FELEJTSD EL A REKLÁMOKKAL TELETÖMÖTT INGYENES WEBOLDALKÉSZÍTŐKET!
VEDD KOMOLYAN AZ ONLINE MEGJELENÉSEDET!

SAJÁT WEBOLDALRA VAN SZÜKSÉGED, DE NEM TUDSZ MEGFIZETNI EGY SZAKEMBERT?

MEGCSINÁLNÁD MAGADNAK, DE FOGALMAD SINCS, HOGYAN KEZDJ HOZZÁ?

KELLENE EGY LÉPÉSRŐL-LÉPÉSRE VEZETŐ, ÉRTHETŐ ÚTMUTATÓ?

ITT A MEGOLDÁS!

Jó néhány évvel ezelőtt kezdtem weboldalakat készíteni, saját részre. Eleinte az ingyenes weboldalkészítőkkel ismerkedtem meg – de az ingyenességért cserébe el kellett viselnem a  korlátozott lehetőségeket, a reklámokat az oldalamon – néha bizony elég kellemetlen hirdetések is megjelentek… Nem tetszett.

Amikor jobban beleástam magam a témába, és kutattam, milyen más lehetőségem lenne igazán szép, nagy tudású és reklámmentes weboldal készítésére, akkor került képbe a WordPress. Rengeteg cikket olvastam, mindenki áradozott róla, hiszen nagy nevű cégek is sokszor WordPressben készítik a weboldalaikat. De akkor még sajnos nem találtam olyan tananyagot, ami alapján meg tudtam volna ezt tanulni.

Sok év alatt, innen-onnan összevadászott infókkal, de főleg saját tapasztalat alapján mára eljutottam odáig, hogy nem okoz gondot egy összetettebb WordPress weboldal elkészítése sem. 

Az évek alatt elsajátított ismereteket rendeztem most egy oktatóanyagba, így neked már nem kell “vadásznod”, nem több helyről és több tanfolyamról kell begyűjtened, összeraknod a tudnivalókat – amik sokszor egymástól jócskán eltérőek, más-más módszert javasolnak… Ehelyett egy könnyen érthető, lépésről lépésre vezető, egyszerűen megvalósítható oktatóanyag segítségével néhány nap alatt elkészítheted a saját weboldaladat – akkor is, ha teljesen kezdő vagy, és soha nem csináltál még ilyesmit.

"Azt szeretem a leckéidben, hogy nem szakkifejezésekkel bombázol, hanem teljesen hétköznapi nyelven, az átlagembereknek is érthetően mutatod és tanítod meg az elsőre ijesztően nehéznek tűnő dolgokat is."
Mándy Hajnalka
Pénzügyi tanácsadó

MIT NYÚJT NEKED EZ A TANANYAG?

Alapozás

A tanulást az előkészületekkel kezdjük, így azt is látni fogod, mi minden kell egy weboldal elkészítéséhez a weboldal konkrét szerkesztésén kívül.

Követhetőség

Minden leckét magyarázatokkal, videós, képes illusztrálással kapsz meg, így könnyedén le tudod másolni a lépéseket. Akár egy gyerek is képes lenne utánozni.

Gyors eredmény

Néhány napon belül készen is lehet a működőképes weboldalad, amint a leckéket sorban feldolgozod, és végig csinálod a lépéseket.

Büszkeség

Garantálom, hogy nagyon büszke leszel magadra, és bátran dicsekedhetsz a saját weboldaladdal. Majd meglátod, milyen élményt ad az alkotás öröme!

Megtakarítás

Ezentúl nem kell óriási összegeket kifizetned azért, hogy készítsenek neked egy weboldalt - vagy akár csak módosítsanak rajta valamit - mert meg fogod tudni csinálni!

Lehetőségek

Egy saját, bármikor módosítható, bevethető weboldal birtokosaként rengeteg online lehetőség nyílik meg előtted (vállalkozás, önfoglalkoztatás, hobbi, stb.)

Nézzük meg azt is, hogy konkrétan milyen ismereteket fogsz megtanulni ebből az oktatóanyagból.

.
AZ OKTATÓANYAG TARTALMA

Lépésenként megyünk végig a weboldalkészítés folyamatán.

Nulláról indulva, rövid idő alatt lesz egy működőképes weboldalad.

A weboldal céljának meghatározása. A megfelelő domain név ellenőrzése, kiválasztása.

Domain, aldomain, tárhely fogalma. Domain vásárlás – hol, milyet, mennyiért? Tárhely vásárlás – mire kell figyelni? Tárhely és domain összekapcsolása. WordPress telepítése.

