Szerezz rövid idő alatt olyan tudást, amivel többféle módon is bevételhez juthatsz!

BLACK FRIDAY MEGA AKCIÓ
csak néhány napig!

/Részletek lentebb./

Ha szükséged lenne újabb bevételi forrásra,

de nem tudod, mit lenne érdemes megtanulni, elkezdeni...

Ha nem vagy megelégedve a jelenlegi munkáddal,

és szívesen kipróbálnád magad egy egészen új területen...

Ha jó lenne egy "tartalék munkalehetőség",

ami kihúzhat a bajból, ha a jelenlegi munkahelyedet elveszítenéd...

Ha kellene egy olyan tudás,

ami lehetővé teszi, hogy kiegészítsd a meglévő jövedelmed...

...akkor mutatok egy lehetséges utat.

Számodra is sokféle lehetőséget megnyithat,
ha megtanulsz profi

WordPress weboldalakat készíteni.

/Akkor is meg tudod tanulni, ha esetleg erről még nem is hallottál, ha még sosem foglalkoztál ilyesmivel - szóval olvass tovább bátran!/

Ez egy olyan tudás, ami egyre keresettebb, és
megadja számodra annak a lehetőségét, hogy

akkor, annak, azt, ott, és annyiért dolgozz,

ahogyan az neked a legmegfelelőbb.

4 fő előnye annak, ha
tudsz weboldalt készíteni:

Bármihez készíthetsz magadnak saját weboldalt - pénzt kereshetsz vele

Ha készítesz, alkotsz, írsz, szolgáltatsz bármit, ahhoz készíthetsz egy weboldalt, ahol bemutathatod, megmutathatod, vagy el is adhatod azt, amivel foglalkozol. Egy weboldallal rengeteg emberhez eljuthatsz, nagyon sokféleképpen használhatod bevétel szerzésére (*ehhez lentebb találsz egy ötletgyűjteményt).
De ha pl. a házadat, az autódat - vagy éppen magadat, mint álláskereső munkaerőt szeretnéd kreatív módon eladni, és ehhez készítesz egy weboldalt, azzal is sokkal több és jobb lehetőség nyílik meg előtted.

Másoknak is készíthetsz weboldalakat - pénzt kereshetsz vele

Egészen biztos, hogy a te környezetedben is van sok olyan ember (kézműves, szolgáltató, vállalkozó, író, stb.), akinek sokat segítene egy saját weboldal - de még nincs neki. Ha őket megkeresed, és elkészíted a weboldalukat, szuper kiegészítő bevételre tehetsz szert.

Vállalhatod mások weboldalának karbantartását - pénzt kereshetsz vele

Ha valakinek weboldalt készítesz, az esetek többségében kérni fogja azt is, hogy a rendszeres havi karbantartást is végezd el. Ez szükséges, hogy a weboldal biztonságos maradhasson, de aki nem ért a weboldalkészítéshez, általában ezt sem akarja megtanulni, inkább fizet érte havi díjat, hogy valaki megcsinálja neki - kézenfekvő arra bízni, aki a weboldalt készíti. Ebből a tevékenységből egy hosszú távú, folyamatos havi bevételed származhat.

Bárhonnan és bármikor végezheted a weboldalkészítői munkát

Ez egy tipikusan olyan tevékenység, ami óriási szabadságot biztosíthat neked. Egy weboldal elkészítéséhez csak egy számítógép/laptop, és internetkapcsolat kell. Az, hogy hol dolgozol - melyik házban, városban, vagy melyik országban - teljesen mellékes körülmény. Szabadon költözhetsz bármikor, bárhová, mert ezt a munkát mindenhol tudod végezni. Ráadásul olyan időpontban dolgozhatsz, ami neked, a családnak, a gyerekeidnek megfelelő, ami összeegyeztethető a többi dolgoddal.

Számos lehetőség van arra, hogy otthonról pénzt kereshess.
Ebben a két e-bookban rengeteg hasznos információt megkaphatsz, ha még most keresed, mivel is szerezhetnél bevételt otthonról dolgozva. Összegyűjtöttem az általam ismert és használt, bevált pénzkereseti típusokat. Mindegyikhez adok gyakorlati példákat, tippeket, ötleteket,  ajánlásokat: mit mivel és hogyan érdemes.
(A WordPress tanfolyamon elsajátítható ismereteket mindegyik más kereseti lehetőségnél is tudod hasznosítani.)
>>> MEGNÉZEM

Szeretnéd ezt a tudást
te is birtokolni?

Talán ez most hihetetlennek tűnik számodra, de ezen a speciális, gyakorlati tudásra fókuszáló online tanfolyamon – már napi fél óra tanulással is –

könnyedén elsajátíthatod azokat az ismereteket, képességeket,  amelyekre szükség van ahhoz, hogy elkezdhess weboldal készítéssel pénzt keresni.
(Ennél persze haladhatsz gyorsabban vagy lassabban is, attól függően, mennyi időt tudsz a tanulásra fordítani.)

Mielőtt rátérünk a részletekre, előbb nézzünk meg néhány fontos dolgot:

BLACK FRIDAY MEGA AKCIÓ
csak néhány napig!

/Részletek lentebb./

Miért kell egyre többeknek weboldal?

Aki bármi olyan tevékenységgel, szolgáltatással, termékkel foglalkozik, amit el akar adni – annak szüksége van online megjelenésre. Egy weboldal mindenféle tevékenység reklámozásához alapot ad.

Ma már az emberek többségének az az első, hogy ha utána akar nézni valakinek, valaminek, akkor rákeres az interneten – ha nincs az adott személynek, cégnek, terméknek weboldala, az már “gyanús”… Bizalomépítéshez szükség van egy weboldalra, megfelelő információkkal.

Bármilyen témájú tájékoztatásra kiválóan alkalmas egy weboldal: 0-24-ben bárhonnan, bármilyen eszközről elérhető, könnyen visszakereshető, bármilyen tartalmat megmutathat (kép, videó, szöveg).

Egy weboldal sokkal hatékonyabb tud lenni: sokkal több embert tud tájékoztatni, jóval kevesebb költségből, mint bármilyen nyomtatott anyag, vagy mint egy ember, aki személyesen tájékoztatja az érdeklődőket.

