Ismered az Elementort?

Az egyik legszuperebb WordPress weblapépítő rendszer!

LEGO élmény a weblapkészítésben!

Legóztál gyermekkorodban, vagy a gyerekeiddel?

 

Ha igen, akkor biztosan átélted ezt:

 • Elképzeltél egy építményt vagy figurát
 • Kivetted a hozzá való elemeket a LEGO készletedből
 • Összeraktad
 • És nagyon büszke voltál a művedre (még akkor is, ha útmutató alapján építetted)!
 

Nem kellett keresgélned, milyen anyagból legyenek a darabok, nem neked kellett kifarigcsálnod az egyes elemeket, nem kellett utánajárnod, milyen részt hogyan, miből tudsz megépíteni. Egyszerűen csak összeraktad az előre elkészített, adott célnak megfelelő elemeket, amik mind pontosan illeszkedtek, és mindig kompatibilisek voltak egymással. Nem kellett tudnod, hogy milyen anyagból, milyen technológiával, és hogyan gyártják az építőelemeket…

​Az Elementor ugyanezt az élményt adja...

 
… a WordPress alapú weblapépítésben!
 • Megtervezed, milyen részekből álljon az oldalad
 • Kiválasztod az egyes elemeket a készlettárból
 • Összerakod
 • És máris büszkélkedhetsz egy szuper látványos saját készítésű weboldallal!
 
Mindezt programozói tudás nélkül megvalósíthatod: kész elemekből építhetsz magadnak weboldalt – mintha csak legóznál! 
Programozói költségek nélkül, fizetős eszközök költsége és korlátozása nélkül, megvalósítóra való várakozás nélkül, teljesen a saját igényeid szerint alakítva. És itt sem kell tudnod, melyik elem miből, és hogyan készül – elég csak használnod arra, amire ki lett találva.

Mi az a weboldal építő?

A kezdetek kezdetén...

… egy weboldal elkészítése csak a programozó szakemberek kiváltsága, lehetősége volt. Sok éves szakirányú tanulás, komoly programozói tudás volt szükséges ahhoz, hogy minden weboldal elemet különféle kódokkal, különböző programnyelveken előállíthassanak. 

Ahogy a számítástechnika fejlődik, egyre-másra jelennek meg olyan lehetőségek, szoftverek, alkalmazások, “dobozos megoldások”, amikkel az “átlag ember” is különféle dolgokat tud létrehozni, programozói tudás nélkül. Igaz ez többek között a weboldalkészítésben is. 

Mára a világon a legelterjedtebb weboldal készítő motor a WordPress, nagy cégek is előszeretettel készítik vele a weboldalaikat. Ehhez készült már több olyan bővítmény, ami weboldal építésben, weboldal tervezésben, dizájnban ad segítséget, nagyon komplexen. Ezeket nevezzük weboldal építőknek (site builder).

Ha már van WordPress weboldalad...

…akkor tudod, hogy a WordPress nagyon sokrétű, sok lehetőséget kínáló weboldal készítő rendszer. Rengeteg plugin (bővítmény), sablon elérhető hozzá ingyenesen (meg persze fizetősen is). Mindössze egy tárhely és egy domain szükséges ahhoz, hogy saját magad által szerkeszthető, alakítható, teljesen az igényeidre formálható REKLÁMMENTES, SAJÁT weboldalad lehessen. 

A megfelelő pluginok, sablonok, témák megtalálása, kipróbálása, megismerése – azaz a hagyomáyos módú WordPress weboldal készítés jelentős időt vesz igénybe.

Ha még nincs WordPress weboldalad...

…de szükséged lenne rá, akkor azt javaslom, előbb a hagyományos WordPress weboldal készítés lépéseit sajátítsd el, mert az alapok szükségesek. De ha azt megtanultad, mindenképp ismerkedj meg az Elementorral, mert rengeteg időt megspórol neked, és sokkal egyszerűbben készíthetsz weboldalakat a segítségével.

(Az Elementor tanfolyam első, alapozó leckéje a WordPressel foglalkozik, lásd lentebb.)

Avada, Divi: ismerősek ezek a nevek?

Ha érdeklődsz a WordPress iránt...

… szinte biztos, hogy találkoztál már ezekkel a nevekkel – vagy akár meg is vásároltad valamelyiket?

Ezek a legismertebb weboldalépítők, több helyen is találhatsz hozzájuk online tanfolyamot. A weboldalépítőkről azt kell tudni, hogy “fogd és vidd” módszerrel, előre gyártott weboldal elemekből (pl. címsor, szövegdoboz, gomb, visszaszámláló, ikon, csomagár táblázat, képgaléria, stb.) te magad rakosgathatod össze a weboldaladat, progamozói tudás nélkül. Ahány weboldalépítő, annyiféle logika, felépítés szerint működnek.