Mi az a GDPR? Kiket érint és miben? Miért kell vele foglalkozni? Miben érinti a weboldalakat?

WordPress fő elemei: tartalom, megjelenés, bővítmények. Belső kezelőfelület áttekintése. Vezérlőpult. Bejegyzések. Médiatár. Hivatkozások. Oldalak.

Hozzászólások. Megjelenés. Bővítmények. Felhasználók. Eszközök. Beállítások. 

Sablonok fogalma. Sablonválasztás. Pluginok fogalma. Plugin tartalomformázáshoz, közösségi megosztáshoz, keresőoptimalizáláshoz, törvényi megfeleléshez.

Weboldal biztonságossá tétele. 5 lépés a biztonságért pluginokkal. Biztonságos jelszó. Folyamatos frissítés. Spam szűrés. WordPress előtti védelmi vonal. Belső védelmi bővítmény.

Gépen tárolt fájlok biztonságának biztosítása. Felhő alapú mentés. WordPress oldal biztonsági mentése pluginnal. Plugin és felhő tárhely összekapcsolása.

Oldal megjelenésének beéllításai. Tartalom feltöltése, formázása. Képek beillesztése. Űrlap beillesztése.

Űrlap készítő bővítmény telepítése, beállításai. Űrlap elkészítése, beállításai. Űrlap beillesztése a weboldalra.

Keresőoptimalizálás plugin segítségével. Facebookon való megosztás beállításai. Olvashatósági beállítások. Kulcsszó beállítások.

Köszönöm, hogy velem tartottál 🙂

"Amúgy van egy nagy áldásod, Orsolya. Úgy tudsz magyarázni, tudás anyagot átvinni, ahogy keveseknek sikerül. És elképesztő, hogy az elmúlt évek során mennyit kerested annak az útját, hogy minél többeket taníthass."
Hegyesi-Kovács Katalin
www.talentummobile.hu

Ingyenes weboldal VAGY saját WordPress weboldal?

Joggal merülhet fel benned a kérdés: ugyan miért lenne jobb választás egy számodra ismeretlen, beletanulást igénylő weboldal készítési módszer, mint a már esetleg megszokott, – igaz, reklámokat is tartalmazó – de egyszerű ingyenes weboldal készítő rendszer? Zongorázzuk le a különbségeket.

A könnyebb összehasonlíthatóság kedvéért összeszedtem mindkét verzió előnyeit és hátrányait.

INGYENES WEBOLDAL

 • KÖLTSÉGEK: A legtöbb ilyen weboldalkészítő oldal ingyenes. A reklámmentesítésért már fizetni kell, illetve egyes - többnyire lényeges - funkciók is csak külön díj ellenében érhetőek el.
 • KEZELHETŐSÉG: Az ingyenesen használható weboldalak többnyire könnyen kezelhetőek, de azért igényelnek némi előzetes ismeretet is. A használat megtanulására itt is kell időt szánni. Oktatóanyag csak akkor van hozzá, ha a szolgáltató készít.
 • FUNKCIÓK: Oldalkészítőtől függ. Vannak egészen nagy tudásúak - de bizonyos kötöttségeid mindig vannak. Csak azt tudod használni, ami benne van. Nincs lehetőséged egyedi funkciókra.
 • TULAJDON: A weboldal sosem a te tulajdonod. Nem a tied a tárhely, nem saját domain néven érhető el. Bármikor megszűnhet az oldalad a szolgáltató döntése, vagy bezárása miatt. Nem tudod máshová áthelyezni az oldaladat.
 • OLDAL NEVE: A legtöbb esetben nincs lehetőséged saját domain használatára. Így a neve többnyire ilyen "csúnya" formátumú lehet: www. kismariskaoldala. weboldalkeszitoneve.hu
 • REKLÁMOK: Az ingyenes weboldal szolgáltatója reklámokat helyez ki az oldaladra, annak bevétele az övé - hiszen neki is meg kell élnie valamiből. Ha szeretnéd az oldaladat reklámmentesíteni, azért külön fizetned kell, oldalanként változó összeget.