Egy weboldal segítségével a nemzetközi, országokon átívelő kereskedelem, tájékoztatás, információ átadás is sokkal egyszerűbb, mint offline, fizikai korlátok közé szorítva.

Az internetes kereskedelem és az internetes ügyintézés is egyre jobban teret hódít, részben “köszönhetően” a járványhelyzet miatti le-/bezárásoknak is. Egy weboldal megléte ezekhez is elengedhetetlen.

De egyszerű magánembereknek is szüksége lehet weboldalra, ha olyasmiket csinál (pl. ír, kézműves dolgokat készít, stb.), amit egyszerűen csak szeretne megmutatni a nagyvilágnak.

Lényegében bárki képes megtanulni a WordPress weboldalkészítés alapjait, akár 1-2 hónap alatt: de tudni kell azt is, hogy ezen a területen mindig lehet – és kell is – tovább képezni magunkat. Hiszen a számítástechnika világa folyamatosan fejlődik,  újabb és újabb bővítményeket fejlesztenek a WordPresshez is, egyre újabb megoldásokat lehet találni – és ezekkel illik lépést tartani.

De ha megtalálod azt a területet, amit igazán szívből, örömmel csinálsz – akkor ez a folyamatos önképzés nem lesz megerőltető számodra, és kényszernek sem fogod érezni. Sőt, egyenesen keresni fogod az újabb elsajátítható ismereteket, mert örömöt fog okozni neked, ha a saját területeden jobb, több lehetsz.

Ajánlott:

DIÁKOKNAK

tanulás mellett kiegészítő jövedelem szerzésére

KISGYERMEKES ANYUKÁKNAK, APUKÁKNAK

akik otthonról kiegészítenék a családi kasszát, vagy későbbiekben esetleg a korábbi munkahelyet is kiváltanák

MUNKAHELLYEL RENDELKEZŐKNEK

akik kiegészítenék a meglévő fizetésüket

NYUGDÍJASOKNAK

akik hasznosan töltenék a szabad idejüket, és/vagy nyugdíj kiegészítésre van szükségük

Számos lehetőség van arra, hogy otthonról pénzt kereshess.
Ebben a két e-bookban rengeteg hasznos információt megkaphatsz, ha még most keresed, mivel is szerezhetnél bevételt otthonról dolgozva. Összegyűjtöttem az általam ismert és használt, bevált pénzkereseti típusokat. Mindegyikhez adok gyakorlati példákat, tippeket, ötleteket,  ajánlásokat: mit mivel és hogyan érdemes.
(A WordPress tanfolyamon elsajátítható ismereteket mindegyik más kereseti lehetőségnél is tudod hasznosítani.)
>>> MEGNÉZEM

MI KELL AHHOZ, HOGY MEGTANULHASS WORDPRESS WEBOLDALT KÉSZÍTENI?

Az alap feltételek:

Számítógép vagy laptop

Minőségi munkához mindenképpen szükséged lesz egy asztali számítógépre, vagy laptopra. Igaz, hogy sok mindent meg lehet már csinálni egy okos telefonnal is, de a weboldal készítés nem ilyen.

Internet kapcsolat

Online elérhető szoftvereket, programokat is használni fogsz, a tárhelyet is el kell érned, sok esetben a megbízóval, vagy a többi kivitelező szakemberrel is online leszel kapcsolatban, így egy stabil internet hozzáférés elengedhetetlen a munkához.

Alapfokú felhasználói ismeretek

Ha a hétköznapokban használod a számítógépet/tabletet/okos telefont, böngészel a neten, fent vagy valamelyik közösségi oldalon, olvasol híreket - ez nagyjából elég is alapnak. Minden mást, amire a weboldalkészítéshez szükséged lesz, azt a tanfolyamon megtanulod.

Ha valaki (te vagy a megbízód) weboldalt szeretne, ideális esetben megfelelő anyagi kerete van a weboldala elkészíttetésére, ezért több szakember közös csapatmunkájaként készül a weboldal. Megvan a saját feladata a grafikusnak, a szövegírónak, az értékesítésért, marketingért felelős szakembernek, és a WordPress oldal technikai elkészítőjének.

Ám ilyen ideális feltételekkel sokkal kevesebben rendelkeznek, mint amennyien weboldalt szeretnének készíttetni…

Nagyon sokszor nincs arra anyagi lehetőség – főleg egy kezdő vállalkozás, vagy magáncélú felhasználás esetén -, hogy szakember gárda készítse el a weboldalt. Ilyenkor a weboldal készítőnek kicsit minden területhez kell értenie, és komplexebb munkája van.

A WordPress weboldalkészítés online tanfolyamon mindegyik fontos terület alapjait elsajátíthatod, amivel egy komplett weboldal létrehozható.

 

Elsőként megtanulod technikailag létrehozni magát a weboldalt: 

Domain név, tárhely vásárlása, beállításai, kezelése

Nagyon kedvező áron juthatsz megbízható tárhelyhez és domain névhez, közösen végigvesszük, mit kell feltétlenül beállítanod, mit hol találsz, mit hogyan tudsz beállítani, ami majd a weboldal működéséhez szükséges lesz.

WordPress oldalak felépítése, működése

A világ egyik legnépszerűbb tartalomkezelőjével fogsz megismerkedni: a videós segédanyagokat követve játszva telepítheted, és építheted meg a weboldalad alapjait. Tisztában leszel azzal, hogyan kell telepíteni, frissíteni, karbantartani, költöztetni a WordPresst, mik azok a pluginok, mi mire való, mit hol találsz a kezelőfelületen belül, hogyan készíthetsz biztonsági mentést.

Aztán megtanulod azt is, hogyan adhatsz profi kinézetet, megjelenést a weboldalnak:

Moduláris weboldal építő használata (Elementor)

Az Elementor segítségével olyan profi weboldalakat legózhatsz össze magadnak kész elemekből, hogy irigyelni fognak érte. Ha megismered, rájössz, gyerekjáték vele a weboldalépítés, ha szerettél gyerekkorodban legózni, akkor ezt is csípni fogod. (*Ez a weboldal is Elementorral készült.)
Megismered az Elementor részeit, működését, beállításait, tudni fogod, hogyan bővítheted a felhasználható elemeket, hogyan használhatsz és készíthetsz sablonokat.

