KÜLÖNLEGES AJÁNLAT!

MAILERLITE HÍRLEVÉLKÜLDŐ RENDSZER HASZNÁLATA: online tanfolyam, ahol megtanulod profin kezelni a hírlevélküldőt.

VÁLJ HÍRLEVÉLKÜLDŐ ÉS AUTOMATIZMUS ÉPÍTŐ MESTERRÉ!

Spórolj időt! Komplett, lépésről-lépésre képekkel illusztrált “használati útmutató”, amit könnyű megérteni, egyszerű másolni, és gyerekjáték bármikor bármit visszakeresni benne.

Minden egy helyen! Nem kell semmit keresgélned, mert mindent megkapsz kompletten.

Nézed, olvasod, másolod, alkalmazod!
Ennyire egyszerű.

EHHEZ ADOK MOST NEKED SEGÍTSÉGET EGY KIVÉTELES AJÁNLAT KERETÉBEN.

VÁLJ HÍRLEVÉLKÜLDŐ ÉS AUTOMATIZMUS ÉPÍTŐ MESTERRÉ!

Spórolj időt! Komplett, lépésről-lépésre képekkel illusztrált “használati útmutató”, amit könnyű megérteni, egyszerű másolni, és gyerekjáték bármikor bármit visszakeresni benne.

Minden egy helyen! Nem kell semmit keresgélned, mert mindent megkapsz kompletten.

Nézed, olvasod, másolod, alkalmazod!
Ennyire egyszerű.

EHHEZ ADOK MOST NEKED  SEGÍTSÉGET EGY KIVÉTELES AJÁNLAT KERETÉBEN.

BLACK FRIDAY MEGA AKCIÓ
csak néhány napig!

/Részletek lentebb./

A hírlevél még ma is az egyik legeredményesebb marketing eszköz, akár kis- vagy nagy vállalkozásról,  akár MLM üzletről legyen is szó.

Ha van saját hírlevél listád, ahová a témáddal kapcsolatban iratkoztak fel az érdeklődők, akkor kincs van a kezedben.

Ha viszont bármiben vállalkozol online, és még nincs hírlevél listád – minél hamarabb el kellene kezdened feliratkozókat gyűjteni.

Igen ám, de a hírlevélküldő rendszerek használatának tudománya SEM olyan tudás, amit megkaptál volna az általános- vagy középiskolában; főiskolán, egyetemen is csak akkor, ha speciálisan marketing irányban tanultál.

Számtalan, különbözőképpen működő hírlevélküldő szoftver létezik, különböző funkciókkal, nagyon eltérő árakon – és néhány kivételtől eltekintve,  leginkább nem magyar nyelven. Ha még nem használtál hírlevélküldő rendszert, és nem is nagyon tudod, melyik lenne neked való, túl bonyolultnak tűnhet, és könnyen elmehet a kedved az egésztől.
Pedig ezt a szuper marketing eszközt vétek kihagyni!

Ebben az online tanfolyami anyagban az egyik legsokoldalúbb, ugyanakkor nagyon felhasználóbarát, és árban is az egyik legkedvezőbb hírlevélküldő szoftverhez, a MailerLite-hoz kapsz teljeskörű használati útmutatót.

TE HOGYAN TUDSZ MEGTANULNI VALAMI ÚJAT? 

Neked is kellenek a “sorvezetők”, ha új dolgot tanulsz?

Neked is biztonságot jelent, ha tudod, van akihez fordulhatsz a kérdéseiddel?

Szereted, ha az oktatóanyag könnyen átlátható, egyszerűen kereshető, és mindenekelőtt: érthetően elmagyarázott?

HA A FELSOROLTAK NEKED IS FONTOSAK, AKKOR EZT IMÁDNI FOGOD! 

MailerLite hírlevélküldő – komplett oktatóanyag

6 nagy téma:

 • MailerLite alapozó ismeretek
 • MailerLite kampányok
 • MailerLite feliratkozók
 • MailerLite űrlapok
 • MailerLite oldalak
 • MailerLite automatizmusok

Minden egyben, amiből alaposan megismered a MailerLite hírlevél küldő rendszer használatát.

BLACK FRIDAY MEGA AKCIÓ
csak néhány napig!

/Részletek lentebb./

A KURZUSCSOMAG EZT ADJA NEKED:

> KEZDÜNK AZ ALAPOKKAL – Létrehozzuk a fiókodat, megismerkedünk a kezelőfelülettel, egészen részletesen is végigvesszük, miket és hogyan kell kezdésnél beállítgatnod, hogy minden flottul működjön a hírlevél kezelődben. Készítünk neked saját levélsablont is, megtanuljuk használni a fájlkezelőt – és még sok egyebet.

> MEGTANULSZ SZUPER DIZÁJNOS LEVELEKET KÉSZÍTENI – Megismered, hányféle levéltípust lehet létrehozni a MailerLite-ban. Tudni fogod, mi a különbség a sima kampány, az A/B teszt, és az automatikus kampány között. Melyiket mire és hogyan használjuk, mit hogyan kell elkészíteni, beállítani, használni.

> FOGOD TUDNI KEZELNI A FELIRATKOZÓIDAT – megtanulsz létrehozni különböző listákat, csoportokat, szegmenseket, és fogod tudni, mi közöttük a különbség. Hozunk létre egyedi mezőket, megismerjük a statisztikát, és hogy ez mire is jó. Megtanulsz többféleképpen hozzáadni a listádhoz feliratkozókat, és a listakarbantartást is elsajátítod.

> JÁTSZVA KÉSZÍTESZ KÜLÖNBÖZŐ ŰRLAPOKAT– Megismerkedünk a MailerLite-ban létrehozható űrlap típusokkal. Fogsz tudni készíteni felugró űrlapot, beágyazható űrlapot, és promóciós ajánlatot is. A weboldaladba be is fogod tudni építeni az űrlapokat.

mt6.png

> TUDSZ KÉSZÍTENI WEBOLDALT VAGY LANDING OLDALT A MAILERLITE-BAN  – Nem elég, hogy hírlevélküldő kezelésben profi leszel, de még weboldalt is létre fogsz tudni hozni a hírlevélküldő alkalmazásban. Megismerkedünk a landing oldalak, és a website-ok létrehozásának technikájával is.

> AUTOMATIZÁLNI FOGSZ  – Ez lesz a legszuperebb rész, hiszen egy csomó unalmas és időrabló adminisztrációs terhet letehetsz a MailerLite automatizmusai segítségével. Megépíthetsz magadnak egy automata, önjáró, éjjel-nappal helyetted dolgozó “segédet”, aki fáradhatatlan a munkában. Megtanulod, hogyan hozz létre különböző automatizált folyamatokat, és azt is, milyeneket érdemes készíteni.

Összesen 47 elméleti lecke és 7 gyakorlati  feladat, gazdagon illusztrálva képekkel és leírásokkal. A leckék könnyen követhetőek és lemásolhatóak, ha megvalósítod őket, lesz egy saját jól működő, profi hírlevél rendszered, automatizált folyamatokkal.

(Már több mint 1200 elégedett vásárló a Digitális Iskolában)

IGAZ RÁD VALAMELYIK AZ ALÁBBIAKBÓL?

Szükséged van egy megfelelő hírlevélküldőre

de nem akarsz óriási összegeket fizetni rá havonta, és a kezelését sem akarod másra bízni.

Próbáltál már hírlevélküldőket

de valamivel mindig elakadtál, és nem volt megfelelő segítséged. hogy igazán boldogulj vele. 

Szívesen megtanulnád a hírlevelezést

mert tudod, hogy ez az egyik legjobb marketing csatorna a tevékenységedhez.

Ha rád illik valamelyik a fentiekből, akkor mindenképp neked való ez az ajánlat...

TALÁN KORÁBBAN IS FELMERÜLT MÁR BENNED…

…hogy meg kellene tanulnod a hírlevélküldő kezelést. Hiszen ma már bármivel is foglalkozunk, mellék- vagy főállásban, vállalkozásban, vagy akár MLM-ben, szinte mindenhez szükséges az online jelenlét, az érdeklődőkkel való kapcsolattartáshoz pedig elengedhetetlen egy hírlevélküldő rendszer.

LEHET, HOGY MÁR KIPRÓBÁLTÁL (JÓ) NÉHÁNY HÍRLEVÉLKÜLDŐT…

…amik nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeidet. Vagy túl drágák voltak, vagy nagyon bonyolult logika mentén épültek fel, vagy nem tudtad megtanulni a használatát, esetleg nem rendelkezett olyan funkcióval, amire szükséged lett volna. 

KÖZBEN MEG AZ IDŐ CSAK TELIK, DE MÉG MINDIG NINCS SAJÁT, IGAZÁN JÓ HÍRLEVÉL RENDSZERED…

…pedig tudod, hogy sokat segíthetne a munkádban, vállalkozásodban. Mindig készülsz rá, hogy majd szétnézel a hírlevél küldő piacon… hogy majd megkérdezel valakit, mit ajánlana… hogy majd szánsz rá időt, hogy megtanulj angolul azért, hogy elboldogulj külföldi szoftverekkel is… de eddig ez valahogy mégsem akart összejönni, mert mindig akadt valami fontosabb, amit elé soroltál.

Ha valóban akarod, most végre neked is lehet egy saját komoly automatizált hírlevélküldő rendszered.

(Már több mint 1200 elégedett vásárló a Digitális Iskolában)

ÉRDEKEL AZ ÉN TÖRTÉNETEM?

Talán kíváncsi vagy arra, hogyan jutottam el a felnőttoktatásig, és az MLM-ben (is) hasznosítható tanfolyamok kidolgozásáig.

Amikor végzős pedagógusként kikerültem a főiskoláról, elég sok kanyart hozott nekem az élet.
Több munkahelyem is volt, de mire megszoktam valahol, mire már jól alakultak volna a dolgok, mindig jött valami. Sajnos többször megtapasztaltam azt a nagyon kellemetlen élményt, hogy létszámleépítés, cégbezárás, vagy cégcsőd miatt munkanélküli lettem.

Bő 15 évvel ezelőtt kerültem kapcsolatba a számítógépekkel, és egyből a mély vízben kezdtem. Bekerültem egy olyan munkahelyre, ahol rögtön mindent IS tudnom kellett volna megoldani a számítógépes adminisztrációban – csak éppen nekem nem volt semmi számítógépes előképzettségem. Viszont a muszáj nagy úr, így kénytelen voltam önerőből megtanulni a dolgokat. Ez viszont nagy előnyt jelentett a későbbiekben.

Egyrészt, mivel magamtól kellett rájönni a dolgokra, így sokkal jobban megmaradtak. Másrészt, mivel saját tapasztalatom van arról, milyen nehéz önállóan elsajátítani bármit az informatika világában, ha nincsenek meg az alapok sem, így jobban át tudom adni azoknak, akik ugyanebben a helyzetben vannak.

A munkahelyeimen is mindig úgy alakult, hogy én tanítottam, segítettem a munkatársakat a számítógépes, internetes témákban, így a felnőttek tanításában már akkor is tapasztalatokat gyűjthettem. Aztán, amikor a sokszoros “lapát-élményből” elegem lett, nagy levegőt vettem, és vállalkozó lettem. Akkor kezdtem el online tanítani.

A számítógéppel és internettel való ismerkedésem kezdete óta készítek weboldalakat, és régóta használok hírlevél küldő rendszereket is. Többfélét is kipróbáltam, hosszabb-rövidebb ideig, sok közül a MailerLite az egyik, amit nagyon jó szívvel tudok ajánlani kezdőknek is – ezért készült ez a tanfolyam.

Ez az anyag képernyőképekkel gazdagon illusztrálva, lépésről lépésre vezet végig minden tudnivalón, és előnye a könnyű visszakereshetősége is – így bármikor valamelyik résznél elakadsz, tudni fogod, melyik leckében, hol tudsz utánanézni.  A gyakorló feladatokon keresztül azonnal csinálhatod is, így gyorsan rögzülnek is az új ismeretek. És az online, otthonról tanulás előnye is érvényesül: akkor tanulsz, amikor időd és hangulatod van hozzá, nem akkor, amikor éppen kötelező.

Szabó Orsi vagyok

10. éve működtetem az online iskolámat, ez idő alatt többféle oktatóanyagot készítettem, és több mint 1200 felnőttnek segítettem abban, hogy az informatika, a számítógép, az internet ne mumus legyen számukra, hanem örömmel, kreativitással tudják azt használni számos dologra.

Digitális Iskola
digitaliskola.hu
OKTATÓ, ISKOLAVEZETŐ

(Már több mint 1200 elégedett vásárló a Digitális Iskolában)

MENNYI PLUSZT JELENTHETNE EGY SZUPER SAJÁT HÍRLEVÉLKÜLDŐ RENDSZER AZ ONLINE JELENLÉTEDBEN, MUNKÁDBAN?

Képzeld csak el, hogy...

…nem kell vég nélkül mindig mindenkinek elismételned ugyanazt,

mert egy hírlevél sorozatban minden információt át tudsz adni a tevékenységedről, amit fontosnak tartasz.

…megsokszorozhatod a hatékonyságodat,

mert a hírlevélküldőd akkor is dolgozik, akkor is tájékoztat vagy elad, amikor te épp alszol vagy nyaralsz.

…nem kell óriási összegeket kifizetned azért, hogy valaki felépítse a rendszeredet,

mert te magad is képes leszel beállítani, felépíteni a saját hírlevél rendszeredet és automata folyamataidat, olyanra, amilyenre csak szeretnéd.

…nem kell minden apró módosítás miatt újra zsebbe nyúlnod és várnod, míg a szakember ráér, 

mert képes leszel bármikor átalakítani a meglévő rendszeredet, vagy akár egy teljesen újat is létrehozni. Bárhol, és bármikor, amikor csak akarod.

…nem kell óriási összegeket kifizetned azért, hogy valaki felépítse a rendszeredet,

mert te magad is képes leszel beállítani, felépíteni a saját hírlevél rendszeredet és automata folyamataidat, olyanra, amilyenre csak szeretnéd.

…nem kell minden apró módosítás miatt újra zsebbe nyúlnod és várnod, míg a szakember ráér, 

mert képes leszel bármikor átalakítani a meglévő rendszeredet, vagy akár egy teljesen újat is létrehozni. Bárhol, és bármikor, amikor csak akarod.

…nem kell aggódnod a Facebook letiltások miatt,

mert a hírlevélküldőd és a hírlevél listád akkor is tovább dolgozik, ha netán letiltást kapsz a Facebookon.  

…nem kell mindenről lemondanod a folyamatos munka miatt,

mert a saját hírlevélküldőd a munka jó részét átveszi tőled.

…megvalósíthatod a kreatív ötleteidet,

hiszen sokféle eszköz lesz a kezedben, ezeket tudod kombinálni, tudsz velük kísérletezni, alkotni.

…tudsz tovább is fejlődni,

mert egy hírlevél küldő, és az automata folyamatok olyanok, mintha munkatársaid lennének, akik segítenek neked, így több időd marad az igazán lényeges feladatokra.

…megvalósíthatod a kreatív ötleteidet,

hiszen sokféle eszköz lesz a kezedben, ezeket tudod kombinálni, tudsz velük kísérletezni, alkotni.

…tudsz tovább is fejlődni,

mert egy hírlevél küldő, és az automata folyamatok olyanok, mintha munkatársaid lennének, akik segítenek neked, így több időd marad az igazán lényeges feladatokra.

BLACK FRIDAY MEGA AKCIÓ
csak néhány napig!

/Részletek lentebb./

NÉZZÜK MEG RÉSZLETESEN, MIT AD NEKED EZ A CSOMAG:

Ebben a csomagban 6 nagyobb témakörre bontva ismerkedsz meg a MailerLite használatával, bármilyen előzetes tudás NÉLKÜL is fel fogod tudni állítani a saját rendszeredet.

#1. MAILERLITE ALAPISMERETEK

 • Ebben a modulban a nulláról eljutunk odáig, hogy elkészül a MailerLite fiókod
 • Elvégzed a szükséges  beállításokat
 • Elkészíted a levél sablonodat
 • Megismerkedsz a kezelőfelülettel
 • Hitelesíted a levélküldő domainedet

18 lecke  + 2 elvégzendő gyakorlati feladatsor

#2. MAILERLITE KAMPÁNYOK

 • Ebben a modulban megismerjük a kampánytípusokat
 • Megtanuljuk, melyiket hogyan kell létrehozni, beállítani, használni
 • Elkészül az első saját kampányod is

5 lecke + 1 elvégzendő gyakorlati feladatsor

#3. MAILERLITE FELIRATKOZÓK

 • Ebben a modulban megtanuljuk kezelni a feliratkozói bázisunkat
 • Készítünk csoportokat, szegmenseket
 • Megnézzük, hogyan adhatunk feliratkozókat a listánkhoz
 • Létrehozunk egyedi adatmezőket
 • Megtanuljuk megtisztítani a listánkat
 • Átnézzük a statisztikákat, megismerjük, mit szűrhetünk le belőlük

7 lecke + 1 elvégzendő gyakorlati feladatsor

#4. MAILERLITE ŰRLAPOK

 • Ebben a modulban megismerjük a MailerLite űrlap típusokat és azok jellemzőit, beállításait
 • Készítünk felugró ablakos űrlapot
 • Készítünk weboldalba beágyazható űrlapot
 • Készítünk promóciós ajánlatot is felugró ablakos megjelenítéssel
 • Megtanuljuk, hogyan építsük be az űrlapokat a weboldalunkba

4 lecke + 1 elvégzendő gyakorlati feladatsor

#5. MAILERLITE OLDALAK

 • Ebben a modulban készítünk egyszerűbb landing oldalt a MailerLite-on belül
 • Készítünk több aloldalból álló website-ot is a MailerLite-on belül
 • Megismerjük a kétféle oldal előnyeit és hátrányait is

3 lecke + 1 elvégzendő gyakorlati feladatsor

#6. MAILERLITE AUTOMATIZMUSOK

 • Ha szereted egyszerűsíteni a munkádat, akkor szerintem ez a rész lesz a kedvenced 🙂
 • Megismerkedünk az automatizálás előnyeivel
 • Megtanuljuk, milyen elemeket tudunk automata folyamattá építeni
 • Megismerkedünk mindegyik elem részletes beálíltási lehetőségeivel
 • Építünk konkrét célokhoz konkrét automata folyamatokat

10 lecke + 1 elvégzendő gyakorlati feladatsor

(Már több mint  1200 elégedett vásárló a Digitális Iskolában)

A CSOMAG MELLÉ KAPSZ 1 BÓNUSZT IS!

Ha bármikor a tanfolyam során elakadsz valamivel, vagy bármiben személyre szabott segítségre van szükséged, félórás konzultációt vehetsz igénybe, előzetes időpontegyeztetést követően.

Bónusz a rendelésedhez
FÉLÓRÁS TELEFONOS KONZULTÁCIÓ

Pénz és időpazarlás nélkül elindulhatsz azon az úton, ahol a digitális világ nyújtotta szabadság vár

Most lehet azt gondolod: “micsoda nagy szavak!”
De hidd el, tapasztalatból mondom: amikor megtanulod valaminek az alapjait, majd elmélyedsz benne, majd rájössz, hogy ez is, az is kapcsolódik hozzá, majd felfedezel összefüggéseket, majd tovább bővíted az ismereteidet, majd létrehozol valamit önállóan… ez olyan hihetetlen örömöt és szabadságérzést tud adni, úgy fogod érezni, bármire képes vagy.

Ezen én is, és nagyon sok tanítványom is végigmentünk.

Vegyük át újra:

ENNYI MINDENT KAPSZ

amikor úgy döntesz, hogy elfogadod ezt az egyszeri ajánlatot.

ALAPISMERETEK:
18+2 leckéből álló modul

KAMPÁNYOK:
5+1 leckéből álló modul

FELIRATKOZÓK:
7+1 leckéből álló modul

ŰRLAPOK:
4+1 leckéből álló modul

OLDALAK:
3+1 leckéből álló modul

AUTOMATIZMUSOK:
10+1 leckéből álló modul

 

BÓNUSZ:
Fél órás telefonos konzultáció
14 900 Ft értékben

29 900 Ft

Talán most az jár a fejedben, hogy “vajon miért ilyen olcsó”, hol az apróbetűs rész? Hiszen hasonló tanfolyamokért máshol simán elkérnek ennél sokkal többet is.

Nincs semmi apróbetűs rész. Nézd, én alapból sem túl magas árakat alakítok ki, mert nem ez a fő bevételi forrásom, valamint azt szeretném, ha minél többen megengedhetnék maguknak a tanulást.

Másrészt, ahogy látod, ez az óriási kedvezmény nálam is csak egyszeri ajánlatként jelenik meg.

Nem titkolt “hátsó” szándékom az, hogy nagyon sokkal többet kapj a pénzedért –> elégedett legyél azzal amit kapsz –> sikerélményed legyen –> akár azonnal érezhetően hasznod legyen a kapott tudásból –> kedvet kapj a további tanuláshoz –> és így visszatérő vásárlóm, tanulóm legyél 🙂

Most kell eldöntened, kéred-e vagy sem, mert ez az ajánlat nem sokáig érvényes.

(Már több mint 1200 elégedett vásárló a Digitális Iskolában)

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

Személyes garanciavállalás

Ha a vásárlásod után úgy érzed, neked semmit nem tud adni ez az óriási kurzuscsomag, ha semmit nem tudsz hasznosítani belőle, és neked még ezt a csekély összeget sem éri meg – jelezd a vásárlástól számított egy héten belül, és kérdés nélkül visszakapod az árát.

Szabó Orsi, a digitaliskola.hu kurzusainak készítője

(Már több mint 1200 elégedett vásárló a Digitális Iskolában)

Ezt az egész csomagot MOST mind megkaphatod CSAK ennyiért:

29 900 Ft

MOST MÁR  MINDEN ELŐNYT FELSOROLTAM

Itt az idő, hogy meghozz egy döntést…

* Egy nagyon részletes, könnyen tanulható, egyszerűen kereshető útmutatót vihetsz most el, kevesebb mint féláron

* Ezekkel az oktatóanyagokkal képes leszel felépíteni a hírlevélküldő rendszeredet automatizmusokkal, ami nagy segítségedre lehet a munkádban, hobbidban, vállalkozásodban.

* Bónuszként kapsz egy fél órás személyes konzultációs lehetőséget is, amit igénybe vehetsz, ha személyre szabott segítségre van szükséged.

* 14 napod van letesztelni a garancia keretében, tudsz-e tanulni a megkapott anyagokból.

De ezt az ajánlatot, ebben a formában, csak korlátozott ideig éred el.

Hidd el, nekem semmi nem múlik azon, hogy te most kéred-e ezt a kivételes ajánlatot vagy sem – ez az ajánlat neked jelenthet szintlépési lehetőséget, kivételes feltételekkel.

Szóval, gondold át, mit szerezhetsz MOST meg, és dönts okosan 🙂

Legyen szép napod!

– Szabó Orsi –

A VÁSÁRLÁS MENETE

1

Kattints a gombra

Az oldalon bármelyik gombra kattintva eljutsz a megrendelési oldalra, ahol látod az ajánlat összefoglalóját.

2

Add meg az adataidat

Értelemszerűen töltsd ki a kapcsolati és számlázási adatokat, majd véglegesítsd a rendelési szándékod.

3

Bankkártyával fizetsz

Bankkártyával biztonságos pénzügyi felületen fizethetsz, a bankkártya adatok hozzám nem jutnak el. 

TANULÓINK MONDTÁK

NYE.jpg

“Köszönjük! Nagyon jó a tanfolyam, Orsi, minden egyszerű és érthető! Haladok, de még semmi nem látszik a honlapomon! 😉 Viszont élvezem, mert tudom, hogy hamarosan minden látható lesz! 😍

NYILAS ERZSÉBET

CSN.jpg

“Szia. Nekem egyszerűnek és egyértelműnek tűnik. Könnyen be tudtam lépni, megtaláltam a profilom és a tananyagokat is.”

CSIK NOÉMI

JK.jpg

“Sajnos én még leragadtam a weboldalam tartalommal való feltöltésénél, így még bele sem néztem… De rájöttem – mint ahogy Te is írtad – hogy soha sem lesz teljesen kész, így a napokban elkezdem az új tananyagot.😍

JUHÁSZ KRISZTINA

KATA5.png

“Kicsit lemaradtam, két iskolás lányom van, nem is olyan egyszerű velük az otthon tanulás. Azért igyekszem pótolni. Sok újat tanulok én is. Nagyon tetszik a tanfolyam! Köszönöm, hogy itt lehetek!”

KATONÁNÉ CSIGE KATALIN

ZK.jpg

“Én is még csak az elején tartok, de nagyon jól felépített a tanfolyam, és nekem kifejezetten tetszik, hogy tényleg úgy mutatod be a dolgokat, hogy a kezdők is követni tudják. Szóval én nagyon örülök, hogy tag lettem.”

ZILAJI KRISZTINA

PN-1024x1024-1.jpg

“Ezúton is köszönöm az érthető magyarázatokat. Nagyon szimpatikus, ahogy az oktatási anyagot összeraktad. Már türelmetlenül várom, hogy mindet élesben is használjam.”

PINTÉR NOÉMI

VÉLEMÉNYEK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Mikor indul a tanfolyam, és meddig tart?

A tanfolyam akkor indul számodra, amikor megrendeled és kifizeted. A teljes tananyagot egyben megkapod egy online oktatóteremben. Saját tempód szerint dolgozhatod fel a leckéket.

Meddig érem el az anyagokat?

Nincs időkorlát. A megvásárolt anyagaidat bármikor újranézheted, bármennyiszer. Nem jár le a hozzáférésed.

Kell-e a tanfolyam során elutaznom valahová?

A tanfolyam teljes egészében online zajlik, így sosem kell személyesen elmenned sehová. A kapcsolattartásra több mód is, van, teljesen biztonságosan.

Mi van akkor, ha én semmit nem fogok érteni a leckékből?

Ne aggódj, ha a 87 éves tanítványom boldogult a leckékkel, akkor neked sem lesz problémád. Minden magyarul, egyszerűen van írva, nem szakszavakat használok, hogy érthető legyen, videóban is mutatom, csak le kell másolnod, amit látsz. Bármennyiszer megállíthatod, visszanézheted a videókat, saját tempódban haladhatsz. Ha szükséges, igénybe veheted a személyes konzultációt, amikor csak veled, a te elakadásoddal foglalkozom, addig míg meg nem oldódik. A Facebook csoportunkban tudsz segítséget kérni a tanulótársaktól is. Legvégső esetben pedig ott van a 14 napos visszafizetési garancia – de erre eddig még nem volt példa, még a “legproblémásabban” induló tanulóm is sikerélménnyekkel fejezte be a képzést. Szóval no para: te is meg tudod csinálni.

(Már több mint 1200 elégedett vásárló a Digitális Iskolában)

Felső