SAJÁT WORDPRESS WEBOLDAL

 • KÖLTSÉGEK: Kell egy tárhely és egy domain név. Tárhely elérhető már évi 4-5 000 Ft körül, domain név - végződéstől függően - kb. 3000 Ft, 1 vagy 2 évre. Éves szinten nézve, ez havi pár száz forint.
 • KEZELHETŐSÉG: Kicsit összetettebb a használat megtanulása - viszont sokkal több lehetőséget is nyújt. Rengeteg oktató anyag fellelhető, ráadásul most ebben az oktatóanyagban minden egy helyen megvan, keresgélni sem kell.
 • FUNKCIÓK: Egy WordPress weboldallal szinte minden megvalósítható különböző bővítményekkel, amiknek a többsége ingyenes - vagy van ingyenes megfelelője is. Nem vagy korlátozva.
 • TULAJDON: Egy WordPress weboldal esetén tiéd a domain név és a tárhely, szabadon rendelkezel felettük. Bármikor változtathatsz tárhely szolgáltatót, a tartalmadat és a domain nevedet költöztetni tudod, ha nem vagy elégedett a szolgáltatással.
 • OLDAL NEVE: Saját domain néven érhető el az oldalad, a szabad domain nevek és végződések közül te választasz. Az oldal neve ilyen formátumú lehet: www.kismariskaoldala.hu
 • REKLÁMOK: A saját WordPress weboldalad alapból reklámmentes, így a konkurencia reklámja biztosan nem jelenik meg az oldaladon. Viszont te magad - ha akarod - kiteheted mások reklámjait, ennek a bevétele a tiéd marad.
"Régebben készítettem már ingyenes weboldalakat, de azért saját domain névvel, hivatalos adatvédelemmel, sütitájékoztatóval már szinte profi weboldalt készíthettem, és bármikor kedvemre alakíthatom folyamatosan újabb bejegyzésekkel, oldalakkal. Ehhez Orsi egyszerűen, érthetően megfogalmazott videós leckéi, képes leírásai, az egész anyag, nagyon komoly, segítő hozzájárulás volt. Arról nem is beszélve, hogy személyes segítséget is kaptam, amiért igazán hálás vagyok. Köszönöm."
Pákainé Kati
www.eljkonnyeden.hu

(Ez a tananyag egy 2017. májusában indult, 1 éves, összetettebb tanfolyam részeként íródott. Ezen a tanfolyamon már több mint 200 hallgató túljutott a weboldalkészítés modulon. Megkértem néhányukat, mondják el, mi a véleményük erről a modulról, mik a tapasztalataik az anyag megtanulhatóságával kapcsolatban. Az ő véleményeiket olvashatod itt az oldalon.)

VÁRJ CSAK!

Bár ez az oktatóanyag önmagában is megéri az árát, de most még néhány bónusz is jár hozzá.

.
BÓNUSZ #1

A megvásárolt tananyagod leckéihez későbbiekben fogsz még kapni pár kiegészítő bónusz anyagot is – ezekkel néhány különleges dolgot is megvalósíthatsz majd a weboldaladon.

.
BÓNUSZ #2

Minden vásárló egy 2000 Ft értékű kupont kap. Ez a  kupon későbbiekben korlátlan ideig felhasználható a digitaliskola.hu bármelyik oktatóanyagára.

.
BÓNUSZ #3

Az oktatóanyag megvásárlói bekerülnek a digitaliskola.hu zárt tanulói Facebook csoportjába. A tananyaggal kapcsolatosan itt is, és emailben is bármikor kérdezhetsz, vagy segítséget kérhetsz, ha szükséges.

"Azt szeretem a leckéidben, hogy a videókon pontosan azt látom, amit a saját szerkesztőmben. Nem egy kattints ide, kattints oda oktatóanyag, amit informatikai képzettség nélkül lehetetlenség követni, hanem egy teljesen kezdő is pontosan követni tudja. Nem pánikolok be, hogy most hova kattintottál vagy mert nem értem, mit mondtál, hiszen minden látok, és érthetően elmagyarázol. Büszke vagyok rá, hogy egy olyan oldalt tudtam egyedül is összehozni, amilyen sok profinak van."
Zaláné Csörsz Eszter
www.haviegyfozes.hu

MENNYIBE KERÜL?

Ilyenkor szokott következni az a rész, hogy ez az anyag valójában x összeget ér, de csak most, csak neked, csak ennyiért elérhető…

Ha nem gond, én megkímélnélek ettől a “teleshopos” győzködéstől  😉 Inkább elmondom, hogyan alakult ki az oktatóanyag ára.

Három fő szempont alapján határoztam meg.

1. Ahogy már korábban írtam, ez az oktatóanyag egy másik tanfolyamom részeként készült. Azon a tanfolyamon a tanulók havi díjas rendszerben jutnak hozzá a tananyagokhoz. Az oktatóanyag árazásában egyik szempont az volt, hogy ők ott mennyi idő alatt jutottak ennek a tananyagnak a végére. 

2. A másik szempont az anyag mennyisége.11 tartalmas lecke, plusz a konzultációs/kérdezési lehetőség. Ha magántanárként oktatnám le az anyagot, az minimum 11-12 óra lenne – az óradíját eszerint számolnám.

3. A harmadik szempont pedig az volt, amit mindig igyekszek szem előtt tartani: az, hogy minél többeknek elérhető legyen.

(+1: Idegbajt kapok a 9-es/90-es végű árcéduláktól, amik pszichológiai alapon próbálnak manipulálni…Előre is bocsánat a tudatalatti énedtől: de úgy gondolom, manipuláció helyett inkább a fentebb leírtak tegyék érthetővé és szimpatikussá az árat.)

Mindezeket összevetve született meg az oktatóanyag ára: 

Weboldalkészítés kezdőknek, érthetően, A-tól Z-ig

 • 11 tartalmas lecke
 • Zárt Facebook csoport
 • Későbbi kiegészítő bónusz leckék
 • 2000 Ft értékű, oktatásokra beváltható kupon
 • Folyamatos segítségkérési lehetőség

Ára: 14 000 Ft

Gondolj csak bele: ha weboldalt szeretnél készíttetni, ennyi pénzért még egy igényfelmérést sem csinálnak meg. Viszont ebből az összegből most megtanulhatsz egy biztos alapot, amivel bármikor, bármennyi saját weboldalt elkészíthetsz, rengeteg pénzt megspórolhatsz, és nem leszel kötve semmilyen programozó idejéhez… 

GYAKORI KÉRDÉSEK

Az utalás/befizetés beérkezését követően emailben megkapod az oktatóanyag zárt oldalához való hozzáférési adatokat. A zárt oldalra bármikor, bármennyiszer beléphetsz, és feldolgozhatod a leckéket. A hozzáférésed örökös, sosem szűnik meg.

Minden lecke írott szöveges részből, valamint képes illusztrációkból, és összesen 38 videóból áll össze. Ezeket egy zárt oldalon éred el, egyszerre az összes leckét, és olyan ütemben dolgozod fel, ahogy neked tetszik.

A tananyag 11 leckéből áll. Ezzel a weboldalkészítés legfontosabb tudnivalóit elsajátítod, és egy működőképes weboldalt tudsz létrehozni rövid idő alatt. A későbbiekben  fogsz még kapni néhány hasznos kiegészítő bónusz anyagot is, amivel különlegesebb dolgokat is beépíthetsz a weboldaladra.

Az oktatóanyaghoz tartozik egy zárt Facebook csoportbeli tagság is. Ha a tananyag elsajátítása során bármivel elakadnál, vagy valami kérdésed adódik, itt a csoportban – vagy akár emailben is – nyugodtan kérdezhetsz, és kapsz segítséget.

Természetesen igen. Viszont számlát KIZÁRÓLAG magyarországi lakcím megadásával tudok kiállítani (ez lehet saját korábbi címed, rokoné, ismerősé, mindegy). Postai úton nem küldök semmit, csak a számlakiállításhoz kell a cím. A számlát te fogod megkapni, a te nevedre lesz kiállítva, és emailben küldöm a te email címedre. Külfödön élőknek a fizetési módra kell ügyelniük (lásd: következő kérdésnél).

MAGYARORSZÁGON ÉLŐK ESETÉBEN:
Az oktatóanyag kifizetése történhet
– banki utalással (csak Magyarországon nyitott bankszámláról), vagy
– banki befizetéssel (KH bankban), vagy
– Paypal számláról, vagy
– bankkártyával: ehhez szintén a Paypal fizetési lehetőséget kell választanod, a Paypal oldalán tudsz a bankkártyáddal fizetni, akkor is, ha Paypal számlával nem rendelkezel.

KÜLFÖLDÖN ÉLŐK ESETÉBEN:
Az oktatóanyag kifizetése történhet
– Paypal számláról, vagy
– Transferwise rendszeren keresztül banki utalással (ezzel te is jobban jársz, mintha sima banki utalást kezdenél külföldi számláról).

A Transferwiese redszeren keresztül szinte olyan alacsony költséggel tudsz utalni, mintha belföldi utalást végeznél az országodon belül. A Transferwise rendszeréről leírást, segítséget >>> ITT találsz.

MEGRENDELÉS

A weboldalak tárhelyszolgáltatója az ELIN.hu Informatikai Szolgáltató és Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság 
9024 Győr, Déry Tibor utca 11. 2. em. 4. sz.
(Cg.08-09-016359, adószám: 14315754-2-08)

A weboldal a jobb felhasználói élmény biztosításához és a működéshez szükséges sütiket használ. A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás