Tájékoztató a vásárlói vélemények kezeléséről

A fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmáról szóló 2008. évi XLVII. törvény (Fttv.) 7. § (8) bek. értelmében “ha a vállalkozás hozzáférést biztosít a termékek fogyasztói értékeléseihez, az arra vonatkozó információt, hogy a vállalkozás biztosítja-e és hogyan, hogy a közzétett értékelések olyan fogyasztóktól származnak, akik a terméket ténylegesen használták vagy megvásárolták, jelentősnek kell tekinteni.”

Ennek megfelelően a https://digitaliskola.hu weboldalon és annak aldomainjein megjelenő vélemények és értékelések a következő feltételeknek felelnek meg:

A véleményeket és értékeléseket az ott megnevezett valós, létező személyektől kaptam, akik a véleményt saját maguk írták.
A vélemények a nyilatkozó jóváhagyásával és engedélyével kerültek fel a weblapra.
A véleményeket és értékeléseket elektronikus formában (Messengeren, emailben, Facebook csoportbeli hozzászólásban, webshop értékelésben) kaptam meg.
A leírt vélemények tartalmai a valóságnak megfelelnek, azokat kapott formában, szóról szóra másoltam be a weboldalra.
Nyilatkozom arról, hogy weboldalaimra kizárólag valós, létező személyektől származó vásárlói vélemények kerülnek fel.

Üzemeltető: Szabó Orsolya e.v.
Email: info@digitaliskola.hu
Tel.: +36 70 315 8462

A weboldal tárhelyszolgáltatója a
MikroVPS Informatikai és Szolgáltató Kft.
9985 Felsőszölnök, Hármashatár út 33.
(Cg.18 09 114076, adószám: 25189861-2-18)
Telefon: +3694200210
E-mail: support@mikrovps.hu

Az online bankkártyás fizetések egy része a CIB Bank rendszerén keresztül valósul meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó CIB Bank Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, tevékenységi engedély száma: 957/1997/F, III/41. 044-10/2002.

Az online bankkártyás fizetések egy része a Barion rendszerén keresztül valósul meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Célodhoz az eszköz.

Minden jog fenntartva! 2023 @ Digitális Iskola

Felső