbarágós, lépésekben haladó segítségre van szükséged – de nincs kihez fordulnod a környezetedben?

Fedezd fel a számítástechnika által kínált lehetőségeket, ismerd meg sok kreatív eszköz használatát, és zárkózz fel a digitális világhoz – velünk!

CSATLAKOZZ A DIGIKLUBHOZ!

Mit találsz itt?
Nézd meg a videóban!

Biztos vagyok benne, hogy te olyan ember vagy, aki keresi az új lehetőségeket, aki nyitott az új dolgokra, aki próbál lépést tartani a mai, számítástechnikára épülő világgal.

Hogy honnan vagyok ebben olyan biztos?

Nagyon egyszerű. Ha ez nem így lenne – nem látogattad volna meg ezt az oldalt. Nem kattintottál volna a hirdetésemre, vagy nem nyomtad volna meg a gombot a hírlevelemben.

De mivel mégiscsak itt vagy, ez mutatja, hogy te bizony folyamatosan tanulsz hasznos, új dolgokat.
Állandóan keresed az új lehetőségeket, amiket felhasználhatsz saját magad fejlesztésére.
Mindig képzed magad, hogy lépést tarts a gyorsan változó, egyre inkább “digitalizálódó” világ követelményeivel.

Nagyon örülök, hogy ide találtál!

MI EZ A KLUB?

Ötlettár

Ötleteket kapsz, hogyan tudod ki- és felhasználni a számítástechnika és az internet által kínált lehetőségeket.​

Oktatás

Az ötletekhez segítő anyagokat is kapsz, amiben lépésről lépésre mutatjuk meg, mit hogyan tudsz technikailag megcsinálni.

Közösség

Klubtagoknak szóló zárt Facebook csoportunkban kérdezési lehetőséged van: ha elakadsz valamivel, mindig kapsz segítséget.

AZ EDDIGI MÉRLEGÜNK

0
hónapja működik a klub
0 +
végzett tanuló
0
lecke (jelenleg)
0 +
leckevideó

VÉLEMÉNYEK

Czidlina Ildikó
szerencsesszamarak.hu

KIKNEK LEHET HASZNOS?

A klub és az itt kapott oktatás hasznára lesz mindazoknak, akik

 • még nem tanultak iskolai keretek között informatikát
 • részt vettek már valamilyen "gyorstalpaló" informatikai képzésen
 • maguktól tanultak meg ezt-azt megoldani a számítógépen
 • rendelkeznek ötletekkel, csak a technikai megvalósításhoz szükségük van plusz ismeretekre
 • ötlethiányban szenvednek, bár a technikai részhez értenek
 • ötletet és technikai tudást is akarnak szerezni
 • keresik az új és kreatív megoldásokat, tippeket
 • nem félnek új dolgokat kipróbálni
 • szeretik meglepni ismerőseiket, munkatársaikat
 • mernek segítséget kérni, ha úgy alakul
 • szakítanak heti 1 óra szabad időt az önképzésre

MIKRŐL TANULUNK?

A teljesség igénye nélkül néhány az ötletek, témák közül:

 • HOGYAN szerkessz képeket?
 • HOGYAN használj szövegszerkesztőt?
 • HOGYAN tedd biztonságossá az internet használatát?
 • HOGYAN használd a Facebookot?
 • HOGYAN készíts videót?
 • HOGYAN készíts prezentációt?
 • HOGYAN készíts lapozható kiadványt?
 • HOGYAN készíts animációkat?
 • HOGYAN készíts nyomtatható kártyákat, matricákat, színezőket?
 • HOGYAN készíts WordPress weboldalt?
 • HOGYAN készíts e-bookot?
 • ÉS MÉG SOK MINDEN MÁS...

Ugye te sem szívesen veszel zsákbamacskát? Én sem. Ezért az első 4 előkészítő leckét odaadom neked ajándékba. Ha ezeket végignézed, máris kapsz egy képet arról, hogy mire számíthatsz a tanfolyamon. Megismered a stílusomat, el tudod dönteni, hogy kell-e ez neked, és meglátod azt is, mennyire felel meg neked ez az oktatási módszer. (Persze meglehet, hogy a bevezető leckékben lévő dolgokat te már tudod – ám betekintésre ebben az esetben is alkalmasak lesznek.)

Nincs más teendőd, mint a gombra kattintva elkérni az ajándék leckéket – ez még semmire nem kötelez.

HOGYAN MŰKÖDIK A KLUB?

Leckék

Emailben kapod a leckéket, hetente egyet. Akkor dolgozod fel, amikor időd van rá.

Segítség

A zárt Facebook csoportban bármikor kérhetsz segítséget, ha elakadsz.

Házi feladat

Kicsit visszamehetsz diákba: néha kapsz majd házi feladatot is 🙂

HOGYAN LEHETSZ KLUBTAG?

A klub havidíjas rendszerben működik. Több oka is van annak, hogy nem ingyenes a tagság. 

Egyrészt, korábbi tapasztalataimból azt kellett leszűrnöm, hogy akinek ingyenes tagságot adtam (egy másik témájú oktatási klubomban), az kivétel nélkül nem haladt a tanulással – ugyanis nem “fájt a zsebének”. Sajnos, ez alapvető emberi tulajdonság: amit ingyen kapunk, azt sokszor  – akár tudat alatt is – “leértékeljük”, halogatjuk, tologatjuk – és legtöbbször megy a süllyesztőbe. (Csak gondold végig: hányszor töltesz le ingyenes anyagokat – és aztán ebből mennyit felejtesz el elolvasni?). Márpedig én tudom, hogy ezek az oktató anyagok valóban értéket fognak jelenteni azok számára, akik meg szeretnék tanulni ezeket a hasznos és hasznosítható dolgokat.

Másrészt, azért sem ingyenes a klubtagság, mert – bármilyen prózai ok is ez – én is pénzből fizetem a számláimat. A leckék megírása, a csoportban a segítségnyújtás, az emailekre válaszolás, és az egyéb ezzel járó teendők elég sok időt elvesznek, valamint a rendszer üzemeltetésének is vannak költségei. Ez a munkám, ezzel foglalkozok főmunkaidőben, a tagsági díjak egy része pedig a fizetségem.

 • A klub havi díjfizetéses rendszerben működik
 • Így nem kell egyszerre nagy összeget beruháznod
 • Bármikor elkezdheted a tanulást
 • Bármikor abbahagyhatod a tagságot
 • Minimális díjért maximális tudást kapsz
 • Kényelmesen, munka mellett is tudsz haladni
 • Emészthető részletekben kapod a tananyagot
 • Nem vagy kötve időben, saját időbeosztással haladhatsz

MENNYI AZ ANNYI?

Hetente 1, azaz havonta 4 leckét kapsz 1 éven keresztül, ami alkalmanként kb. 1 óra elfoglaltságot ad számodra. Emellett a zárt csoportban a felvetésre kerülő témák megbeszéléséből is sokat tanulhatsz, ötleteket kaphatsz a többi klubtagtól is. Valamint ha szükséges, segítséget kérhetsz emailben, vagy a csoportban is.

Hasonló mennyiségű tudásanyagot adó oktatást máshol  – ha egyösszegben fizetnéd –  150-200 ezer forinttól kezdődően érhetsz el. Hasonló jellegű klubrendszerek tagsági díja is 10 ezer forint körül kezdődik, havonta.

Fő célom az volt az árazásnál, hogy bárki megengedhesse magának a klubtagságot, aki valóban szeretne tanulni, és ne legyen megerőltető a havi díj. Így a tagdíj jelképes összeg lett.

A Digitális Iskola tagsági díja:

arcedula5000

GYAKORI KÉRDÉSEK

 

Az alábbi fülekre kattintva választ kaphatsz a leggyakrabban feltett kérdésekre.

 

A jelentkezésedet követően (a lentebbi részletes adatlap beküldése után) megkapod emailben a díjbekérőt. Az azon szereplő számlaszámra a megadott határidőig tudod befizetni az első tagdíjat. A befizetés lekönyvelését követően megkapod a számlát a befizetésedről, és elkészül a hozzáférésed a klub zárt oldalához, amiről emailben értesítést is kapsz. 

A tananyag elérési linkje mindig emailben érkezik, hetente 1 emailt kapsz. Minden emailben lesz egy kattintható link, ami elvezet az adott lecke oldalára. A leckéket egy zárt, csak aktív tagoknak elérhető weboldalon tudod megnézni. A zárt oldalra az aktiválásodkor kapott felhasználó névvel és jelszóval tudsz belépni. Ha véletlenül elfelejtetted a jelszavad, a belépő oldalon tudsz majd újat kérni.

A zárt oldalon belül a leckék nem lesznek nyilvános menüpontban kitéve. Ezért a megkapott leckék oldalának linkjét érdemes lesz elmentened egy külön mappába a böngésződben, vagy egy külön dokumentumba a gépeden – az első leckékben ennek mikéntjét is megkapod.

Az emailben érkező leckés leveleket meg tudod nyitni telefonról, be tudsz lépni a zárt oldalra is a telefonodról, és az ott levő videókat is meg tudod nézni. De több ismeret gyakorlati alkalmazásához (pl. képszerkesztés, videó készítés, táblázatok kezelése) szükséged lesz számítógépre vagy laptopra is, mert bizonyos programok, amikkel foglalkozunk, csak azokon működnek, telefonon nem.

Nem, a klub oktatásai teljes mértékben online, az interneten keresztül zajlanak. A leckéket emailben kapod, és olyan időpontban dolgozod fel, ami neked megfelel, amikor ráérsz.

Néha, nem minden leckénél, lesz “házi feladat”. Ezek nem kötelező jellegűek, csak arra szolgálnak, hogy tudd ellenőrizni magad, mennyire sikerült megértened az adott leckét.

A havi tagsági díjad fizetési napja mindig az első díjbekérő érkezésének  a napja (=a jelentkezésed napja) lesz, minden hónapban. (Ha tehát pl. október 8-án jelentkeztél, akkor a következő hónapokban is mindig 8-a lesz a tagdíj befizetésének határideje, előtte 5 nappal fogod megkapni a díjbekérőt.) Amennyiben nem újítod meg a tagságodat a díjbekérőben megjelölt határidőig, a hozzáférésed automatikusan inaktívvá válik. Ha később újra tag szeretnél lenni, és feliratkozol, akkor elölről kezdődik a leckesorozat.

Minden hónapban a fizetési határidő napod előtt 5 nappal megkapod a díjbekérőt az aktuális havi tagdíjról, amit a díjbekérőn megadott határidőig rendezhetsz.

A tagdíjat banki utalással, vagy Paypalon keresztül fizetheted. Külföldön élőktől csak PAYPALON tudok utalást fogadni.

A befizetés után emailben kapott számla kinyomtatást követően teljesen egyenértékű a papír alapú számlákkal.

Ha magyarul beszélsz, akkor igen. Külföldön élőknek a tagdíj befizetése Paypalon lehetséges, ha nincs magyarországi bankszámlájuk. Vagy ismerős, rokon is utalhat a nevedben magyarországi banszámláról, csak a közleményben kell feltünteni, kinek a tagdíját fizették.

A leckéket tartalmazó zárt oldalhoz mindaddig hozzáférsz, amíg aktív tag vagy, azaz amíg időben fizeted a havi tagdíjat. 

Amennyiben “végigjárod” az egy éves kurzust, de elmaradtál a leckék feldolgozásával, továbbra is megtarthatod a tagságodat, és hozzáférsz az addig megkapott leckékhez, csökkentett fenntartási díjjal, ami havi 2000 Ft lesz. 

PARTNERPROGRAM

Szeretnél úgy tanulni, hogy közben kiegészítő jövedelemre is szert tehetsz a tanulásoddal?
Amíg elsajátítod a Digitális Iskola valamelyik tanfolyamának ismereteit, azalatt az idő alatt is már passzív jövedelmed lehet a tanfolyamok továbbajánlásából.

Az alábbi fülekre kattintva megismerheted limitált partnerprogramunk tudnivalóit.

(Miért limitált? Mert összesen maximum 200 embernek tervezem elérhetővé tenni ezt a kereseti lehetőséget.)

A Digitális Iskola tanfolyamainak megismertetése, ajánlása másoknak. Hirdetésekkel, bannerekkel, emailben, személyesen – ahogy jobban tetszik.

Dolgozhatsz online, ehhez hirdetéseket, bannereket, tájékoztató anyagokat fogsz készen kapni. Kapsz saját ajánlói linkeket a tájékoztató oldalakhoz, így a háttér rendszer nyomon tudja követni, kik iratkoznak fel az ajánlásodra. Az ajánlói munkához elérhetőek minta hirdetési szövegek a munkatársi Facebook csoportban. De dolgozhatsz élőben, az interneten kívül is, ha olyanok körében mozogsz, akiknek ezek a tanfolyamok hasznosak lehetnek.

Kiknek való?

Elsősorban azoknak, akik

 – dolgoznak már bármilyen online/MLM üzletben, ahol van csoportjuk, és a munkatársaiknak szüksége van az online pénzkereséshez szükséges ismeretekre

– olyan területen dolgoznak, ahol a célcsoport, a vevőkör, az ügyfelek számára hasznos és használható értéket nyújt ez a klub

– hirdetési munkával szeretnének jövedelmet elérni.

Mennyit lehet keresni?

Minden általad direktben hozott vásárló vásárlása után előre meghatározott összeg jóváíródik neked. További szintekről nincs jutalék, ez nem MLM rendszer.

Minden fontos információról előzetesen tudsz majd tájékozódni a partneri webirodában, ahol a linkedre érkező kattintók, feliratkozók, és vásárlók számát, és a vásárlások után jóváírt jutalékok összegét is nyomon tudod követni. 

Amennyiben jutalékod keletkezik, a hó végi elszámolást követően az összeg kifizetésre kerül az általad választott módon.
Az, hogy menyit kereshetsz, rajtad áll. Nincs sem alsó, sem felső limit a kifizetésre!

Jelenleg értékesíthető tanfolyamok és jutalékaik:

DigiKlub: 
havi díjas előfizetők után: 2000 Ft/hó/fő 
örökös tagságot választók után: 20%

Weboldalkészítés tanfolyam:
– 2000 Ft

Elementor tanfolyam:
– 20 %

Hogyan kapom meg az elszámolást?

A munkatársnak jelentkezők bekerülnek egy munkatársi Facebook csoportba, ott napi kapcsolatban leszünk. Minden hónap utolsó napján történik a havi zárás. A webirodádban valós időben látod az elszámolást, különböző időintervallumokat megadva azt bármikor le is kérdezheted. A hóvégi zárást követően következő hónap 5-éig megkapod a jutalékodat. Év végén pedig kapsz egy igazolást arról, hogy az adott évben mennyi összeg került kifizetésre számodra. Erre szükséged lehet az adóbevalláshoz, ha számodra ez a tevékenység adóköteles lesz.

Mikor és hogyan történik a kifizetés?

Az aktuális hónap zárása a hónap utolsó napján történik meg. Az adott hónapban megrendelt és kifizetett vásárlások utáni jutalékok kerülnek elszámolásra.
Számlát adnod nem szükséges, de ez a jövedelem is, mint minden más, adóköteles lehet. Az itt szerzett jövedelmed bevallása és adózása a te felelősséged! Mindenkinél egyénileg változó lehet, hogy adóköteles-e ez a jövedelem, illetve milyen adózási összeggel jár – ezt egy könyvelővel tudod megbeszélni.
Későbbiekben előfordulhat, hogy a vállalkozásom formájának változása miatt a későbbiekben csak számla ellenében tudlak kifizetni. Ha ez így alakul, arról jó előre fogsz tudni, és ebben az esetben is megtaláljuk a mindenki számára megfelelő megoldást.

Kifizetési limit – sem alsó, sem felső – NINCS.

Mik a feltételek?

Egyetlen feltétele van annak, hogy a partnerprogramban dolgozhass.
Valamelyik termékem vásárlója legyél.
Ez egy limitált kereseti lehetőség, és nem mindenki élhet vele (nem lesz belőle MLM rendszer).

Ha bármikor, bármilyen okból úgy döntesz, hogy leiratkozol a digitaliskola.hu hírleveleiről, és/vagy kéred a partneri tagságod törlését, az addig a linkeden keresztül a rendszerbe került feliratkozókat, vásárlókat a továbbiakban a rendszer nem tudja hozzád kapcsolni, így utánuk a továbbiakban már nem leszel jutalékra jogosult! Törlési kérés esetén  minden adatod törölve lesz a rendszerből (kivéve a vásárlásodhoz kapcsolódó, számviteli törvény szerint 5 évig őrizendő adatok), és a korábbi tagsági állapot technikai okokból sem, és a GDPR rendelet előírásai szerint sem lesz visszaállítható. Kérem ezek tudomásul vételét.

Külföldön élek, dolgozhatok-e ajánlóként?

Igen, bizonyos feltételekkel. Ha van magyarországi bankszámlád, és magyarországi lakcímed, akkor ezeket kell majd megadnod. Ha nincs magyarországi bankszámlád, a jutalékodat csak Paypalra tudom kifizetni. Ahhoz, hogy a befizetésedről számlát tudjak kiállítani, magyarországi számlázási címet kell megadnod. Ha külföldről jelentkeznél, előtte vedd fel velem a kapcsolatot, és megbeszéljük a lehetőségeket.

MARADT MÉG KÉRDÉSED?

Bátran írj nekem az info@digitaliskola.hu email címre, és tedd fel a kérdése(i)det.

(Ha rám is kíváncsi vagy, engem >>> ITT találsz meg a Facebookon.)

Ha pedig minden világos… nem maradt más hátra, mint hogy jelentkezz az alábbi űrlapon, és tartozz te is klubtagjaink közé! Várunk szeretettel és sok-sok hasznos, hasznosítható tudásanyaggal!

A havi díjfizetésnél jobban kedveled az egyszeri fizetést?

Kedvezményes áron válthatsz örökös tagságot az alábbi gombra kattintva.

JELENTKEZÉS HAVI DÍJFIZETÉSSEL

A weboldalak tárhelyszolgáltatója az ELIN.hu Informatikai Szolgáltató és Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság 
9024 Győr, Déry Tibor utca 11. 2. em. 4. sz.
(Cg.08-09-016359, adószám: 14315754-2-08)

A weboldal a jobb felhasználói élmény biztosításához és a működéshez szükséges sütiket használ. A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás