Szövegszerkesztés, táblázatkezelés, prezentáció készítés

Ezen az online tanfolyamon megtanulhatod ennek a 3 alapvető alkalmazásnak a használatát.

Turbózd fel a számítógépes tudásodat,hogy többféle munkát
elvállalhass!

Szövegszerkesztés, táblázatkezelés ismerete:

szinte minden adminisztratív munkavégzésnél alap elvárás

Akár irodai, hagyományos munkát keresel, akár otthonról végeznél adminisztratív jellegű munkát: minimálisan a szövegszerkesztőt és a táblázatkezelőt tudnod kell használni. Ezekkel a szoftverekkel sokféle “irodai” munkát el tudsz végezni:
– különböző hivatalos dokumentumok megszerkesztése
– írott szövegek formázása
– táblázatok, kimutatások készítése
– diagramok, grafikonok elkészítése
– adatok nyilvántartása
– adatokkal műveletek végzése képletek alapján
– adatok szűrése, stb.
 

Prezentáció készítő alkalmazás ismerete:

magasabb szintű tudás, amit több területen használhatsz

Ha az előzőek mellett még a prezentáció készítő alkalmazást is tudod használni, kibővülnek a lehetőségeid, és még többféle feladat elvégzésére leszel képes, kiemelkedhetsz az “átlag” irodai dolgozók közül.
Néhány példa, amire használni tudod:
– bemutatók, prezentációk készítése
– különböző tájékoztató anyagok összeállítása
– e-bookok elkészítése
– reklám kreatívok készítése
– képszerkesztési munkák
– videó készítés, stb.

Mit ad neked ez a tanfolyam?

Lényeg, rizsa nélkül

Mindhárom alkalmazás esetében komplett használati útmutatót kapsz: hogyan használd, milyen funkció mire való, mit hol találsz, hogyan állítsd be, stb.

Videók: nézed, másolod

Képernyő videókon keresztül mutatom be az alkalmazásokat, azok menüpontjait, és használatukat. Azt látod a videón, amit a saját gépeden is látni fogsz.

Gyakorlati feladatok

Kapsz gyakorlatban megoldandó feladatokat is, hogy ne csak nézd, hanem csináld is – gyakorlással jobban fog rögzülni.

Segítségnyújtás

A tanfolyami felületen és a Facebook csoportunkban is bátran kérdezhetsz, ha elakadsz valamivel.

* A Szövegszerkesztés, Táblázatkezelés,  és Prezentáció készítés oktató videói egy nagyobb, összetettebb tanfolyam részeként készültek el (Virtuális asszisztens leszek! online tanfolyam), így a videókban esetenként utalás történik erre a tanfolyamra, illetve a virtuális asszisztensi munkakörre. Ez az oktatóvideók használhatóságát semmiben nem befolyásolja, hiszen nem csak a virtuális asszisztensek, de a hagyományos munkahelyen elhelyezkedők számára is fontos ezeknek az alkalmazásoknak az ismerete.

Tanulóink mondták

a teljes tanfolyamról, melynek része ez a 3 modul is

Mikor indul és meddig tart a tanfolyam?

A tanfolyam akkor indul számodra, amikor jelentkezel. 
Egyben megkapod a leckéket az online oktatóteremben.

38 videó készült a 3 témakörben, 3 óra 18 perc 20 másodperc a videók összideje.
Ezeket olyan tempóban dolgozhatod fel, ahogy neked kényelmes – és bármikor újra nézheted, amire épp szükséged van.

Miért tőlem?

  • Több, mint 10 éve vagyok itthonról dolgozó (online) vállalkozó.
  • Kivitelezőként, online segítőként vannak ügyfeleim.
  • Készítettem jónéhány online tanfolyamot, ahol tanítottam több száz embert különféle témákban: levelezőrendszerek használata, videókészítés, képszerkesztés, prezentáció készítés, honlapkészítés, üzleti kommunikáció, irodai programok használata – sok-sok, a mai “átlag ember” számára is hasznos dologról.
  • Felépítettem és működtetek néhány automatizált online rendszert.
  • Folyamatosan tanulok új dolgokat (most éppen programozást).
  • Elég széles körű az érdeklődésem, és (tanítványaim szerint) a tanfolyami anyagaim összeállítása, felépítése, nyelvezete könnyen érthető és tanulható.

Gyakran feltett kérdések

A kis nyilakra kattintva olvashatod a válaszokat.

Számtalan szövegszerkesztő, táblázatkezelő és prezentáció készítő alkalmazás létezik. Legelterjedtebbek, legismertebbek talán a Microsoft Office csomagban lévő Word, Excel és PowerPoint.

De mivel ezeknek többféle verziója létezik – amelyek némileg különböznek egymástól, ráadásul nem tudhatom, hogy a te gépeden ezek telepítve vannak-e, ezért olyan alkalmazást választottam a tanfolyamra, ami mindenkinél, géptől, böngészőtől, operációs rendszertől függetlenül egyformán jelenik meg, hogy azt lásd te is, amit a videókban mutatok. 

A Google Docs szövegszerkesztőt, a Google Sheets táblázatkezelőt és a Google Diák prezentáció készítő alkalmazásokat fogjuk megismerni a tanfolyamon. Ezek nagyon sokban hasonlítanak a Microsoft Word, Excel és PowerPoint alkalmazásokhoz, így ha őket megismered, megtanulod, utána már a Microsoft alkalmazásokkal is elboldogulsz, ha esetleg olyan munkakörnyezetbe kerülsz, ahol azokat használják. De egyébként az is igaz, ha egy fajta szövegszerkesztőt, táblázatkezelőt és prezentáció készítőt megismersz, utána egy másikat már sokkal hamarabb átlátsz, mivel közel hasonló funkciókkal rendelkeznek, csak van amit esetleg egyikben-másikban máshogy neveznek, vagy máshol található.

 

A tanfolyamban található 38 oktató videó teljes hossza 3 óra 18 perc 20 másodperc. És vannak hozzájuk gyakorlati feladatok is.

Teljesen rajtad múlik, mennyi időt szánsz naponta a videók megnézésére, a feladatok elkészítésére. Akár egy nap alatt is végigcsinálhatod, de úgy osztod be időben, ahogy neked kényelmes.

A videók többsége néhány perces, a leghosszabb sem több 15 percnél – így akár szabad perceidet is kihasználhatod egy-egy videó megnézésére.

A tanfolyami anyagok egy online oktatóteremben lesznek elérhetőek. Ehhez mindössze egy gmailes email címre lesz szükséged (célszerű már eleve gmail.com-os email címmel jelentkezned). Itt az oktatóteremben tudod követni a kiadott leckéket és feladatokat, a tantermen belül tudsz tőlem privát üzenetben kérdezni, ha valami nem érthető, tudod követni, melyik feladattal vagy kész, melyik van még hátra. Erről az online teremről és a használatáról itt találsz egy videós segítséget, így nem kell megijedned, ha ilyet még nem használtál. Biztos vagyok benne, hogy tetszeni fog a felület 🙂

Igen. Viszont utalást NEM tudok fogadni külföldi bankszámláról sima utalással, csak Transferwise-on keresztül, vagy Paypalon. Ha megrendeled az oktató anyagot, a díjbekérőben ezekről is találsz információt.

A weboldalak tárhelyszolgáltatója az ELIN.hu Informatikai Szolgáltató és Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság 
9024 Győr, Déry Tibor utca 11. 2. em. 4. sz.
(Cg.08-09-016359, adószám: 14315754-2-08)