Ezen az online tanfolyamon olyasmiket tanulhatsz,

aminek hasznát veszed a mindennapokban és a munkában,

szintet léphet a digitális tudásod, és lépést tarthatsz a világgal!

Miért fontos, hogy érts a számítógéphez?

Miért jó, ha minél többféle dolog elvégzésére képes vagy a gépeden?

Te is egészen biztosan sokszor megtapasztaltad már, hogy mindennapi életünket egyre inkább átszövi az informatika, egyre többször adódik, hogy számítógép, internet segítségével kell megoldanunk olyan dolgokat is, amiket eddig csak hagyományosan, gépek, internet nélkül csináltunk. A munkahelyeken, hivatalokban is egyre inkább terjed a modern megoldások használata – ezekkel lépést kell tartanunk, ha nem akarunk mindig mások segítségére szorulni.

Bizony, elég kellemetlen helyzetekbe kerülhetünk egy egyszerű ügyintézés során is, ha nincsenek alapvető számítógépes ismereteink, ha gyenge a digitális tudásunk.

Mit ad neked ez a tanfolyam?

0
Témakör
0
Lecke
0
Gyakorlat
0
Videó
0 +
Órányi videó

Kiknek hasznos ez a tanfolyam?

Azoknak, akik szeretnék minél jobban kiaknázni a számítógép adta lehetőségeket.

Azoknak, akik szeretnék növelni az esélyeiket a munkaerő piacon.

Azoknak, akik számítógépen dolgoznak – vagy szeretnének számítógépen dolgozni.

Azoknak, akiknek tervei és céljai vannak a digitális világ lehetőségeivel.

Azoknak, akik nem akarnak minden apróbb-nagyobb feladatnál mások segítségére szorulni.

Azoknak, akik hisznek a folyamatos önképzés, az életünk végéig tanulás fontosságában.

Tanulóink mondták

Mit kell tudni a tanfolyamról?

Szükséges információk egy helyen

Minden tudásanyagot egy helyen, egy online oktatóteremben érsz el. Ide akkor lépsz be, amikor éppen ráérsz, nem vagy kötve időben.

"Kis falatokra" bontva

A videós leckék több rövidebb videóból állnak, hogy egyszerre ne kelljen órákig a monitor előtt ülnöd. Bármikor belefér időben egy újabb rövid rész.

Rendszeres feladatok

Az egyes leckékhez különböző megoldandó, elvégzendő feladatokat is kapsz, hogy ne csak elméletben, de gyakorlatban is elsajátíthasd az új ismereteket.

Követjük a fejlődésed

A megoldott feladatokat be is adhatod, és azokat rövid időn belül javítjuk/véleményezzük, kapsz visszajelzést a haladásodról – nem vagy magadra hagyva.

Segítő csoportmunka

Közös ötletelésre, problémafelvetésre és feladatmegoldásra létrehozott Facebook csoportunkban is találhatsz választ egy aktuális problémádra, sőt még barátságokat is köthetsz.

Személyes segítségnyújtás

Ha elakadsz, vagy speciális egyéni eseted van, kérhetsz személyes oktatói konzultációt is

Teljesen otthonról

A tanfolyam teljes egészében online zajlik, így sosem kell személyesen elmenned sehová. A kapcsolattartásra több mód is, van, teljesen biztonságosan.

Spórolhatsz - és kereshetsz is

Maximális mennyiségű tudást kapsz, nagyon minimalizált áron. Sőt, arra is lehetőséged nyílik, hogy a tanfolyam tovább ajánlásával pénzt keress.

A tanfolyam végére

számítógép felhasználóvá válsz.

Mikor indul és meddig tart a tanfolyam?

A tanfolyam 2020. július 1-én indul. Az, hogy meddig tart, egyedül rajtad áll, attól függően, mennyi idő alatt dolgozod fel a leckéket, milyen időközönként és mennyi időt szánsz a tananyagra és a gyakorlati feladatokra. Ha pl. napi egy órában foglalkozol a leckékkel, kb. egy hónap alatt a végére is érhetsz. De nincs időkorlát, a hozzáférésed korlátlan ideig fennáll.

A kis nyilakra kattintva olvashatod a részleteket.

 • Online naptár használata: mindenhonnan eléred, sosem hagyod el! Emlékeztetők, többféle naptár használata, másokkal közös naptárak készítése, stb., mind segítségedre lehet akár családon, ismerősi körön belül, akár munkában is.
 • Megbízható levelező: ismerd meg a Gmail leghasznosabb funkciót, trükkjeit. Ugye neked is fontos, hogy biztonságos levelezőt használj? Főleg ha egyszerűsíthetsz is vele sok feladatot.
 • Online időnyilvántartás: Ugye jártál már úgy, hogy rácsodálkoztál, ugyan mivel is ment el a napod? A Clockify időnyilvántartó rendszerrel felmérheted, és optimalizálhatod is az időbeosztásodat. Egyaránt hasznos lehet mindennapi használatra, de munkához is.
 • Feladatok tervezése, kiosztása a Trelloval: ezt tuti szeretni fogod! A családi munkamegosztásban, feladatlisták készítésében és nyilvántartásában, de munkahelyi közös csoport munkában is szuper eszköz.
 • Helyesírás ellenőrzése: nincs többé baki! Nem lehet mindenki szuper helyesíró – de mindenki tehet azért, hogy a keze alól kikerülő írások ne hemzsegjenek a hibáktól. Megtanuljuk ennek a módját is, és nem kerülsz többé kínos helyzetbe a neten.
 • Légy a Canva bajnoka!
 • Különböző grafikákat szerkeszthetsz profi színvonalon, grafikai előképzettség nélkül is
 • Névjegy, szórólap, plakát, órarend, logó, különböző online felületekre való grafikai anyagok, bemutatók, mozgó képes mini videók, infógrafikák, bemutató brosúrák, és  még rengeteg egyéb, aminek az elkészítésére képes leszel.
 • Hozd formába a dokumentumaidat!
 • A szövegszerkesztő ismerete ma már minden számítógépet használó munkahelyen alap elvárás, de a mindennapokban is sok területen hasznát veheted.
 • Töviről hegyire megismerkedünk a Google Docs lehetőségeivel: ez egy olyan, online felületen használható szövegszerkesztő, ami minden operációs rendszeren ugyanúgy jelenik meg – így tuti nem lesz olyan gond, hogy nem azt látod a képernyő videókban mint amit a gépeden.
 • Kompatibilis a legtöbb irodai és otthoni gépen meglévő Microsoft Word szövegszerkesztővel – így ha ezt megtanulod, utána már azzal is boldogulsz.
 • Készíthetsz a segítségével különféle dokumentumokat, leveleket, táblázatokat, és akár még a könyved is megírhatod benne 🙂
 • Birkózz meg könnyedén az adatokkal!
 • Megismerjük a Google másik hasznos ingyenes alkalmazását, a Google Sheets-et. Szintén online elérheted, bárhonnan, kompatibilis a Microsoft Excellel, nem lesz eltérés a géped monitorán és a képernyő videókon látottak között. 
 • Segítségével készíthetsz táblázatokat, diagramokat, kimutatásokat, használhatsz a feladataid elvégzését könnyítő műveleteket, készíthetsz űrlapokat is.
 • Irodai jellegű munkáknál plusz pont, ha értesz a táblázatkezeléshez, de otthon is sok hasznos funkciója lehet (pl. nyilván tarthatod, tervezheted segítségével a pénzügyeidet)
 • A Google Diák segítségével bármit szépen, átláthatóan, érthetően és izgalmasan bemutathatsz másoknak!
 • Különböző sablonok használatával érdekes mozgóképes prezentációkat készíthetsz pl. a  munkádhoz, de akár otthon,  a gyerekeknek is élvezetesebben elmagyarázhatsz, bemutathatsz fontos dolgokat. 
 • Készíthetsz vele mozgó képeket, videókat, számtalan variáció lehetséges.
 • Ma már szinte megkerülhetetlenek a közösségi média platformok, legtöbben a Facebookot használjuk.
 • Jó ha tudod, mi a különbség a Facebook profil, oldal, és csoport között, sőt, ezek létrehozását és használatát is megismerjük.
 • Hozz létre saját oldalt vagy közösséget a Facebookon – akár a hobbid, munkád népszerűsítésére, vagy egyéb célra is.
 • A Google Site segítségével teljesen ingyenesen lehet saját weboldalad, bármilyen célra, tárhely vásárlása nélkül.
 • Ha szeretnéd, saját domain névvel is használhatod, teljes értékű weboldalt készíthetsz gyorsan, könnyen ennek a modulnak az elsajátításával.

Mennyibe kerül?

29 990 Ft
 • 7 témakör, 19 lecke
 • 15 gyakorlati feladat
 • 78 videó, több mint 6 órányi felvétel
 • Facebook csoport
 • Személyes konzultáció

Miért tőlem?

* Több, mint 10 éve vagyok itthonról dolgozó (online) vállalkozó.

* Kivitelezőként, online segítőként vannak ügyfeleim.

* Készítettem jó néhány online tanfolyamot, ahol tanítottam több száz embert különféle témákban: levelezőrendszerek használata, videókészítés, képszerkesztés, prezentáció készítés, honlapkészítés, üzleti kommunikáció, irodai programok használata.

* Felépítettem és működtetek néhány automatizált online rendszert.

* Folyamatosan tanulok új dolgokat (most éppen programozást).

* Elég széles körű az érdeklődésem, és (tanítványaim szerint) a tanfolyami anyagaim összeállítása, felépítése, nyelvezete könnyen érthető és tanulható.

* Ennek a tanfolyamnak az anyagát a saját vállalkozásaim felépítése során összegyűjtött ismeretekből és tapasztalatokból állítottam össze. 

Gyakran feltett kérdések

A kis nyilakra kattintva olvashatod a válaszokat.

Egyszerre kapsz hozzáférést a leckékhez és feladatokhoz. A feldolgozási határidő nincs megszabva, úgy, olyan beosztásban dolgozod fel, ahogy neked kényelmes, amikor időd van rá. Ha napi 20-30 percet rá tudsz szánni, akkor egészen jó ütemben tudsz haladni.  Lesznek olyan részek, amikor célszerűbb többször, rövidebb időre mellé ülni, de lesz olyan is, ami inkább egyben igényel több időt. Határidők nincsenek – de azért próbálj folyamatosan haladni. 

A tanfolyami anyagok egy online oktatóteremben lesznek elérhetőek. Ehhez mindössze egy gmailes email címre lesz szükséged (célszerű már eleve gmail.com-os email címmel jelentkezned). Itt az oktatóteremben tudod követni a kiadott leckéket és feladatokat, a tantermen belül tudsz tőlem privát üzenetben kérdezni, ha valami nem érthető, tudod követni, melyik feladattal vagy kész, melyik van még hátra. Erről az online teremről és a használatáról lesz videós segítség is, így nem kell megijedned, ha ilyet még nem használtál. Biztos vagyok benne, hogy tetszeni fog a felület 🙂

Igen, ebben az esetben is minden további nélkül jelentkezhetsz. Egyedül annyit kérnék, hogy a jelentkezési űrlapon magyarországi számlázási címet adj meg, amire az elektronikus számlát kiállíthatom.

Ha weboldalt készítesz, ahhoz szükséged lehet (nem kötelező) egy domain névre. A domain név (az oldalad neve) kb. 2-3000 Ft (1 vagy 2 évre).

Olyan weboldalt fogunk készíteni, amihez nem lesz szükséged tárhelyre (de ne aggódj, ez nem egy ingyenes weboldal készítőben készült, reklámokkal telepakolt oldal lesz).

A tanfolyamon tanult eszközök, szoftverek mindegyike ingyenesen használható.

A weboldalak tárhelyszolgáltatója az ELIN.hu Informatikai Szolgáltató és Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság 
9024 Győr, Déry Tibor utca 11. 2. em. 4. sz.
(Cg.08-09-016359, adószám: 14315754-2-08)