A Divi és az Avada nagyon elterjedtek – de elég borsos az áruk. Van, aki az egyiket szereti, van aki a másikra esküszik – nekem több olyan ismerősöm is van, aki megvette egyiket vagy másikat, de mégsem használja, mert… (kinek mi a probémája vele).

Méltatlanul keveset hallani viszont az Elementorról

Pedig szinte ugyanazokat tudja, mint az említett versenytársak – vagy még többet is. Ennek több oka is van.

 • Egyrészt nem túl régen szállt be a weblapépítők versenyébe.
 • Másrészt, a gyerekcipős időkben elég sok kezdeti hibája volt az Elementornak – ami már a múlté.
 • (Harmadrészt, az Avadának és a Divinek van partnerprogramja – így aki azt ajánlja/tanítja, és részt vesz a partnerprogramban, részesedik az eladásokból, emiatt nem érdeke, hogy olyat ajánljon helyette, ami kb. ugyanazt tudja, csak éppen ingyenesen… Az Elementornál is van fizetős verzió, és ahhoz partnerprogram, de én szándékosan az ingyenes verziót választottam. )

Te szívesen fizetsz olyasmiért, aminek a funkcióit INGYENESEN is megkaphatod?

Nézd csak: ilyen egyszerű egy weblap felépítése Elementorral!

(Persze ha már tudod, mi mire való, és mit hogyan csinálj.)

Érdekel a tanfolyami ajánlat? Kattints!

A grafikus és weblapépítő szakemberek nem fognak engem szeretni azért, amit most írok...

… (szedtek is már szét nyilvánosan) – de azért innen is pacsi nekik a munkájuk elismerése mellett.

Tapasztalatom szerint az ilyen munkákkal foglalkozó szakemberek többsége úgy véli, csak az a jó weboldal, amit szakemberek raknak össze (ez az ő szemszögükből valahol érthető). Ezzel egyetértek, ha egy nagy cégről, nagy forgalmú oldalról, webáruházról van szó. Ha neked ilyen weboldalra van szükséged, és van rá pénzed, mindenképp érdemes szakemberekhez fordulni, és velük megcsináltatni az oldaladat.

Viszont az is igaz, hogy bár nem tekintik “igazi” weboldalnak, amit egy “laikus” összerak – azért nagyon sok példát láthatunk arra, hogy az ilyen “nem-weboldalak” is szépen tudnak működni és eredményeket hozni. Mint ahogy arra is, hogy a drága pénzen elkészíttetett oldalak közt is vannak olyanok, amik nem hozzák a várt eredményeket. Ez minden szempontból soktényezős dolog.

Folyamatos tanulással lehet csiszolgatni, szépítgetni, fejleszteni a saját készítésű oldalakat is, hiszen mindig jönnek újabb és újabb dolgok.

De ha nem a Rockefeller famíliából származol, akkor sem kell elásnod magad, ha weboldalra van szükséged.  Ha nincs rá büdzséd, vagy egyszerűen nem az a célod egy weblappal, mint egy nagy cégnek, ha nem akarsz/tudsz óriási összeget költeni hirdetésre, ha még tanuló fázisban vagy, ha csak magáncélra, hobbiból kell neked egy weblap, esetleg induló  kisvállalkozó vagy icipici anyagi kerettel, és a lehető leggazdaságosabban hoznád ki amit lehet: akkor  tanuld meg az Elementor használatát, és készítsd el magad a weboldaladat.
(Legalább az elején, míg fel nem fut a szekér. Aztán majd válthatsz szakemberre is – ha akarsz.)

Én nem vagyok sem programozó, sem webdizájner, sem SEO szakember, kódolni is csak minimálisan tudok. Viszont régóta használom az Elementort, így szereztem már benne elég sok tapasztalatot, kiismertem sok apróbb trükkjét is. Folyamatosan tanulok, netről, hírlevelekből, és igyekszem az újonnan tanult dolgokat használni is, folyamatosan javítgatom az Elementorral készülő oldalaimat.  És bár ezek az oldalak biztosan nem tökéletesek – mindig is lesz rajtuk javítani, jobbítani való – az én céljaimnak megfelelnek, és eredményesen működnek (annak ellenére, hogy egyes szakemberek szerint nem lehetnének vele eredményeim…)

Amikor én elkezdtem használni az Elementort, még nem találtam hozzá magyar nyelvű anyagot, és akkor még a kezelőfelület is angol nyelvű volt. Nagyon lassan és sok-sok próbálkozás árán haladtam vele előre, apránként fedeztem fel újabb és újabb lehetőségeit. Ma már lehet találni néhány videót magyarul is, kevesebbet az ingyenes verzióról, többet a fizetős változatról. Én éppen ezért választottam az ingyenes verzió bemutatását.

Mindazt, amit én már kitapasztaltam az Elementorral kapcsolatban, összefoglaltam egy részletes anyagban, hogy átadhassam neked is. Így rengeteg próbálkozással eltöltött időt spórolhatsz meg. (Tanítani, ismeretanyagot átadni jól, érthetően tudok az eddigi tanítványaim szerint –  hiszen végzettségem szerint pedagógus vagyok.)

Ha az ingyenes verziót megismered, kipróbálod, begyakorlod, és szeretnél magasabb szintre lépni, folytathatod a fizetős verzió megismerésével.

Érdekel a tanfolyami ajánlat!

Nézd meg, mi mindent tud az Elementor!

Az Elementor hivatalos weboldala csak angol nyelven érhető el.
Nagyon jól bemutatja, miket tud ez a weblapépítő alkalmazás.

EREDETI (ANGOL NYELVŰ) WEBOLDAL

Kedvtelésből, gyakorlásból elkészítettem a hivatalos oldal fordítását, igyekeztem a dizájnt is minél pontosabban létrehozni, sablon nélkül, elemenként,  az Elementorral összerakva. Az elkészült weboldalt lefotóztam, az alábbi gombra kattintva megnézheted. Ha megnyitod a képet, és rákattintasz, nagyban fogod látni, pont úgy, mintha egy weboldal lenne – csak értelemszerűen a mozgóképek nem mozognak és a videó nem indul.

(Weboldalként nem linkelhetem, mert az én oldalam nem az Elementor hivatalos oldala.)

 

ÉRVEK

AZ ELEMENTOR MELLETT

Ha WordPress weboldalad van, az alábbi előnyöket élvezheted, ha megismered és használod az Elementort:

Időt spórol

Az eddigihez képest töredék idő alatt leszel képes szuper weboldalak elkészítésére.

Pénzt spórol

Nem kell programozónak fizetned, és nem kell hasonló weboldalépítőért sem fizetned.

Nincs várakozás

Nem vagy kötve a megvalósító szakemberek időbeosztásához, ha jön az ihlet, már építheted is az oldalad.

Szabadságot ad

Nem korlátoznak többé a sablonok, bármilyen elképzelésedet játszi könnyedséggel megvalósíthatod.

Folyamatosan bővül

Mivel nyílt forráskódú, így folyamatosan készülnek hozzá különböző hasznos kiegészítők. Olyan, mintha saját fejlesztő csapat dolgozna neked – ingyen.

Korlátlan felhasználás

Bármilyen típusú oldalt megépíthetsz vele (információs oldal, landing page, stb.), akár WooCommerce webshop is készülhet az Elementorral.

…és még hosszasan lehetne sorolni!

Most már elérhető az ingyenes Elementor verzióhoz egy nagyon részletes magyar nyelvű tanfolyam!

Ezen az online tanfolyamon megtanulhatod az Elementor ingyenes verzió használatának minden csínját-bínját.

Az Elementor technikai használatát olyan részletesen megismerheted, hogy a segítségével rövid idő alatt építhetsz fel WordPress weboldalakat. 

Kukkants bele!

Ugye te sem szívesen veszel zsákbamacskát? Teljesen érthető.
Kukkants bele az anyagba, és nézd meg, hogyan is épülnek fel a tanfolyami leckék.

Mivel a leckék zárt oldalon érhetőek el, oda csak fizetést és regisztrációt követően tudsz belépni. De hogy mégis beleshess előre a színfalak mögé, kifotóztam neked az egyik lecke oldalát, amit az alábbi gombra kattintva elérsz. Ha a megnyíló képre rákattintasz, felnagyítódik, és pont azt fogod látni, mintha bent lennél a zárt oldalon. (De mivel ez csak egy fotó, értelemszerűen a videók nem fognak elindulni.)

Ez még kevés, és megnéznél egy videót is? Semmi akadálya. Kattints az alábbi gombra, írd be az email címed, és máris elküdöm neked a 2. lecke egyik videóját. Így meg tudod nézni, hogyan mutatom a tudnivalókat, hogyan magyarázok, tudod-e  követni, és hogy egyáltalán bírod-e a hangomat 🙂 A további videók is hasonlóan épülnek fel, így már kapsz némi támpontot a döntésedhez. (A listáról természetesen bármikor leiratkozhatsz egyetlen kattintással.)

A tanfolyam részletei​

Amit kapsz a tanfolyamon:

A tanfolyam első, alapozó leckéjében átvesszük a WordPress weboldal készítés alapjait, kezdve a WordPress felépítésével, működési elvével, főbb részeivel, majd a domain és tárhely vásárláson keresztül eljutunk egészen a WordPress tárhelyre telepítéséig, és az alap pluginok feltelepítéséig, beállításáig. 

A tanfolyam többi leckéje pedig már az Elementorról szól: megismerjük az alap elemeit, sok-sok kiegészítő csomagot a bennük található elemekkel, készítünk és telepítünk (grafikusok által készített) sablonokat, kapsz tippeket hibamegoldásokhoz is. A leckék írott részekből, és túlnyomó részben képernyő videókból állnak. A videókat úgy vettem fel, hogy ugyanazt látod, amit a saját képernyődön, mondom, mit és miért csinálok, így csak követned kell a látottakat és hallottakat. Minden elem működését megnézzük, kipróbáljuk, megmutatom a beálíltási lehetőségeiket, és az alkalmazásukhoz is kapsz ötleteket.

21 lecke, 137 videóval. Olyan részletességű “használati útmutató” és eszköztár kerül a kezedbe, amivel szinte mindent meg tudsz valósítani a weboldal építésben.

Amit meg mégsem sikerül, abban kérhetsz segítséget a tanfolyami résztvevők részére fenntartott zárt Facebook csoportban 🙂

Amit NEM kapsz

A tanfolyamon NEM  foglalkozunk az alábbiakkal:

 • webdizájn
 • grafika
 • SEO (csak érintőlegesen)
 • programozás

Ezek mind külön területek, és mindegyikhez lehet sok jó ingynes vagy fizetős oktatóanyagot találni.

Ezen a tanfolyamon kIzárólag az Elementor használatának technikája a fő téma. Azt viszont nagyon részletesen megkapod. 

Tanfolyam indítás:

A tanfolyam bármikor  rendelhető. 

A tanfolyam időtartama csak rajtad múlik, hiszen saját tempód szerint dolgozhatod fel őket.

A tanfolyami díj befizetését és lekönyvelését követően megkapod a befizetésedről készült számlát emailben, majd fél órán belül érkezik a leckék elérési linkjeit tartalmazó email.

A tananyaghoz örökös elérést kapsz egy zárt weboldalon, és ha lesznek frissítések, ott azokat is megtalálod.
A tanfolyami Facebook csoportba is jelentkezhetsz, ahol szintén tudsz segítséget kérni, ha szükséges.

Megrendelés

.

Az alábbi űrlap adatainak kitöltésével megrendeled a Hogyan működik az Elementor? -  Elementor online tanfolyam című oktatóanyagot. Az űrlap beküldése után megkapod emailben az automatikus díjbekérőt, a befizetéshez szükséges adatokkal, 5 napos fizetési határidővel. Az összeg beérkezését követően emailben megkapod a belépési adatokat a zárt oldalhoz, ahol az oktatóanyaghoz örökös hozzáférésed lesz. Külön emailben megkapod a számlát is a befizetésedről, valamint meghívást kapsz a Facebook csoportba.

 

Ha van kupon kódod, írd be, majd nyomd meg a Bevált gombot, így a kedvezményes árat fogod látni.

Elementor tanfolyam (elementor)Elementor tanfolyam (elementor)

35 000 Ft
Legalább egy terméket rendelnie kell!
Érvénytelen kupon kód.
Szállítási és fizetési mód
Adja meg a szállítási módot!
Bruttó végösszeg:
0 Ft
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

****************************************************

FIGYELEM!!!

Számlát kiállítani kizárólag magyarországi számlázási cím megadásával tudok. Ha külföldi címmel szeretnél rendelni, kérlek, a megrendelés beküldése előtt vedd fel velem a kapcsolatot, hogy megbeszéljük a lehetőségeket. Köszönöm! 

****************************************************

A következő mezőkben azokat az adatokat add meg, amelyekkel a számlát kiállíthatom. Ha cég nevére kéred a számlát, a cég adatait itt írd be.

 

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

A weboldalak tárhelyszolgáltatója az ELIN.hu Informatikai Szolgáltató és Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság 
9024 Győr, Déry Tibor utca 11. 2. em. 4. sz.
(Cg.08-09-016359, adószám: 14315754-2-08)

A weboldal a jobb felhasználói élmény biztosításához és a működéshez szükséges sütiket használ. A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás