Menü Bezárás

Partnerprogram

Szeretnél kiegészítő jövedelemre szert tenni?
Legyen jövedelmed a tanfolyamaink továbbajánlásából!

Az alábbiakban megismerheted partnerprogramunk tudnivalóit.

Mi a munka?

A Digitális Iskola tanfolyamainak megismertetése, ajánlása másoknak. Hirdetésekkel, emailben, személyesen – ahogy neked jobban tetszik.

Dolgozhatsz online: kapsz saját ajánlói linkeket a tájékoztató oldalakhoz, így a háttér rendszer nyomon tudja követni, kik vásárolnak az ajánlásodra.
De dolgozhatsz élőben, az interneten kívül is, ha olyanok körében mozogsz, akiknek ezek a tanfolyamok hasznosak lehetnek.

Hogyan kapom meg az elszámolást?

A partnernek jelentkezők bekerülnek egy munkatársi Facebook csoportba, ott napi kapcsolatban leszünk. Minden hónap utolsó napján történik a havi zárás. A webirodádban valós időben látod az elszámolást, különböző időintervallumokat megadva azt bármikor le is kérdezheted. A hóvégi zárást követően következő hónap 5-éig megkapod a jutalékodat. Év végén pedig kapsz egy igazolást arról, hogy az adott évben mennyi összeg került kifizetésre számodra. Erre szükséged lehet az adóbevalláshoz, ha számodra ez a tevékenység adóköteles lesz.

Mik a feltételek?

Nincs feltétel. A partnerprogramban bárki részt vehet egy ingyenes regisztrációval, nem feltétel, hogy megvásárold valamelyik tanfolyamomat. 

Kiknek való?

Elsősorban azoknak, akik
– olyan területen dolgoznak, ahol a célcsoport, a vevőkör, az ügyfelek számára hasznos és használható értéket nyújtanak ezek a tanfolyamok
– hirdetési munkával szeretnének jövedelmet elérni.

Mikor és hogyan történik a kifizetés?

Az aktuális hónap zárása a hónap utolsó napján történik meg. Az adott hónapban megrendelt és kifizetett vásárlások utáni jutalékok kerülnek elszámolásra.
Számlát adnod nem szükséges, de ez a jövedelem is, mint minden más, adóköteles lehet. Az itt szerzett jövedelmed bevallása és adózása a te felelősséged! Mindenkinél egyénileg változó lehet, hogy adóköteles-e ez a jövedelem, illetve milyen adózási összeggel jár – ezt egy könyvelővel tudod megbeszélni.
Későbbiekben előfordulhat, hogy a vállalkozásom formájának változása miatt a későbbiekben csak számla ellenében tudlak kifizetni. Ha ez így alakul, arról jó előre fogsz tudni, és ebben az esetben is megtaláljuk a mindenki számára megfelelő megoldást.

Kifizetési limit – sem alsó, sem felső – NINCS.

Külföldön élek, dolgozhatok-e ajánlóként?

Igen, bizonyos feltételekkel. Ha van magyarországi bankszámlád, és magyarországi lakcímed, akkor ezeket kell majd megadnod. Ha nincs magyarországi bankszámlád, a jutalékodat csak Paypalra tudom kifizetni. 

Mennyit lehet keresni?

Minden általad direktben hozott vásárló vásárlása után előre meghatározott összeg jóváíródik neked. További szintekről nincs jutalék, ez nem MLM rendszer.

Minden fontos információról előzetesen tudsz majd tájékozódni a partneri webirodában, ahol a linkedre érkező kattintók, feliratkozók, és vásárlók számát, és a vásárlások után jóváírt jutalékok összegét is nyomon tudod követni. 

Amennyiben jutalékod keletkezik, az összeg kifizetésre kerül az általad választott módon.
Az, hogy menyit kereshetsz, rajtad áll. Nincs sem alsó, sem felső limit a kifizetésre!

Amennyiben valamelyik termék időszakos akció keretében kerül értékesítésre, a jutalék értelemszerűen a kedvezményes árból számítódik.

Jelenleg értékesíthető tanfolyamok és jutalékaik:

“Virtuális asszisztens leszek!” online tanfolyam: 
– a jutalék 20%
– a befizetést követően: 12 000 Ft

“Online oktatóterem elkészítése” online videó kurzus:
– a jutalék minden csomag esetén 20%
– legkisebb csomagnál: 3000 Ft
– közepes csomagnál: 4000 Ft
– nagy csomagnál: 8000 Ft

“SZTP tanfolyam” online tanfolyam:
– a jutalék 20%: 3000 Ft

“Digitális Kiképző a mindennapokra” online tanfolyam:
– a jutalék minden csomag esetén 20%
– alap csomagnál: 5000 Ft
– full csomagnál: 6000 Ft

JELENLEG AJÁNLHATÓ KÉPZÉSEK

Virtuális asszisztens leszek!

Azoknak, akik el tudják képzelni, hogy otthonról, “home office”-ban, rugalmas munkaidőben dolgozzanak cégeknek, vállalkozásoknak, adminisztratív és/vagy számítógépes munkákat végezve.

A tanfolyam 4 hónapos, a végére elkészül egy bemutatkozó weboldal, és megtervezett, indításra kész lesz a vállalkozásod.

A kurzuson több olyan technikai ismeretet is tanulunk, amivel már tudsz otthonról végezhető munkákat vállalni, és segítséget kapsz az ügyfélszerzéshez is.

Ajánlói jutalék: 20%
(Részleteket lásd fentebb, a Kereset fülre kattintva.)

Online oktatóterem elkészítése

Azoknak, akik jelenleg is tanítanak, előadnak, és ezt szeretnék online felületre vinni (pl. nyelvtanítás, sminkes-, körmös-, fodrász oktatás, kézműves oktatás, elméleti ismeretanyag átadása)

Kevés kivételtől eltekintve szinte minden átalakítható online tanfolyammá, rengeteg eszköz áll rendelkezésre ehhez.

Ezen a kurzuson egy olyan eszközt és annak használatát ismerünk meg, amihez nem kell weboldallal sem rendelkezni, gyorsan beüzemelhető, és nagyon tágak a lehetőségei.

Ajánlói jutalék: 20%
(Részleteket lásd fentebb, a Kereset fülre kattintva.)

"SZTP": Szövegszerkesztés, táblázatkezelés, prezentáció készítés

Ennek a 3 alkalmazásnak az ismerete szinte minden adminisztratív/irodai jellegű munkához elengedhetetlen!

38 videó, több mint 3 órányi gyakorlatias anyag.
(* Ez az anyag része a “Virtuális asszisztens leszek!” tanfolyamnak)

Ajánlói jutalék: 20%
(Részleteket lásd fentebb, a Kereset fülre kattintva.)

Digitális Kiképző a mindennapokra

Munkát könnyítő alkalmazások, képszerkesztés, szövegszerkesztés, táblázatkezelés, prezentáció készítés, közösségi média használata, weboldal készítés.

78 videó, több mint 6 órányi gyakorlatias anyag.
(* Ez az anyag része a “Virtuális asszisztens leszek!” tanfolyamnak)

Ajánlói jutalék: 20%
(Részleteket lásd fentebb, a Kereset fülre kattintva.)

JELENTKEZÉS AJÁNLÓ PARTNERNEK