HOGYAN TEREMTS HAVI TÖBB SZÁZEZRES JÖVEDELMET?

Ha Téged is foglalkoztat ez a kérdés, akkor pont jó helyen jársz!
Saját tapasztalataimat, tippjeimet, ötleteimet, az általam már kipróbált és/vagy jelenleg is végzett pénzkereső tevékenységeket összegyűjtöttem Neked egy online megoldáscsomagban.
Többféle jövedelemtermelő munkatípus, gyakorlati élő példákkal, és a megvalósításukhoz szükséges bevált eszközök listájával.

/Az oldal nem MLM-es ajánlatról szól!/

"Kézen fogott, végig vitt és nem engedte el a kezem a teljes elolvasás után sem…Köszönöm Orsi, végre tisztán látok, hogyan épül fel az online világ alapjai és az útmutatásoddal magabiztosabban vágok bele az önálló életembe."
Friedman Anikó
"Nagyon jól felépített, áttekinthető anyag. Mindenre részletesen kitér, ami fontos lehet, mégsem veszik el a részletekben. Külön segítség, hogy vannak ajánlások, hasznos linkek stb."
Hegyi Szabina

Ha nem ismersz kapásból legalább 4-5 féle módot arra, hogy mivel lehet otthonról pénzt keresni, akkor ez a kézikönyv kell neked! Ugyanis az MLM-eken kívül is rengeteg lehetőség van az online pénzkeresésre – csak ismerni kell őket, hogy választhass! Ebben a kézikönyvben megmutatom az összes általam ismert, kipróbált és bevált online jövedelemforrást!

FONTOS: Ez a kézikönyv NEM MLM üzlet ajánló. Nem arról szól, hogy valamilyen MLM üzletet akarnék neked eladni. Az MLM csak érintőlegesen, úgy jelenik meg, mint egy lehetőség a sok közül, konkrét üzlet nem kerül sem megnevezésre, sem ajánlásra.

Kinek szól a megoldáscsomag?

Ez a csomag neked szól, ha

  • még csak most keresgéled, mivel is tudnál plusz pénzt keresni otthonról
  • ismersz néhány lehetőséget, de szeretnél sokkal több közül választani
  • komolyan elszántad magad arra, hogy felépíts egy online jövedelemforrást
  • nem akarsz rengeteg időt tölteni feleslegesen utánajárással, keresgéléssel, tesztelgetéssel
  • otthonról, online akarsz bevételre szert tenni valamilyen módon – de nem akarsz MLM-mel foglalkozni.

Néhány óra alatt feldolgozható az anyag: kiválaszthatod a neked tetsző megoldást, és neki is láthatsz a megvalósításnak. Néhány napon belül pedig már bevételre is szert tehetsz.

Nem lehetetlen küldetés, hogy 1 éven belül ki is váltsd a jelenlegi munkahelyed a megoldáscsomag segítségével.

(Nem leszel magadra hagyva, a csoportunkban mindig kérhetsz segítséget.)

"Sok hasznos, új információt kaptam, nagyon szerettem! Könnyen érthető, rövid leckék, így ha kevés időm volt, akkor is tudtam haladni vele."
Popovics Hajnalka
"Sok hasznos információ egy helyen. Alapmű. Különösen jó, hogy videók tarkítják az anyagot."
Sándor Gábor

48 éves, kétgyermekes anya vagyok, pedagógusi és gazdasági informatikus, végzettséggel. 2010 óta kizárólag online dolgozom, 2015 óta készítek online tanfolyamokat. Foglalkozom webes kivitelezéssel is (weboldal-, webshop készítés, automatizált rendszerek építése, stb.)

Működő, kipróbált lehetőségek

Ezzel a két e-bookkal idő- és pénzrabló kerülőutak NÉLKÜL rátalálsz a neked való pénzkereseti módra, és a megvalósításhoz is kapsz segítséget.

13 éve kizárólag online, itthonról végezhető munkák bevételeiből élek. Saját gyakorlati tapasztalataimból állítottam össze ezt a csomagot. Garantáltan csak a működő lehetőségeket fogom neked megmutatni.

Szabó Orsi

"Fantasztikusan jól össze szedett anyag. Amint megálmodom miben is lennék jó én is újra olvasom. Köszönöm!"
Decsiné Szilvi
"Gyakorlatias, átlátható, emészthető. Maximálisan meg vagyok elégedve, és nagyon köszönöm. Meglepett, milyen sok hasznos plusz adalék van benne. A saját példád felvállalása nagyon szimpatikus dolog, mindamellett hogy inspirál is."
Renáta

KÉT KÖNYV EGY CSOMAGBAN!

Hasznos tudáscsomag mindenféle online tevékenységhez.

Hogyan teremts havi több százezres jövedelmet otthonról?

Alaposan körbejárjuk a különféle lehetőségeket, így megalapozottan tudod eldönteni, melyik illik hozzád leginkább.

Internet Iránytű

Rengeteg internethasználattal, adatbiztonsággal kapcsolatos tudásanyag, tippek, ötletek, tudnivalók, interaktív, szórakoztató formában.

SPECIÁLIS AJÁNLAT!

Most egy promóció keretében nagy kedvezménnyel juthatsz hozzá a csomaghoz.

18 700 Ft

helyett most csak

9 990 Ft

"Számomra könnyed de tömény is volt az anyag. Ha megtalálom a „témát” amiben jó vagyok és el is tudom adni (vagy elképzelni, hogy el tudnám adni), akkor újra fogom olvasni, lépéről-lépésre a megvalósítási segédletet. Addig is csináltam jegyzetet! 🙂 Köszönöm!"
Rebeka
"Gyakorlatilag „beleszülettem” az internetbe, általános iskolás korom óta használom magán célra és a munkám során is. Mindkét területre kaptam hasznos, új tudást a tananyagból. Rövid, könnyen emészthető leckékből áll, ahogy időm engedi, tudok haladni."
H. Nóra

Hogyan juthatsz hozzá?

A vásárlás folyamata nagyon egyszerű, csak kövesd az alábbi lépéseket.

Kattints az oldalon bármelyik piros gombra

A piros gomb átirányít a webshopomba, ahol megvásárolhatod a csomagot, annyiért, amennyiért szeretnéd.

Írd be azt az árat, amennyit neked megér a csomag, és tedd kosárba.

Te választod ki, mennyit fizetsz érte, csak a számokat kell beírnod.

Töltsd ki a megrendelő űrlapot, válassz fizetési módot, és küldd el a megrendelést.

A választott fizetési módnak megfelelően, kapod a díjbekérőt emailben, vagy átirányításra kerülsz a bankkártyás fizetési oldalra.

Fizetést követően megkapod a hozzáférést a zárt online felülethez.

Internetelérés mellett, belépés után éred el bármikor, bárhol, bármilyen eszközről, jól olvasható formában. Kattintható linkek nyitják a példa oldalakat, "beépített könyvjelző" mutatja, hol jársz, tartalomjegyzék segíti a keresést. A későbbi frissítéseket, bővítéseket automatikusan megkapod.

Mit ad neked ez a megoldáscsomag?

Segít feltérképezni az online pénzkereseti lehetőségeket, hogy megtalálhasd azt, ami hozzád passzol. Nem neked kell összevadászni száz helyről a lehetőségeket.

Valós példákat mutat mindenre, így "élőben" nézheted meg, mi hogyan működik, hogyan néz ki. Ha valamelyik kereseti típus még ismeretlen számodra, így könnyebben megérted, mint ha csak elképzelni tudnád.

Abban is eligazít, miben milyen költségekkel kell számolnod, ezzel is segít kiválasztani a neked megfelelő pénzkereseti módot. Ha előre tudod a hozzávetőleges költségeket, kevésbé érhet utólag meglepetés.

Megmutatja, melyik típushoz milyen technikai vagy egyéb tudásra lesz szükséged, így fogod tudni, melyik neked való már most is, vagy melyikhez mit kell még megtanulnod, hogy neked megfelelő legyen.

Ötleteket kapsz ahhoz is, mit hol tudsz megtanulni, így könnyen összeállíthatsz magadnak egy esetleges tanulási tervet, ha szükséges.

Eszköz és szoftver ajánlásokat is kapsz, amikkel az egyes típusokhoz szükséges feladatokat meg tudod oldani. Így ezek keresgélésére, kipróbálgatására sem kell időt pazarolnod.

SPECIÁLIS AJÁNLAT!

Most egy promóció keretében nagy kedvezménnyel juthatsz hozzá a csomaghoz.

18 700 Ft

helyett most csak

9 990 Ft

"Átlátható, könnyen értelmezhető, olvasmányos, a tagolása felhasználóbarát. Az anyagban érezhető Orsolya maximalizmusa, ami számomra meggyőző és motiváló egyben. A Szolgáltatás és Értékesítés fejezeteknek köszönhetően a fogaskerekek el is indultak a fejemben 🙂 Meg is rendeltem a Virtuális asszisztens és WordPress kurzus csomagot!"
Judit
"Hát elég nehéz néhány gondolatot kiragadnom, mert ez a könyv úgy tökéletes ahogy van. Semmi felesleges nincs benne, viszont minden benne van, amire szüksége lehet a mai kor gyermekének ahhoz, hogy egy vállalkozás elindításában, vagy akár csak némi pénzkereseti lehetőség megtalálásában sikeres legyen. Csodálatos mankó, segítőtárs! A lehető legjobb befektetés!."
Radnai Lászlóné

Gyakori kérdések és válaszok

A vásárlásodat követően bármeddig hozzáférsz az e-bookokhoz, nincs időbeli korlátozás.

Több mint 10 éve dolgozom online vállalkozóként, azóta kizárólagosan az online tevékenységekkel szerzett bevételeimből élek, nincs mellette munkahelyem. A sok év alatt rengeteg megfigyelést, tapasztalatot, eszközöket, megoldási módokat gyűjtöttem össze az online bevételszerzés több területéről ezeket rendszereztem össze ezekben az e-bookokban. Így néhány óra alatt több mint 10 év tapasztalata kerülhet a birtokodba.

A bankkártyával történő vásárlás után automatikusan, pár percen belül elkészül a hozzáférésed, és automatikusan megkapod az emailt a hozzáférési adatokkal.
Banki utalásos fizetés választása esetén manuálisan kell beérkeztetnem az összeg beérkezését, így ezzel a fizetési móddal az összeg beérkezését követő 24 órán belül fogod megkapni a hozzáférésedet emailben.

Szinte biztos, hogy lesz számodra újdonság az anyagokban. Ha a két e-book teljes feldolgozása után mégis úgy érzed, hogy egyetlen hasznos mondatnyi információt sem kaptál, a vásárlásodtól számított egy héten belül visszakérheted a csomag általad kifizetett árát.

Nem. A csomaghoz egy zárt felületen férsz hozzá, ahová email címmel és egy választott jelszóval tudsz belépni. Így nincs szükség semmilyen speciális e-book olvasó készülékre, hanem bármilyen eszközön (asztali gépen, tableten, laptopon vagy okos telefonon is) megfelelő méretben tudod olvasni, nézni az anyagokat, internetelérés mellett. Ahogy az ismertetőben már írtam, a kézikönyv nagyon sok hivatkozási linket tartalmaz (példa oldalak, eszközök, szoftverek oldalai, stb.). Ezek kattintással megnyitása egy online felületről a legegyszerűbb, és legkevésbé így van a megnyitásban hibalehetőség. A későbbi frissítéseket, kiegészítéseket is így tudod legegyszerűbben, automatikusan megkapni.

A gépeden, telefonodon, tableteden, laptopodon meg tudod nyitni a zárt felület weboldalát, és be tudsz lépni a saját felületedre, semmi egyébre nincs szükséged. Belépés után majdnem olyan, mintha egy sima weboldalt olvasnál. A fiókodat bármilyen eszközön elérheted, így nincs eszközhöz sem kötve, hogy min olvasod. Csak internetelérésre van szükséged, semmi másra.

Felső