Profi grafikai megoldások elkészítése (Canva)

Megtanulod használni a Canva képszerkesztőt, ami sokkal több egy egyszerű képszerkesztőnél. Ez a másik téma, aminél esélyes mellékhatás a beleszerelmesedés 🙂 Bármilyen grafikai munkát el tudsz készíteni vele profi minőségben (képek, névjegyek, plakátok, közösségi média grafikák, brosúrák, stb.) Sőt, még videót, prezentációt is készíthetsz vele.
Ebben a részben tanulunk a színekről, színpalettákról, betűtípusokról, közösségi oldalakra való grafikákról is.

Végül arra is kapsz megoldást, hogy a weboldal megfeleljen a hatályos törvényeknek, előírásoknak is:

Törvényi, jogszabályi megfelelés

Na, ezt valószínűleg nem fogod annyira szeretni, de ez is hozzátartozik a weboldalakhoz. Képbe kerülsz, mi ez, miért fontos, mit kell tudni róla, és hogyan tudsz neki megfelelni. Így lesz minden törvényes elvárásnak megfelelő az általad készített weboldal online megjelenése.

Uhhhh... jó sokféle

DIGITÁLIS TUDÁS

szükséges, ugye?

Még mielőtt ettől megijednél, vagy lemondóan legyintenél, hogy ezeket te nem tudod, vagy nem tudod megtanulni, tisztázzunk valamit:

A DIGITÁLIS TUDÁS MEGSZEREZHETŐ.
BÁRMILYEN ÉLETKORBAN, NULLÁRÓL INDULVA IS.

Garantáltan imádni fogod az érzést, amikor rájössz, mennyi mindent meg fogsz tudni valósítani ennek a tudásnak a birtokában.

A WordPress weboldalkészítést megtanulni nem lehetetlen úgy sem, ha önállóan vágsz bele a tanulásba.

Viszont ha segítség nélkül kezdesz hozzá, rengeteg időt, sok utánajárást, kísérletezést igényel, hogy megtaláld azt a helyet, személyt, iskolát, ahonnan minden fontos dolgot együtt megtanulhatsz. Különböző helyekről egymásnak ellentmondó információkat is kaphatsz – aztán nem tudod eldönteni, melyikre is hallgass…

Rengeteg hosszabb-rövidebb videót, leírást lehet találni a témában ingyenesen is: de ha nem az alapoktól kezdesz, ha nem logikus sorrendben, nem egymásra építve találod meg ezeket, ha nem megfelelőek a magyarázatok – akkor csak  egy nagy káosznak fogod érezni az egész témát.

VAGY EHELYETT…

Időt, pénzt, felesleges kísérletezgetéseket spórolsz meg, ha egy olyan helyen tanulsz, amit már sokan leteszteltek, ami sokaknak bevált.

A Digitális Iskola WordPress weboldalkészítés online tanfolyamán

 • keresgélés nélkül
 • egy helyen
 • fokozatosan egymásra építve
 • rendszerbe szervezve
 • érthetően magyarázva
 • segítségkérési lehetőséggel
 • felesleges elmélet nélkül
 • a gyakorlati, valós tudás kiépítésére fókuszálva

tanulhatod meg a WordPress weboldalkészítés erős alapjait.

BLACK FRIDAY MEGA AKCIÓ
csak néhány napig!

/Részletek lentebb./

“Nemrégen kezdtem el a tanfolyamokat. Kicsit már rozsdás is vagyok, így 60 felé. Igyekszem felzárkózni és elsajátítani az anyagokat. De! Még bármiben elakadtam és kérdeztem az Orsolyát, mindig megnyugtató, érthető válaszokat kaptam. Úgy érzem jó helyen vagyok, amit köszönök szépen neki. Hatalmas anyagot gyűjtött, rendszerezett össze és tette érthetővé! Gratulálok!”(Kiss Ágnes – kurzus résztvevő)

“Imádom Orsi leckéit! Egyszerű fogalmazás, közvetlen hangnem, alapos és átfogó anyagok. Annak is ajánlom, aki nem szeret tanulni, viszont fejlődni szeretne.
(Simonfi Károlyné – kurzus résztvevő)

A WordPress weboldalkészítés tanfolyam anyagában összeszedtem neked mindent, amivel a nulláról felépíthetsz egy WordPress weboldalt, akár 1-2 hónap alatt is (a tananyag feldolgozás intenzitásának függvényében).

Egy lépésről-lépésre vezető, könnyen lemásolható útmutatót kapsz: kis falatokra bontva követheted végig a teljes folyamatot,  és bármikor visszatérhetsz hozzá “sorvezetőként”.

Nem csak elméletet, de gyakorlati feladatokat is kapsz, így menet közben a szükséges technikai ismeretek elsajátítását ténylegesen tesztelni is tudod.

Amit kapsz a képzésen:

Videók

Rövid, néhány perces, bármikor megállítható, visszatekerhető, ismételhető videók. Így egyszerűen másolhatóak a lépések.

Írott anyagok

Az írott leckék videókkal vagy anélkül segítik az ismeretek elsajátítását. Követni tudod az elvégzett és a még hátralévő feladatokat.

Gyakorló feladatok

Az elsajátított elméletet változatos feladatokon keresztül gyakorolhatod. A letölthető tervezőket élesben is használhatod.

Online felület

Egy online zárt felületen kapod meg a leckéket és a feladatokat. Internet elérés mellett bármilyen eszközről hozzáférsz, korlátlan ideig.

Facebook csoport

Tanulótársaiddal a Facebook csoportunkban is tarthatod a kapcsolatot. Megoszthatod a tapasztalataidat, kérdéseidet.

Témakör
0
Lecke
0
Gyakorlat
0
Videó
0
Órányi anyag
0

Egyszerre kapsz hozzáférést a teljes anyaghoz. A hozzáférés nem jár le, korlátlan ideig érvényes.

“Már régebben vásároltam meg a csomagot. Nagyon jól kidolgozott tananyag, azok számára is emészthető, akiknek előtte nagyon kevés ismeretük volt. (Mint nekem.) Nekem leginkább a weboldal készítés jött be.”.
(Zoltai Attila kurzus résztvevő)

“Nagyon mélyreható, részletes, és igényes.
Munka mellett picit lassan haladok vele, de rengeteg hasznos információt tartalmaz. Köszönöm szépen.”
(Szigeti Éva  kurzus résztvevő)

“Köszönjük! Nagyon jó a tanfolyam, Orsi, minden egyszerű és érthető! Haladok, de még semmi nem látszik a honlapomon! 😉 Viszont élvezem, mert tudom, hogy hamarosan minden látható lesz! 😍.”
(Nyilas Erzsébet – kurzus résztvevő)

“…szeretném jelezni, hogy mindegyik tanfolyama fantasztikus! Nem vagyok egy digitális eszközökhöz különösebben értő, de úgy mutatja be a tudnivalókat, hogy még én is megértem! Nagyon köszönöm!”
(Horváth Zoltánné Tünde kurzus résztvevő, emailes visszajelzés)

VÉLEMÉNYEK

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

(Már közel 1000 elégedett vásárló a Digitális Iskolában)

Szabó Orsi, a digitaliskola.hu kurzusainak készítője

Személyes garanciavállalás

Ha a vásárlásod után úgy érzed, neked semmit nem tud adni ez az óriási tudáscsomag, ha semmit nem tudsz hasznosítani belőle, és neked ezt az összeget nem éri meg – a vásárlástól számított 14 napon belül visszakérheted, és kérdés nélkül vissza is kapod az árát.

Talán kíváncsi vagy arra, hogyan jutottam el a felnőttoktatásig, és a sok területen hasznosítható tanfolyamok kidolgozásáig.

Amikor végzős pedagógusként kikerültem a főiskoláról, elég sok kanyart hozott nekem az élet.
Több munkahelyem is volt, de mire megszoktam valahol, mire már jól alakultak volna a dolgok, mindig jött valami. Sajnos többször megtapasztaltam azt a nagyon kellemetlen élményt, hogy létszámleépítés, cégbezárás, vagy cégcsőd miatt munkanélküli lettem.

Bő 15 évvel ezelőtt kerültem kapcsolatba a számítógépekkel, és egyből a mély vízben kezdtem. Bekerültem egy olyan munkahelyre, ahol rögtön mindent IS tudnom kellett volna megoldani a számítógépes adminisztrációban – csak éppen nekem nem volt semmi számítógépes előképzettségem. Viszont a muszáj nagy úr, így kénytelen voltam önerőből megtanulni a dolgokat. Ez viszont nagy előnyt jelentett a későbbiekben.

Egyrészt, mivel magamtól kellett rájönni a dolgokra, így sokkal jobban megmaradtak. Másrészt, mivel saját tapasztalatom van arról, milyen nehéz önállóan elsajátítani bármit az informatika világában, ha nincsenek meg az alapok sem, így jobban át tudom adni azoknak, akik ugyanebben a helyzetben vannak.

A munkahelyeimen is mindig úgy alakult, hogy én tanítottam, segítettem a munkatársakat a számítógépes, internetes témákban, így a felnőttek tanításában már akkor is tapasztalatokat gyűjthettem. Aztán, amikor a sokszoros “lapát-élményből” elegem lett, nagy levegőt vettem, és vállalkozó lettem. Akkor kezdtem el online tanítani.

A számítógéppel és internettel való ismerkedésem kezdete óta készítek weboldalakat, így ezen a területen is elég sok tapasztalatom gyűlt össze. Számtalan weboldalszerkesztővel ismerkedtem meg, míg eljutottam a WordPresshez és az Elementorhoz, ami aztán nagy szerelem lett 🙂

Az eltelt évek alatt készített tanfolyamok tapasztalatai alapján mára már letisztult, hogy az a leghatékonyabb, ha az írott anyagok mellett lépésről lépésre vezető, lemásolható képernyővideókon keresztül is mondom-mutatom, hogyan csináld, gyakorló feladatokon keresztül azonnal csinálhatod is, így többszörösen is rögzülnek az új ismeretek. És az online, otthonról tanulás másik előnye is így érvényesül igazán: akkor tanulsz, amikor időd és hangulatod van hozzá, nem akkor, amikor éppen kötelező.

Több, mint 10 éve vagyok itthonról dolgozó (online) vállalkozó.
Kivitelezőként, online segítőként vannak ügyfeleim.
Készítettem jó néhány online tanfolyamot, ahol ezidáig közel ezer embert tanítottam különféle témákban: levelezőrendszerek használata, videókészítés, képszerkesztés, prezentáció készítés, honlapkészítés, üzleti kommunikáció, irodai programok használata – sok-sok olyasmi, amiknek az ismerete a mai digitális világban hasznos és pénzre váltható tudást jelent.
Felépítettem és működtetek néhány automatizált online rendszert.
Folyamatosan tanulok új dolgokat, elég széles körű az érdeklődésem, és (tanítványaim szerint) a tanfolyami anyagaim összeállítása, felépítése, nyelvezete könnyen érthető és tanulható.
Ennek a tanfolyamnak az anyagát a saját vállalkozásaim felépítése során összegyűjtött ismeretekből és tapasztalatokból állítottam össze. Te így sokkal egyszerűbben, időt, kudarcot spórolva készülhetsz fel arra, hogy a magad urává válhass. 

MEGRENDELÉS

WordPress Weboldalkészítés Tanfolyam

Egyszerre megkapod a hozzáférést a WordPress Weboldalkészítés Tanfolyam összes moduljához. A hozzáférés korlátlan ideig érvényes.

Teljesen az alapoktól felépítheted a saját WordPress weboldaladat, ahogyan a kurzus résztvevői közül megtették ezt már nagyon sokan.
Vagy az itt megszerzett digitális tudást pénzre is válthatod: vállalhatsz mások részére weboldalkészítést, és/vagy karbantartási weboldalak karbantartását is végezheted.

Korlátlan idejű hozzáférés.

Összesen 68 lecke és 7 gyakorlati feladatsor, 100 videóval bemutatva (5 órányi felvétel).

A tanfolyam moduljai:

 • Domain
 • Tárhely
 • WordPress weboldal
 • Elementor weboldal építő
 • Weboldal dizájn: Canva
 • Weboldal költöztetés
 • GDPR

29 900 Ft

WordPress Weboldalkészítés Tanfolyam

ALAP CSOMAGBAN

Egyszerre megkapod a hozzáférést a WordPress Weboldalkészítés Tanfolyam összes moduljához. A hozzáférés korlátlan ideig érvényes.

Teljesen az alapoktól felépítheted a saját WordPress weboldaladat, ahogyan a kurzus résztvevői közül megtették ezt már nagyon sokan.
Vagy az itt megszerzett digitális tudást pénzre is válthatod: vállalhatsz mások részére weboldalkészítést, és/vagy karbantartási weboldalak karbantartását is végezheted.

Korlátlan idejű hozzáférés.

Összesen 68 lecke és 7 gyakorlati feladatsor, 100 videóval bemutatva (5 órányi felvétel).

A tanfolyam moduljai:

 • Domain
 • Tárhely
 • WordPress weboldal
 • Elementor weboldal építő
 • Weboldal dizájn: Canva
 • Weboldal költöztetés
 • GDPR

Most csak ennyi:

29 900 Ft

WordPress Weboldalkészítés Tanfolyam

HALADÓ CSOMAGBAN

Az Alap csomag anyagai mellé megkapod a Virtuális Asszisztens Tanfolyam tudásanyagait is.

Ezzel a kurzussal olyan speciális ismeretekre is szert teszel, amivel jelentősen kiszélesítheted az elvállalható munkáid körét. Egy teljes plusz szakmád is lesz, virtuális asszisztensi munkákat is vállalhatsz, de ha weboldal készítőként saját vállalkozást indítasz, ott is nagy hasznát veszed ezeknek az ismereteknek.

A WordPress Weboldalkészítés Tanfolyam anyagai mellett elsajátíthatod a Virtuális Asszisztens Tanfolyam ismeretanyagát is.

A kurzus teljes ára: 29 900 Ft
(ebben a csomagban kedvezményes áron kapod meg)

Korlátlan idejű hozzáférés.

Összesen 58 lecke és 17 gyakorlati feladatsor, 82 videóval bemutatva (7+ órányi felvétel, 23 segédlet).

A tanfolyam moduljai:

 • Képességek, készségek, lehetőségek felmérése
 • Vállalkozási ismeretek
 • Idő-, bevétel-, költség tervezés
 • Árazás
 • Közösségi média
 • Helyesírás ellenőrzés, javítás
 • Online számlázás
 • GDPR
 • Online és offline ügyfélszerzés, hirdetés
 • Képszerkesztés (Canva)
 • Szövegszerkesztés (Google Docs)
 • Táblázatkezelés (Google Sheets)
 • Prezentáció készítés (Google Diák)
 • Online eseménynaptár (Google Calendar)
 • Levelező kezelése (Gmail)
 • Projekt tervezés és követés, feladat delegálás (Trello)
 • Munkaidő nyilvántartás (Clockify)
 • Weboldal készítés (Google Sites)

59 800 Ft helyett

50 800 Ft

WordPress Weboldalkészítés Tanfolyam

PROFI CSOMAGBAN

A Haladó Csomag anyagai mellé megkapod még a MailerLite Hírlevélküldő Tanfolyam tudásanyagait is.

Ezzel a speciális tudással óriási helyzeti előnyre teszel szert, mert egy weboldalhoz szinte mindig szükség van hírlevélküldőre is. A hírlevélküldő kezelése, összetetten  automatizmusok kiépítése nagyon sok vállalkozásnak fontos – de kevesen képesek beüzemelni egy ilyen hírlevélküldő rendszert.

A WordPress Weboldalkészítés  Tanfolyam és a Virtuális Asszisztens Tanfolyam anyagai mellett megtanulhatod a MailerLite hírlevélküldő teljes körű kezelését is.

A kurzus teljes ára: 29 900 Ft
(ebben a csomagban kedvezményes áron kapod meg)

Korlátlan idejű hozzáférés.

Összesen 47 elméleti lecke és 7 gyakorlati feladat, képekkel gazdagon illusztrálva.

A tanfolyam moduljai:

ALAPOK – Létrehozzuk a fiókodat, megismerkedünk a kezelőfelülettel, egészen részletesen is végigvesszük, miket és hogyan kell kezdésnél beállítgatnod, hogy minden flottul működjön a hírlevél kezelődben. Készítünk neked saját levélsablont is, megtanuljuk használni a fájlkezelőt – és még sok egyebet.

DIZÁJNOS LEVELEK KÉSZÍTÉSE – Megismered, hányféle levéltípust lehet létrehozni a MailerLite-ban. Tudni fogod, mi a különbség a sima kampány, az A/B teszt, és az automatikus kampány között. Melyiket mire és hogyan használjuk, mit hogyan kell elkészíteni, beállítani, használni.

FELIRATKOZÓK KEZELÉSE – Megtanulsz létrehozni különböző listákat, csoportokat, szegmenseket, és fogod tudni, mi közöttük a különbség. Hozunk létre egyedi mezőket, megismerjük a statisztikát, és hogy ez mire is jó. Megtanulsz többféleképpen hozzáadni a listádhoz feliratkozókat, és a listakarbantartást is elsajátítod.

ŰRLAPOK KÉSZÍTÉSE – Megismerkedünk a MailerLite-ban létrehozható űrlap típusokkal. Fogsz tudni készíteni felugró űrlapot, beágyazható űrlapot, és promóciós ajánlatot is. A weboldaladba be is fogod tudni építeni az űrlapokat.

WEBOLDAL, LANDING OLDAL KÉSZÍTÉSE MAILERLITE-BAN – Nem elég, hogy hírlevélküldő kezelésben profi leszel, de még weboldalt is létre fogsz tudni hozni a hírlevélküldő alkalmazáson belül. Megismerkedünk a landing oldalak, és a website-ok létrehozásának technikájával is.

AUTOMATIZÁLÁS – Ez lesz a legszuperebb rész, hiszen egy csomó unalmas és időrabló adminisztrációs terhet letehetsz a MailerLite automatizmusai segítségével. Megépíthetsz magadnak egy automata, önjáró, éjjel-nappal helyetted dolgozó “segédet”, aki fáradhatatlan a munkában. Megtanulod, hogyan hozz létre különböző automatizált folyamatokat, és azt is, milyeneket érdemes készíteni.

89 700 Ft helyett

74 700 Ft

WordPress Weboldalkészítés Tanfolyam

ALAP CSOMAGBAN

Egyszerre megkapod a hozzáférést a WordPress Weboldalkészítés Tanfolyam összes moduljához. A hozzáférés korlátlan ideig érvényes.

Teljesen az alapoktól felépítheted a saját WordPress weboldaladat, ahogy tettük ezt már sokan.
Vagy használhatod másoknak történő munkavégzésben is az itt megszerzett digitális tudást.

Korlátlan idejű hozzáférés.

Összesen 68 lecke és 7 gyakorlati feladatsor, 100 videóval bemutatva (5 órányi felvétel).

A tanfolyam moduljai:

 • Domain
 • Tárhely
 • WordPress weboldal
 • Elementor weboldal építő
 • Weboldal dizájn: Canva
 • Weboldal költöztetés
 • GDPR

Most csak ennyi:

29 900 Ft

WordPress Weboldalkészítés Tanfolyam

HALADÓ CSOMAGBAN

A WordPress Weboldalkészítés Tanfolyam anyagai mellé megkapod a Virtuális Asszisztens Tanfolyam tudásanyagait is.

Ezzel a másik kurzussal olyan speciális ismeretekre is szert teszel, amivel jelentősen kiszélesítheted azoknak a munkáknak a körét, amit el tudsz majd vállalni weboldalkészítőként. Másrészt, egy teljes plusz szakmád is lesz, amivel virtuális asszisztensi munkákat is vállalhatsz, de ha weboldal készítőként saját vállalkozást indítasz, ott is nagy hasznát veszed ezeknek az ismereteknek.

A WordPress Weboldalkészítés Tanfolyam anyagai mellett elsajátíthatod a Virtuális Asszisztens Tanfolyam ismeretanyagát is.

A kurzus teljes ára: 29 900 Ft
(ebben a csomagban kedvezményes áron kapod meg)

Korlátlan idejű hozzáférés.

Összesen 58 lecke és 17 gyakorlati feladatsor, 82 videóval bemutatva (7+ órányi felvétel, 23 segédlet).

A tanfolyam moduljai:

 • Képességek, készségek, lehetőségek felmérése
 • Vállalkozási ismeretek
 • Idő-, bevétel-, költség tervezés
 • Árazás
 • Közösségi média
 • Helyesírás ellenőrzés, javítás
 • Online számlázás
 • GDPR
 • Online és offline ügyfélszerzés, hirdetés
 • Képszerkesztés (Canva)
 • Szövegszerkesztés (Google Docs)
 • Táblázatkezelés (Google Sheets)
 • Prezentáció készítés (Google Diák)
 • Online eseménynaptár (Google Calendar)
 • Levelező kezelése (Gmail)
 • Projekt tervezés és követés, feladat delegálás (Trello)
 • Munkaidő nyilvántartás (Clockify)
 • Weboldal készítés (Google Sites)

59 800 Ft helyett

50 800 Ft

WordPress Weboldalkészítés Tanfolyam

PROFI CSOMAGBAN

A Haladó Csomag anyagai mellé megkapod még a MailerLite Hírlevélküldő Tanfolyam tudásanyagait is.

Ezzel a speciális tudással óriási helyzeti előnyre teszel szert, mert egy weboldalhoz szinte mindig szükség van hírlevélküldőre is. A hírlevélküldő kezelése, összetetten  automatizmusok kiépítése nagyon sok vállalkozásnak fontos – de kevesen képesek beüzemelni egy ilyen hírlevélküldő rendszert.

A WordPress Weboldalkészítés  Tanfolyam és a Virtuális Asszisztens Tanfolyam anyagai mellett megtanulhatod a MailerLite hírlevélküldő teljes körű kezelését is.

A kurzus teljes ára: 29 900 Ft
(ebben a csomagban kedvezményes áron kapod meg)

Korlátlan idejű hozzáférés.

Összesen 47 elméleti lecke és 7 gyakorlati feladat, képekkel gazdagon illusztrálva.

A tanfolyam moduljai:

ALAPOK – Létrehozzuk a fiókodat, megismerkedünk a kezelőfelülettel, egészen részletesen is végigvesszük, miket és hogyan kell kezdésnél beállítgatnod, hogy minden flottul működjön a hírlevél kezelődben. Készítünk neked saját levélsablont is, megtanuljuk használni a fájlkezelőt – és még sok egyebet.

DIZÁJNOS LEVELEK KÉSZÍTÉSE – Megismered, hányféle levéltípust lehet létrehozni a MailerLite-ban. Tudni fogod, mi a különbség a sima kampány, az A/B teszt, és az automatikus kampány között. Melyiket mire és hogyan használjuk, mit hogyan kell elkészíteni, beállítani, használni.

FELIRATKOZÓK KEZELÉSE – Megtanulsz létrehozni különböző listákat, csoportokat, szegmenseket, és fogod tudni, mi közöttük a különbség. Hozunk létre egyedi mezőket, megismerjük a statisztikát, és hogy ez mire is jó. Megtanulsz többféleképpen hozzáadni a listádhoz feliratkozókat, és a listakarbantartást is elsajátítod.

ŰRLAPOK KÉSZÍTÉSE – Megismerkedünk a MailerLite-ban létrehozható űrlap típusokkal. Fogsz tudni készíteni felugró űrlapot, beágyazható űrlapot, és promóciós ajánlatot is. A weboldaladba be is fogod tudni építeni az űrlapokat.

WEBOLDAL, LANDING OLDAL KÉSZÍTÉSE MAILERLITE-BAN – Nem elég, hogy hírlevélküldő kezelésben profi leszel, de még weboldalt is létre fogsz tudni hozni a hírlevélküldő alkalmazáson belül. Megismerkedünk a landing oldalak, és a website-ok létrehozásának technikájával is.

AUTOMATIZÁLÁS – Ez lesz a legszuperebb rész, hiszen egy csomó unalmas és időrabló adminisztrációs terhet letehetsz a MailerLite automatizmusai segítségével. Megépíthetsz magadnak egy automata, önjáró, éjjel-nappal helyetted dolgozó “segédet”, aki fáradhatatlan a munkában. Megtanulod, hogyan hozz létre különböző automatizált folyamatokat, és azt is, milyeneket érdemes készíteni.

89 700 Ft helyett

74 700 Ft

WordPress Weboldalkészítés Tanfolyam

ALAP CSOMAGBAN

Egyszerre megkapod a hozzáférést a WordPress Weboldalkészítés Tanfolyam összes moduljához. A hozzáférés korlátlan ideig érvényes.

Teljesen az alapoktól felépítheted a saját WordPress weboldaladat, ahogy tettük ezt már sokan.
Vagy használhatod másoknak történő munkavégzésben is az itt megszerzett digitális tudást.

Korlátlan idejű hozzáférés.

Összesen 68 lecke és 7 gyakorlati feladatsor, 100 videóval bemutatva (5 órányi felvétel).

A tanfolyam moduljai:

 • Domain
 • Tárhely
 • WordPress weboldal
 • Elementor weboldal építő
 • Weboldal dizájn: Canva
 • Weboldal költöztetés
 • GDPR

Most csak ennyi:

29 900 Ft

WordPress Weboldalkészítés Tanfolyam

HALADÓ CSOMAGBAN

A WordPress Weboldalkészítés Tanfolyam anyagai mellé megkapod a Virtuális Asszisztens Tanfolyam tudásanyagait is.

Ezzel a másik kurzussal olyan speciális ismeretekre is szert teszel, amivel jelentősen kiszélesítheted azoknak a munkáknak a körét, amit el tudsz majd vállalni weboldalkészítőként. Másrészt, egy teljes plusz szakmád is lesz, amivel virtuális asszisztensi munkákat is vállalhatsz, de ha weboldal készítőként saját vállalkozást indítasz, ott is nagy hasznát veszed ezeknek az ismereteknek.

A WordPress Weboldalkészítés Tanfolyam anyagai mellett elsajátíthatod a Virtuális Asszisztens Tanfolyam ismeretanyagát is.

A kurzus teljes ára: 29 900 Ft
(ebben a csomagban kedvezményes áron kapod meg)

Korlátlan idejű hozzáférés.

Összesen 58 lecke és 17 gyakorlati feladatsor, 82 videóval bemutatva (7+ órányi felvétel, 23 segédlet).

A tanfolyam moduljai:

 • Képességek, készségek, lehetőségek felmérése
 • Vállalkozási ismeretek
 • Idő-, bevétel-, költség tervezés
 • Árazás
 • Közösségi média
 • Helyesírás ellenőrzés, javítás
 • Online számlázás
 • GDPR
 • Online és offline ügyfélszerzés, hirdetés
 • Képszerkesztés (Canva)
 • Szövegszerkesztés (Google Docs)
 • Táblázatkezelés (Google Sheets)
 • Prezentáció készítés (Google Diák)
 • Online eseménynaptár (Google Calendar)
 • Levelező kezelése (Gmail)
 • Projekt tervezés és követés, feladat delegálás (Trello)
 • Munkaidő nyilvántartás (Clockify)
 • Weboldal készítés (Google Sites)

59 800 Ft helyett

50 800 Ft

WordPress Weboldalkészítés Tanfolyam

PROFI CSOMAGBAN

A Haladó Csomag anyagai mellé megkapod még a MailerLite Hírlevélküldő Tanfolyam tudásanyagait is.

Ezzel a speciális tudással óriási helyzeti előnyre teszel szert, mert egy weboldalhoz szinte mindig szükség van hírlevélküldőre is. A hírlevélküldő kezelése, összetetten  automatizmusok kiépítése nagyon sok vállalkozásnak fontos – de kevesen képesek beüzemelni egy ilyen hírlevélküldő rendszert.

A WordPress Weboldalkészítés Tanfolyam és a Virtuális Asszisztens Tanfolyam anyagai mellett megtanulhatod a MailerLite hírlevélküldő teljes körű kezelését is.

A kurzus teljes ára: 29 900 Ft
(ebben a csomagban kedvezményes áron kapod meg)

Korlátlan idejű hozzáférés.

Összesen 47 elméleti lecke és 7 gyakorlati feladat, képekkel gazdagon illusztrálva.

A tanfolyam moduljai:

ALAPOK – Létrehozzuk a fiókodat, megismerkedünk a kezelőfelülettel, egészen részletesen is végigvesszük, miket és hogyan kell kezdésnél beállítgatnod, hogy minden flottul működjön a hírlevél kezelődben. Készítünk neked saját levélsablont is, megtanuljuk használni a fájlkezelőt – és még sok egyebet.

DIZÁJNOS LEVELEK KÉSZÍTÉSE – Megismered, hányféle levéltípust lehet létrehozni a MailerLite-ban. Tudni fogod, mi a különbség a sima kampány, az A/B teszt, és az automatikus kampány között. Melyiket mire és hogyan használjuk, mit hogyan kell elkészíteni, beállítani, használni.

FELIRATKOZÓK KEZELÉSE – Megtanulsz létrehozni különböző listákat, csoportokat, szegmenseket, és fogod tudni, mi közöttük a különbség. Hozunk létre egyedi mezőket, megismerjük a statisztikát, és hogy ez mire is jó. Megtanulsz többféleképpen hozzáadni a listádhoz feliratkozókat, és a listakarbantartást is elsajátítod.

ŰRLAPOK KÉSZÍTÉSE – Megismerkedünk a MailerLite-ban létrehozható űrlap típusokkal. Fogsz tudni készíteni felugró űrlapot, beágyazható űrlapot, és promóciós ajánlatot is. A weboldaladba be is fogod tudni építeni az űrlapokat.

WEBOLDAL, LANDING OLDAL KÉSZÍTÉSE MAILERLITE-BAN – Nem elég, hogy hírlevélküldő kezelésben profi leszel, de még weboldalt is létre fogsz tudni hozni a hírlevélküldő alkalmazáson belül. Megismerkedünk a landing oldalak, és a website-ok létrehozásának technikájával is.

AUTOMATIZÁLÁS – Ez lesz a legszuperebb rész, hiszen egy csomó unalmas és időrabló adminisztrációs terhet letehetsz a MailerLite automatizmusai segítségével. Megépíthetsz magadnak egy automata, önjáró, éjjel-nappal helyetted dolgozó “segédet”, aki fáradhatatlan a munkában. Megtanulod, hogyan hozz létre különböző automatizált folyamatokat, és azt is, milyeneket érdemes készíteni.

89 700 Ft helyett

74 700 Ft

BLACK FRIDAY MEGA AKCIÓ
csak néhány napig!

/Részletek lentebb./

MÉG BIZONYTALAN VAGY?

Én sem szeretem a zsákbamacskát, ezért...

… a WordPress weboldalkészítés tanfolyam anyagaiból összeválogattam és ingyenesen elérhetővé tettem néhány leckét.

Úgy válogattam, hogy mindegyik témakörbe belekukkanthass. Ne ijedj meg, ha nem fogsz még mindent érteni belőlük, hiszen ezek a leckék egy egymásra épülő leckesorozatból kiragadott részek, így itt még a teljes megértés nem is elvárható.

Arra viszont alkalmas ez a válogatás, hogy beleláss, hogyan épülnek fel a leckék. Hogy megismerd a tanítási stílusomat, hogy kipróbáld, érted-e ahogyan és amit magyarázok és mutatok a videókban.
/Vagy hogy nem vagy-e allergiás a hangomra 🙂 /

Szóval ezt a válogatást annak vedd, ami a célja: hogy belekóstolhass, mielőtt megvásárolod a kurzust.

És adok mellé egy ingyenes listát is, ha úgy döntesz, önállóan tanulnád meg a weboldal készítését. A nekem bevált, ajánlott eszközöket gyűjtöttem ki neked ebben a listában.

Egy füst alatt néhány egyéb ingyenes anyagot is elkérhetsz az alábbi linkre kattintva, többek között a fentebb jelzett Online jövedelemforrások kézikönyve című gyűjteményt is. Remélem, tudod őket hasznosítani.

>>> ELKÉREM AZ INGYENES ANYAGOKAT <<<

A tanfolyam akkor indul számodra, amikor megrendeled és kifizeted. A teljes tananyagot egyben megkapod egy online felületen. Saját tempód szerint dolgozhatod fel a tananyagot, ahogy az neked a legkényelmesebb.

A megkapott oktatóanyagot úgy, olyan beosztásban dolgozod fel, ahogy neked kényelmes, amikor időd van rá. Ha napi 20-30 percet rá tudsz szánni, akkor 1-2 hónap alatt elvégezheted, és addigra készen is lehet az első WordPress weboldalad. Ha több időd van a tanulásra, akár néhány hét alatt is végigveheted az anyagot. Lesznek olyan részek, amikor célszerűbb többször, rövidebb időre mellé ülni, de lesz olyan is, ami inkább egyben igényel több időt. 

Ha olyan csomagot választasz, amiben másik kurzus anyaga is benne van, értelemszerűen több idő lesz mindegyiket megtanulni – ez tőled, a tanulásra fordítható idődtől függ.

A kurzus befejezését követően lehetőséged lesz felmérni a tanult ismeretek elsajátításának eredményességét, egy teszt kitöltésével. Sikeres tesztkitöltést követően tanúsítványt állítok ki számodra a tanfolyam elvégzéséről, amit ki tudsz nyomtatni.

DE fontos tudnod a következőket:

a weboldalkészítés is egy olyan szakma, ahol NEM a papír számít. Ezerszer inkább számít az, amit  megtanulsz, ÉS a gyakorlatban is meg tudsz csinálni. Szinte biztos, hogy a leendő ügyfelek nem azt fogják kérdezni, milyen papírod van, hanem azt kérik, mutass nekik valamit azokból, amiket eddig készítettél – hiszen ebből fogják látni, hogyan dolgozol. Erre is tudod majd használni a tanfolyam során elkészülő gyakorlati munkáidat.

Ha weboldalt készítesz, ahhoz szükség lesz egy domain névre. A domain név (az oldalad neve) kb. 2-3000 Ft (1 vagy 2 évre).

Szükséged lesz egy tárhelyre is. Az általam ajánlott tárhely egy évre 10 000 Ft alatt van, kezdésnek tökéletesen elég, akár több weboldalad is lehet rajta.

Ha a MailerLite hírlevélküldős anyagot is megvásárolod, a MailerLite-ot 1 hónapig ingyenesen használhatod teljes funkcióival. Ha csak azért tanulod meg a kezelését, hogy ilyen jellegű munkákat is el tudj vállalni, akkor természetesen nem szükséges, hogy MailerLite előfizetésed is legyen.

Ha viszont majd hírlevél feliratkozókat is gyűjtenél, és hírleveleket küldenél, akkor az 1. hónap után a MailerLite havi díjas. Ez feliratozói létszámtól függően sávos árazású (összehasonlítva más hírlevélküldőkkel, szerintem az egyik legbarátságosabb árszabású hírlevélküldő rendszer).

Ezeken felül más költséged esetleg abból lehet, ha valamilyen technikai eszközt be akarsz szerezni a munkádhoz pluszban.

Igen, minden további nélkül. Ahol vállalkozások, cégek vannak, ott mindenütt szükség lehet weboldalra, és persze külföldön élve is dolgozhatsz magyar megrendelőknek is. Éppen ez a szép az online végezhető munkáknál, hogy nem vagy helyhez kötve, nem vagy helyileg korlátozva.

Egyáltalán nincs szerepe annak, hogy nő vagy férfi szeretne-e weboldalkészítéssel foglalkozni, ez egy nemtől független “szakma”.

Életkori korlát sem igazán van. Nyilván, ha még kiskorú vagy, szükséges a szülői beleegyezés – ismerek olyan 14-15 éveseket, akik szuper weboldalakat készítenek, és volt már 70+-os kurzusrésztvevőm is, nem is egyszer.

Ha kellően érdeklődő vagy, és szeretsz új dolgokat megismerni, sem az életkorod, sem a nemed, de még a korábbi iskolai végzettséged sem számít.

A megvásárolt tanfolyami anyagokhoz való hozzáférésed nem jár le, azaz bármikor nekikezdhetsz a tanulásnak – vagy később az átismétlésnek, ha szükséges.
De minél hamarabb végigveszed az anyagokat – természetesen kellő gyakorlással, – annál hamarabb tudod elkezdeni ezt a fajta munkát.

Ne hagyd ki annak a lehetőségét, hogy 1-2 hónap alatt egy másik bevételi forrásod (is) lehessen. A jelenlegi bizonytalan gazdasági helyzetben a tudás – főleg a digitális tudás – kincset ér, és tökéletes B tervet biztosíthat számodra, ha veszélybe kerülne a megélhetésed.

Lépj most, és legyen egy új szakmád rövid időn belül!

Kérdésed van valamelyik tanfolyammal kapcsolatban?

Írj nekem bátran Messengeren és kérdezz. Vagy az oldal alján megadott elérhetőségeimen is kereshetsz.

Felső