DIGITÁLIS TUDÁSBÁZIS

Szerezz meg sokféle új tudást,

és hasznosítsd a mindennapokban,

a munkában, a vállalkozásban!

Miért biztos, hogy Neked is való?

A Digitális Iskola immár 5 éve működik.

Ez idő alatt 628 tanuló fordult meg a különböző tanfolyamainkon, többen több tanfolyamon is részt vettek az évek alatt.

Idősek és fiatalok, minden korosztály képviselői sikeresen elsajátították a különböző tananyagokat.

Jelenleg 12 nagyobb témakörben, összesen 103 lecke elérhető a Tudásbázisban.

Szinte minden olyasmiről tanulhatsz itt, ami a számítógép- és internet használat során felmerül.

0
ÉV
0
TANULÓ
0
TÉMAKÖR
0
ELÉRHETŐ LECKE
0
VIDEÓ
0
ÓRÁNYI FELVÉTEL

Témaköreink

RÖGTÖN KAPSZ IS EGY AJÁNDÉKOT!

Ajándékba adok neked egy 9 leckéből álló “Kóstoló csomagot”.

Ebbe a csomagba olyan tudásanyagokat válogattam össze, amiknek a mindennapokban is hasznát veszed. Másik szempont az volt, hogy ezekkel az ismeretekkel egy teljesen kezdő is tudjon mit kezdeni.
(Az ajándékdoboz alatt a Tartalom szóra kattintva megnézheted, mi került a csomagodba.)

Ha esetleg te gyakorlottabb számítógép használó vagy, meglehet, hogy ezek a leckék nem adnak neked (sok) új információt. De arra akkor is jók lesznek, hogy megismerd a tanítási stílusomat, lecsekkold, tudsz-e ilyen formában tanulni tőlem (na meg hogy bírod-e a búrámat vagy sem… 🙂 )

És már csak azért is érdemes elkérned, mert időnként teszek hozzá újabb hasznos ingyenes anyagot a csomagodhoz.
Szóval ezt semmiképp ne hagyd itt, oké?

Kóstoló csomag

7 990 Ft

AJÁNDÉK!

8 lecke, 25 videó
(1 óra 54 percnyi felvétel)

Amit ezekből a leckékből megtanulhatsz:

 • Mi az a böngésző; hogyan (és miért) telepíts többféle böngészőt a gépedre; miket kell ismerned a böngészővel kapcsolatban; mit hol tudsz beállítani
 • Melyik email küldőt használd és miért azt; hogyan készíts email fiókot; milyen tippekkel, trükkökkel tudod egyszerűbbé,  könnyebbé, gyorsabbá tenni a leveleződ használatát; mire figyelj, hogy biztonságos maradjon a leveleződ; hogyan küldhetsz nagyon nagy méretű fájlokat
 • Melyek a leggyakrabban előforduló számítógépes alap fogalmak és műveletek, amiket ismerned kell: rövidítések és jelentésük; fájlok típusai; hogyan tárold rendezetten és átláthatóan a gépeden a fájlokat; hogyan állíts be háttérképet, stb.
 • Mik azok a zárt oldalak, és mire jók; hogyan használd az ilyen oldalakat
 • Hogyan tudsz megspórolni nagyon sok banki költséget, ha külföldi számlára utalsz, vagy ha külföldről utalnak neked
 • Hol és hogyan tudsz hirdetni bármit; hogyan oldhatsz meg kevesebb munkával több hirdetés feladást; hogyan lehetséges hirdetésfeladással pénzt keresni
 • Mik azok a sütik, mire valók, mit kell tudni róluk; hogyan tartsd karban a böngésződet; mi a teendő, ha a böngésző “megbolondul”; hogyan rejtheted el az online tevékenységedet mások elől
 • Hogyan írj helyesen akkor is, ha esetleg nem túl jó a helyesírásod; többféle módszer a helyesírás ellenőrzésére

Ezért népszerűek a Tudásbázis leckéi

Bárhol, bármikor

Akkor és ott tanulhatsz, amikor és ahol neked megfelel. Nem vagy helyhez kötve, az online tanfolyamhoz csak egy számítógép/ laptop, és internet kapcsolat szükséges. Akkor, amikor neked éppen alkalmas.

Kitágul a digitális világ

A számítógép és az internet nem csak annyiból áll, hogy emaileket írunk és híreket olvasunk. Számtalan érdekes és kreatív dolgot fogsz megismerni és elsajátítani, amivel csuda dolgokra leszel képes.

Sikerélmények

Rövid idő alatt rá fogsz jönni, hogy előképzettség nélkül is képes vagy új dolgokat megtanulni, és különféle izgalmas alkotásokat létrehozni.

Elismeréseket kapsz

Egyre többször fogod megtapasztalni, milyen jó érzés, mikor mások rácsodálkoznak mindarra, amit te már tudsz, és elismerik az ügyességedet.

Tudásból pénz

A tanultakat hasznosíthatod a hobbidban, a mindennapokban, a munkahelyeden, vállalkozásodban is. Akár arra is képes leszel, hogy interneten keresztül is dolgozhass.

Szabó Orsi
tanfolyamvezető

Idén május elején volt 5 éve, hogy elindítottam az első online tanfolyamomat.
Azóta már sok különféle tanfolyamon vagyunk túl azzal a több, mint 600 kedves emberrel, akik eddig bizalmat szavaztak a képzéseimnek.

Ebből a jubileumi alkalomból készült el az elmúlt évek tanfolyami anyagainak válogatásából ez a gigantikus leckegyűjtemény, a Digitális Tudásbázis.

Amit a saját vállalkozásaimban, munkáimban, kreatív tevékenységeimben mai napig használok – az lényegében itt egy helyen elérhető, megtanulható.

Az anyagok több kisebb tematikus csomagban, illetve két nagyobb megapack változatban is elérhetőek, így te is megtalálhatod a neked megfelelőt.

Bátran merem azt mondani, hogy ha ennek a teljes anyagnak nekiállsz és elsajátítod, amellett, hogy igencsak jártas számítógép felhasználóvá válsz, lényegében minden olyan tudásnak is birtokába kerülsz, amivel a saját vállalkozásodban, a hobbidban, vagy akár az online munka során felmerülő legtöbb feladatot meg tudod oldani önerőből.

“Nekem is nagyon tetszik a tanfolyam, sok újat tanultam. Nem ismertem sem a Trello-t, sem a Clockify-t, és a Gmail-ről is tanultam újat. Mostantól biztos használni fogom őket. Kíváncsian várom a továbbiakat.”

Juhász Krisztina

“Nagyon tetszik a tanfolyam! Sok újat tanultam, pedig használtam már korábban pl. a gmailt és a trellot is. Szuperek a videók! Köszönöm, hogy itt lehetek!”

Szécsi Andrea

“Szia Orsi, küldöm a Clokify feladat megoldást. Ezúton is köszönöm az érthető magyarázatokat. Nagyon szimpatikus, ahogy az oktatási anyagot összeraktad. Már türelmetlenül várom, hogy mindet élesben is használjam.”

Pintér Noémi

“Kicsit lemaradtam, két iskolás lányom van, nem is olyan egyszerű velük az otthon tanulás. Azért igyekszem pótolni. Sok újat tanulok én is. Nagyon tetszik a tanfolyam! Köszönöm, hogy itt lehetek!”

Katonáné Csige Katalin

“Én is még csak az elején tartok, de nagyon jól felépített a tanfolyam, és nekem kifejezetten tetszik, hogy tényleg úgy mutatod be a dolgokat, hogy a kezdők is követni tudják. Szóval én nagyon örülök, hogy tag lettem.”

Zilaji Krisztina

“Nagyon jók, és mindenki  számára érthetőek a videós anyagok. Visszanézhetőek, leállíthatóak, párhuzamosan lehet elkészíteni a házi feladatokat, stb… Az 5-6-7 perces anyagok számomra tökéletesek. Sokkal jobbak, mint az írásos tananyag.”

Rusz Györgyné

“Én nem vagyok túl tapasztalt az internet világában, annak ellenére, hogy több üzlettel foglalkoztam, foglalkozom most is. Ez a tananyag nagyon nagy segítséget nyújt ezekhez az üzletekhez. A videók világosak, érthetőek. Arról nem is beszélve, hogy ez megmarad, és később is tudom alkalmazni.”

Erős Zsuzsanna

“Nagyon jól felépített a tematika, kezdők és gyakorlottabbak számára is hasznos a tanfolyam. Nekem kifejezetten tetszik, hogy írott anyag és videó is van, ez feltétlenül megkönnyíti a tanulást. Kíváncsian várom az új témákat, leckéket, köszi Orsi!”

Mellen Katalin

“Az anyagok érthetőek, és a videók alapján könnyen el lehet készíteni az adott feladatot. Az is egy fontos, hogy bármikor vissza lehet nézni a leckéket. Még az elején tartok, de máris nagyon sok hasznos dolgot tanultam.”

Svetics Adrienn

“Szerencsés vagyok, hogy 2017-ben rátaláltam Orsira és a Digitális Iskola tananyagra. Hasznos volt az alapoktól átismételnem, amit már addig is tudtam, és menet közben rengeteg új dolgot tanultam. Orsi videói, leírásai, magyarázó anyagai jól érthetőek, ha valaki tanulni akar, ezekből könnyen elsajátítható minden ismeret. Ráadásul Orsi mindig szívesen segített, ha bármivel elakadtam. Jó szívvel ajánlom a képzéseit mindenkinek!”

Czidlina Ildikó

Oké, de mennyibe kerül? (Ugye ez jön?)

Többen, többször kérdezték már “gyanakodva”, hogy más tanfolyamokhoz képest az enyémek miért ilyen olcsóak?

Nézd: ha a valós értékének megfelelő áron adnám ezeket az oktatóanyagokat, valószínűleg hamarabb elmehetnék nyugdíjba…

De amikor elkezdtem online tanítani, a fő célom az volt, hogy minél többekhez eljuthasson a digitális tudás – és ez a cél még mindig elsődleges maradt.

Éppen ezért szándékosan az átlag magyar szűkös pénztárcákra szabtam az árakat.

(Amúgy sem akarok még nyugdíjba vonulni, a meggazdagodást pedig más módon tervezem 😉 )

Kétféle módon juthatsz az anyagokhoz

Témánkénti kisebb csomagokban

Ez akkor lesz jó választás számodra, ha csak egyik vagy másik téma érdekel. A csomagok felsorolási sorrendje az ajánlott feldolgozási sorrend, de ha egyik-másik témában már vannak ismereteid, a sorrend felcserélhető. A leckéket saját tempódban tudod feldolgozni.

Két akciós nagy csomagban

JÚNIUS 30-IG elérhető a teljes anyag kétféle csomagban, a kis csomagokhoz képest féláron. Ha 3-4 téma is érdekel a csomagok közül, valószínűleg jobban jársz az egyik akciós csomaggal, mint ha részenként veszed meg. Előbb számolj 🙂 A leckéket saját tempódban tudod feldolgozni.

Az alábbiakban megnézheted, melyik témában (=kis csomagban) miket találsz, melyik témakörből mit tanulhatsz meg, mire lesz jó neked.

Ezekből a kis csomagokból, modulokból épül fel a két akciós jubileumi csomag, illetve ezeket a témaköröket kapod meg havi 8 leckés bontásban, ha havi előfizetést választasz.

Bármelyik kis csomag megvásárlásakor egyszerre hozzáférést kapsz az adott csomag összes leckéjéhez.

A csomagok felsorolása után megtalálod az akciós nagy csomagokat és a havi díjas lehetőséget is.

Elérhető csomagjaink - ha csak bizonyos témák érdekelnek

Internet Iránytű

3 990 Ft

4 lecke, 21 videó
(2 óra 38 percnyi felvétel)
1000 Ft/lecke

Amit ezekből a leckékből megtanulhatsz:

Ez az anyag tulajdonképpen egy interaktív e-book, ami 4 nagy fejezetre tagolódik (ezeket látod lentebb). Mindenkinek “kötelezővé” tenném, aki most ismerkedik az internettel – de azok is találnak benne hasznos ismereteket, akik már régebb óta használják a világhálót. Az ebben összefoglalt ismeretekkel minimum mindenkinek tisztában kellene lennie, aki biztonsággal, megfelelően akarja használni a világhálót. Sok érdekes videó és írott anyag található benne, gyerek, felnőtt, idős és fiatal egyaránt hasznosíthatja a tartalmát.

 • 1. fejezet: Adatvédelem
 • 2. fejezet: Internethasználati (illem)szabályok
 • 3. fejezet: Internetes munkák tudnivalói
 • 4. fejezet: Facebook

Képszerkesztés

17 990 Ft

18 lecke, 46 videó
(5 óra 58 percnyi felvétel)
1000 Ft/lecke

Amit ezekből a leckékből megtanulhatsz:

Ez a csomag nagyon jó alapokat ad neked a képekkel való bármilyen szerkesztési munkákhoz. Megismered a különböző képformátumokat, tisztába kerülsz a méretek fontosságával. Megtanulsz kezelni 3 gépre letölthető (ingyenes) képszerkesztő programot. Sokféle kreatív módszert ismersz meg különféle grafikai munkák elkészítéséhez. Megismerkedsz egy professzionális grafikák létrehozását lehetővé tevő online használható szerkesztővel is. Ez egy olyan csomag, ami önmagában is nagyon sokat ér, mert nagyban fejleszti a kreativitást, és alapot ad ahhoz is, hogy a későbbiekben pénzre is válthasd a tudásod (konkrétan volt olyan tanítványom, aki nulláról indulva elvégezte ezt a képszerkesztő tanfolyamot, és utána ennek hatására tanult tovább, grafikus lett belőle.)

 • A színek
 • A színek élettani és lélektani hatásai
 • Ismerkedjünk a képekkel!
 • Képernyőfotózás, képmetszés, képlopás
 • Szöveges fájlból kép készítése
 • Word és PPT sablonok használata
 • Szép felirat gyorsan
 • GIF animáció, mozgókép, banner, logó készítése
 • Ismerkedés a Paint programmal 1.
 • Ismerkedés a Paint programmal 2.
 • Ismerjük meg a PhotoScapet! 1.
 • Ismerjük meg a PhotoScapet! 2.
 • Ismerjük meg a PhotoScapet! 3.
 • A PhotoFiltre Studio X program I.
 • A PhotoFiltre Studio X program II.
 • 3D-s könyvborító készítése PFSX programmal
 • Online eszköz 3D-s képszerkesztéshez
 • CANVA: Dizájnos képek szerkesztése online

Videókészítés

3 990 Ft

4 lecke, 14 videó
(1 óra 46 percnyi felvétel)
1000 Ft/lecke

Amit ezekből a leckékből megtanulhatsz:

A leckék által képes leszel többféle típusú videó elkészítésére: a rövid mozgókép sorozatokat, hosszabb ismertető, vagy reklám videókat, képernyővideókat is el fogsz tudni készíteni. Megtanulod a legfontosabb videószerkesztési műveletek elvégzését is: hogyan vágj szét, vagy illessz össze videókat, hogyan tegyél hozzá effekteket, stb.. Ezekkel az ismeretekkel szintén fejlesztheted a kreativitásodat, és sokféleképpen kifejezheted magad mozgóképeken, videókon keresztül is.

 • Képernyővideó készítése
 • GIF animáció, mozgókép, banner, logó készítése
 • (Reklám)videó készítése egyszerűen: Lumen5
 • Videószerkesztési műveletek

Irodai alkalmazások

10 990 Ft

11 lecke, 72 videó
(8 óra 42 percnyi felvétel)
1000 Ft/lecke

Amit ezekből a leckékből megtanulhatsz:

A legtöbb irodai munkakör esetében alap elvárás a szövegszerkesztő és táblázatkezelő alkalmazások ismerete. De ezek a programok a mindennapokban is nagy szolgálatot tehetnek, több területen ki tudjuk használni a bennük rejlő lehetőségeket. Ebben a csomagban elsajátíthatod kétféle szövegszerkesztő és táblázatkezelő használatát, emellett megismerkedsz a prezentációk elkészítésének mikéntjével is. Egyéb olyan (adminisztratív) munkát, és másokkal együtt dolgozást is könnyítő alkalmazásokkal is foglalkozunk, amik nagymértékben egyszerűsíthetik a munkádat, sok területen. Képes leszel online menedzselni akár a munkádat, akár a családi dolgaidat is.

 • A Word szövegszerkesztő használata 1.
 • A Word szövegszerkesztő használata 2.
 • Word és PPT sablonok használata
 • Google dokumentumok – szövegszerkesztő
 • Excel: táblázatkezelés alapok + pénzügyi tervező
 • Google dokumentumok – táblázatkezelő
 • Ismerkedés a Power Point prezentáció készítővel 1.
 • Ismerkedés a Power Point prezentáció készítővel 2.
 • Online határidőnapló: a Google naptár
 • Trello: Eszköz a hatékony (közös) munkához
 • Számítógépes távsegítség: TeamViewer

Kreatív ismeretek

10 990 Ft

11 lecke, 17 videó
(1 óra 59 percnyi felvétel)
1000 Ft/lecke

Amit ezekből a leckékből megtanulhatsz:

Ha van benned kreativitásra való hajlam, azért, ha nincs, akkor pedig azért fogod szeretni ezt a leckecsomagot. Sokszínű, érdekes dolgokat tanulhatsz meg ebből a csomagból, felhasználási területüknek csak a képzeleted szabhat határt. Egyaránt kihasználhatod őket munkában, vállalkozásban, de akár a gyerkőcök lekötésére is találsz benne ötleteket.

 • Készítsünk feliratkoztató “csalit”!
 • Játszani jó! Készítsünk online kirakót!
 • Betűrajzok
 • Szófelhő készítés
 • Készítsünk rejtvényeket!
 • Nyereményjátékok lebonyolítása Facebookon, online sorsolás
 • Legyen saját online tanfolyamod!
 • Online írott kommunikáció érdekessé tétele
 • QR kód készítése és használata
 • Online szöveggenerátorok
 • Hangzó szöveg írottá alakítása

WordPress weboldalkészítés

12 990 Ft

13 lecke, 59 videó
(6 óra 22 percnyi felvétel)
1000 Ft/lecke

Amit ezekből a leckékből megtanulhatsz:

Talán ennek a csomagnak a tartalmát legkönnyebb összefoglalni: minden benne van, ami kell, hogy nulláról elkészíthess egy WordPress weboldalt. Akár hobbi célra, akár vállalkozásodhoz van szükséged weboldalra, ezzel az anyaggal menni fog – akkor is, ha előtte sosem csináltál még hasonlót sem.

 • Domain név, tárhely, weboldal
 • Ismerkedés a WordPress kezelőfelülettel
 • WordPress sablonok, pluginok, GDPR
 • WordPress weboldal elkészítése, kisebb beállítások
 • WordPress űrlapok
 • Több típusú weboldal egy domain alatt
 • Biztonság a gépeden és a WordPress oldaladon
 • Néhány megoldás a weboldalunkkal kapcsolatban
 • WordPress weboldal költöztetése
 • GDPR megfelelés
 • Webes eszközök 1.
 • Webes eszközök 2.
 • Saját tartalmaink védelme

MailerLite hírlevél küldő

7 990 Ft

8 lecke, 36 videó
(3 óra 39 percnyi felvétel)
1000 Ft/lecke

Amit ezekből a leckékből megtanulhatsz:

Ez a csomag elég “combos” anyagot rejt. Ha van / lesz weboldalad, szükséged lehet hírlevél küldőre is. Ezekből a leckékből megismerheted az egyik legjobb, ingyenesen is sokáig használható hírlevélküldő, a MailerLite minden csínját-bínját, részletekbe menően. Ez a hírlevélküldő alkalmas egyszerű weboldalak (feliratkoztató oldalak) készítésére is, így ezt is megtanulod elkészíteni. Ahogy azt is, hogyan állítsd össze a hírleveleket, a levélsorozatokat, hogyan automatizálj.

 • Ismerkedés a MailerLite-tal – 1. rész
 • MailerLite – 2. rész
 • MailerLite – 3. rész
 • MailerLite – 4. rész
 • MailerLite – 5. rész
 • MailerLite – 6. rész
 • MailerLite – 7. rész
 • MailerLite – 8. rész

Elementor weboldal építő

20 990 Ft

21 lecke, 131 videó
(16 óra 33 percnyi felvétel)
1000 Ft/lecke

Amit ezekből a leckékből megtanulhatsz:

Ez a csomag akkor lesz neked nagyon hasznos, ha csináltál már WordPress weboldalt, vagy most tanulod azt is. Az Elementor egy WordPressben működő weblap építő alkalmazás, amivel – ez túlzás nélkül mondható -szinte bármilyen weboldalt össze tudsz rakni, nagyon sokféle megjelenítési lehetőséggel. Kész, de testre szabható elemekből legózhatod össze a saját weboldalad. (Pl. ez a weboldal is Elementorral készült, ahol most vagy).
Ez sem kis anyag, de megéri megtanulni, meglátod, hihetetlenül jó érzés lesz, amikor elkészíted az első elementoros oldaladat (és egynél biztosan nem fogsz leállni 🙂 )
Az Elementornak van ingyenesen és fizetősen használható verziója, ezekben a leckékben csak az ingyenessel, és a hozzá beszerezhető szintén ingyenes rengeteg kiegészítővel ismerkedünk. De ha ezt megtanulod, utána már a fizetős verzió sem fog problémát okozni, ha úgy adódik.

 • 1. Előkészületek az Elementor használatához
 • 2. Az Elementor telepítése, beállítási lehetőségei
 • 3. Oldal, bejegyzés létrehozása az Elementorral
 • 4. Belső kezelőfelület áttekintése, beállítási lehetőségek
 • 5. Oldalépítő elemek az Elementorban
 • 6. Oldalépítő elemek az Elementorban 2.
 • 7. Oldalépítő elemek az Elementorban 3.
 • 8. Általános elemek (General Elements) 1.
 • 9. Általános elemek (General Elements) 2.
 • 10. Általános elemek (General Elements) 3.
 • 11. WordPress elemek
 • 12. Felugró ablakok az Elementorban
 • 13. Kiegészítő csomag – Addons for Elementor 1.
 • 14. Kiegészítő csomag – Addons for Elementor 2.
 • 15. Kiegészítő csomag – Elementor Addon Elements (EAE)
 • 16. Űrlap készítése Elementorban
 • 17. Premium Addons for Elementor 1. ​
 • 18. Premium Addons for Elementor 2.
 • 19. Premium Addons for Elementor 3.
 • 20. Még néhány kiegészítő
 • 21. Sablonok, sabloncsomagok, tippek

Vállalkozói kiegészítő csomag

Egyéb csomagok mellé ajánlott.

5 990 Ft

6 lecke, 28 videó
(2 óra 5 percnyi felvétel)
1000 Ft/lecke

Amit ezekből a leckékből megtanulhatsz:

Ennek a csomagnak kicsit “sete” lett az elnevezése, de nem nagyon tudtam rá jobbat kitalálni. Ebbe a csomagba olyan leckék kerültek, amik főleg vállalkozóknak lehetnek hasznosak (ide értve azokat is, akik pl. MLM rendszerekben dolgoznak). 

Megismerkedsz az online számlázás mikéntjével, és az online munkaidő nyilvántartás és elszámolás lehetőségével is. Van ebben egy újabb prezentáció készítő alkalmazás bemutatása, és egy újabb (teljesen ingyenes) weboldal készítései lehetőség is. Emellett még számos ötletet, tippet kapsz a hirdetési, ügyfélszerzési lehetőségekre is.

 • Online számlázás: Billingo
 • Online munkaidő nyilvántartó: Clockify
 • Prezentáció készítés: Google Diák
 • Weboldal készítés: Google Sites
 • OFFline ügyfélszerzés, hirdetési lehetőségek
 • ONline ügyfélszerzés, hirdetési lehetőségek

Az alábbi két akciós nagy csomag csak május 31-ig érhető el jubileumi akciós áron, június 1-től már csak teljes áron találod meg őket.

JUBILEUMI AKCIÓS NAGY CSOMAGOK

JÚNIUS 30-IG!

Két nagy csomagunk féláron!

ONLINE DOLGOZÓK CSOMAGJA

66 930 Ft

33 465 Ft

Az ingyenes leckéken felül:
67 lecke, 279 videó
(32 óra 30 percnyi felvétel)
500 Ft/lecke

Ezzel a csomaggal teljesen kezdő szintről indulva is elsajátíthatod azokat a digitális ismereteket, amikkel már képes leszel online munkavégzésre, saját vállalkozásban, vagy akár online értékesítési, vagy hálózatépítési munkában. De a mindennapokban is hasznát veszed a digitális jártasságod bővítésének.

7 csomag egyben! 
(Internet Iránytű, Képszerkesztés, Videókészítés, Irodai alkalmazások, Kreatív ismeretek, WordPress weboldalkészítés, MailerLite hírlevélküldő – ezeknek a moduloknak a tartalmait lentebb megtalálod)

KORLÁTLAN MINDENT BELE CSOMAG

93 910 Ft

46 995 Ft egyösszegű fizetéssel, örökös hozzáféréssel

vagy 

8 990 Ft/hó előfizetéssel, korlátlan hozzáférés, míg az előfizetés aktív

Az ingyenes leckéken felül:
94 lecke, 438 videó
(51 órányi felvétel)
500 Ft/lecke

Ezzel a csomaggal a weboldalon elérhető összes tananyag rendelkezésedre áll, segítségükkel magabiztosan felépítheted a saját vállalkozásod online megjelenését, segítséget, ötleteket kapsz az ügyfélszerzéssel, marketinggel együtt járó rengeteg féle feladathoz is.

9 csomag egyben! 
(Internet Iránytű, Képszerkesztés, Videókészítés, Irodai alkalmazások, Kreatív ismeretek, WordPress weboldalkészítés, MailerLite hírlevélküldő, Elementor weblap építő, Vállalkozó leszek – ezeknek a moduloknak a tartalmait lentebb megtalálod)

Ez a két csomag hamarosan kártyás fizetéssel is elérhető. Amint elérhetővé válik a kártyás fizetés, itt fog megjelenni a fizetés gombja. Fizetés után automatikusan elkészül a hozzáférésed.

Ha egy vagy több kis csomagot szeretnél vásárolni, azokat az oldal alján található megrendelő űrlapon, utalással tudod kifizetni, fizetést követően 24 órán belül készül el a választott csomagoknak megfelelő hozzáférésed.

Mit kapsz a vásárlásodért?

Sok hasznos tudást

Ha végigolvastad a témák és leckék felsorolását, azt hiszem, ez nem kérdéses a számodra. Brutális mennyiségű tudásanyaghoz férhetsz hozzá a Digitális Tudásbázisban.

Örökös hozzáférést

A megvásárolt tananyagodhoz bármikor, bármeddig hozzáférsz. Ha a későbbiekben frissítve vagy bővítve lesz a csomagod, azt is megkapod hozzá, ingyen.

Facebook csoporttagságot

Tagja lehetsz a Digitális Iskola zárt Facebook csoportjának, ahol megismerkedhetsz hozzád hasonló tanulókkal, beszélgethetsz, kérdezhetsz.

Konzultálási lehetőséget

Ha valamivel elakadnál, akkor sem vagy magadra hagyva. Akár a csoportban a többiektől, akár tőlem is kérdezhetsz, ha épp erre van szükséged.