Menü Bezárás

Hírlevél feliratkozás – fejleszd a tudásod!

hirlevél_feliratkozás

Miért lesz számodra hasznos ez a hírlevél?

Hírlevél olvasóként felhasználható tudást kapsz

Igyekszem neked, mint hírlevél olvasónak olyan információkat összegyűjteni, amit te is hasznosítani tudsz a munkában, a hobbidban vagy a mindennapokban. A Digitális Iskola keretében az a célom, hogy olyan ismereteket gyűjtsek össze és adjak át, amelyek nem csak egy szűk rétegnek kellhetnek, hanem a “hétköznapi emberek”, a nem számítógép guruként tevékenykedők is ki tudják használni, fel tudják használni a bejegyzésekben lévő ismereteket, szélesíthetik velük a tudásukat, (át)képezhetik magukat.

Néhány naponta /hetente – attól függően, mennyi új bejegyzés születik – kiküldöm a weboldalra felkerült új tartalmakat a hírlevél feliratkozóknak. Már ezekben a bejegyzés “leckékben” is sok-sok új, hasznos ismerettel lehetsz gazdagabb.  

Amiről egészen biztosan nem írok:

– Nem írok a semmiről, csak azért, hogy kapjál tőlem valamit, mert már régen írtam, és el ne felejts 🙂 Ha egy ideig az egyéb munkáim mellett nincs időm új bejegyzés készítésére, és egyéb, számodra hasznos-fontos mondanivalóm sincs épp, akkor lehet, hogy jó ideig nem hallasz felőlem. 

– Nem fogok sem pletykákat, sem magánéleti sztorikat, sem politikával kapcsolatos véleményt kiküldeni. Ilyen jellegű dolgokról legfeljebb a Facebook profilomon írok, bár van amiről ott sem, mert egész egyszerűen nem tartozik másra 🙂

– Nem foglak kérni, hogy szavazz egy versenyen a rokonomra, vagy írj alá egy petíciót valami teljesen más témában, vagy adakozz ilyen-olyan-amolyan céllal. 

A fentiek helyett az alábbi témákban érkezhet tőlem hírlevél: 

– új blogcikkek, hasznos tudnivalókkal
– új Digitális Iskola tanfolyamok bemutatása
– akciók, kedvezményes ajánlatok az oktatásokhoz kapcsolódóan (ez nem lesz túl sűrűn)
– játékok, nyerési lehetőségek, szintén az oktatásokhoz kapcsolódva
– oktatásokhoz kapcsolódó egyéb lehetőségek, ha az oktatáshoz a kivitelezői tevékenységemnek valamilyen kapcsolódása adódna
– mások oktatásainak ajánlása, ha az valamilyen formában kapcsolódik az én tanfolyamaimhoz

Természetesen, ha feliratkozol, az nem jár semmilyen kötelezettséggel számodra. Ameddig a hírlevél listám tagja vagy, az adataidat maximális biztonsággal kezelem. Ha nem találod hasznosnak a küldött leveleket, vagy másfelé fordul az érdeklődésed, bármikor, bármelyik levélből le tudsz iratkozni, minden levél végén megtalálható egy leiratkozás link. Ha a leiratkozás linkre kattintasz, azonnal inaktiválódsz és minden adatod nyom nélkül törlődik a hírlevél listámról. 

Szabó Orsolya
Digitális Iskola tulajdonosa

 
Bármelyik ingyenes anyag elkérésével tudsz feliratkozni a hírleveleimre:

INGYENES ANYAGOK

 
 
Ha konkrét, lépésről lépésre vezető gyakorlati segítség kellene, nézz szét az elérhető tanfolyamaim között: